תוצאות *גמר* התעמלות מכשירים גברים

תוצאות גמר קבוצתי התעמלות מכשירים גברים

1) סין 2) יפן 3) ארה"ב 4) גרמניה 5) קוריאה 6) רוסיה 7) רומניה 8) צרפת

שידורים חוזרים

שידורים חוזרים של תחרות זו, ישודרו בערוץ יורוספורט היום בשעות הבאות (שעון ישראל): 18:30-21:30 01:15-04:15

איפה ראית שזה שלוש שעות שידור?

אני רואה רק שעה שידור 19:30-20:30 ואז שוב 2:15-3:30

הם שוב שינו

עכשיו ראיתי בכלל שכתוב שהשידורים החוזרים הם בשעות: 18:25-19:25 22:10-22:55 שעון ישראל

N B I

New member
למישהי יש את השעה

המדויקת של הגמר מחר? אי אפשר לתאר כמה התעצבנתי כשפתחתי את הטלויזיה בשעה חמש (לאחר זינוק מהיר מהמיטה בגלל שעון מעורר) וזכיתי לראות בפעם המי יודע כמה את מייקל פלפס מנצח עוד איזה משחה (ובלי לזלזל במייקל פלפס- פשוט בשעה חמש בבוקר הוא ממש, אבל ממש לא מעניין אותי) תודה רבה רבה

gymhaifa

New member
היי כולכן

נעים להיות כאן ולקרוא כאן, אני מאמנת התעמלות. ולשאלתך, היום בשעה 6:30 אמור להיות שידור ביורו ספורט, גמר קבוצתי נשים. שיהיה לילה טוב

אמא לה3

New member
הי !

גם אני מאממנת התעמלות והכי מצחיק שהכינוי שלי (לא כאן) דומה להחריד לכינוי שלך, בכל מקרה אני מקווה שתהני איתנו, ספרי קצת על עצמך...

הזמנים שיורו-ספורט טוען שבהם יש התעמלות,

לפי נסיוני בימים האחרונים, הם ממש לא נכונים. אני מעבירה במהלך היום לערוץ הזה באופן ראנדומלי ומגלה במפתיע תחרויות התעמלות בשעה שכתוב כי אמורה להיות תחרות קפיצה למים או משחק טניס או לא-זוכרת-מה. והיתה קפיצה למים בשעה שהיה כתוב שצריך להיות התעמלות אתמול בלילה, אם אני זוכרת נכון. בקיצור - אי אפשר לסמוך על לוח השידורים של יורו-ספורט.

נטע

אני גם הייתי מול הטלוויזיה כבר ב5 בבוקר, עם קפה ועצבים שאין התעמלות:S משהו זוועה ישנתי 4 שעות בלילה.. אני מקווה שהיום יהיה נורמלי אצל הבנות..

N B I

New member
הלוואי שהיתי ישנה ארבע שעות

ישנתי שעה ורבע. ואחרי זה כבר לא הצלחתי לחזור לישון.

למעלה