תופר נולד

רות מלר

New member
../images/Emo41.gif תופר נולד ../images/Emo41.gif

אני קוראת כל מה שנכתב כאן, לעיתים אני מבחינה בין השורות במכנה משותף של חסר בין המשתתפות . אתמול שוחחתי על כך ארוכות עם עדי. החלטנו ככה: מידי פעם נשאל שאלות.שמטרתן- להכיר את צורכי המשתתפות בפורום. לאחר עיבוד התשובות נעלה כאן תרגילי עבודה .שיוגשו לתחרות. התרגילים יהיו לפרק זמן מסויים- בסופו תתבקשו לעלות את העבודות לאתר בשרשור מתאים כלל המשתתפים יתבקשו לדרג ולבחור, את שלושת הביצועים האיכותיים ביותר. על מנת לתפור בגדים יש לחצות מספר מחסומים שהראשון בהם הוא שליטה טובה תפירת תפר ישר במכונת התפירה. רבות אינן רוכשות מכונת תפירה, מהחשש שזה חא ממש ילך להן, והן לא מתחילות ללמוד לתפור עד שלא תהיה להן מכונה ובין הביצה לתרנגולת נדגרים הבגדים שאינם נתפרים. על כן שאלתנו הראשונה היא- 1. לכמה מכן יש מכונת תפירה והן לא ממש תופרות בה, כי כשהן תופרות התפרים יוצאים להן עקומים וזה מרתיע אותן מלהמשיך ? 2. לכמה מכן אין מכונה, אבל,הן תתאמצנה לתפור אצל שכנה,דודה,סבתא...אם יהיה להן תרגיל אמון לשליטה בתפירה ? אתן מוזמנות לענות על שאלת הסקר שנושאה -מכונת תפירה אני מדגישה- לא לענות על השאלות בשרשור- אלא אך ורק בסקר בהצלחה לכולנו

רות מלר

New member
אנחנו ממתינות לתשובות עד למוצ"ש

כי יש כאלו שמגיעות רק בסוף השבוע בתחילת השבוע נעלה תרגיל עבודה לתחרות

למעלה