../images/Emo41.gifתוצאות הבלאגן הזה ... שמתם לב ש..
שמעו , יש פה הרבה דעות מנוגדות אחת לשניה בסדר סבבה כל אחד ודעתו אבל חבר'ה להוריד פרופיל יאללה די למה להתרחקש ולמה לריב ? טוב אז דנה לא זכתה בזמרת השנה בטקס פרסי העמ"יי נקודה , לא צריך לבכות על חלב שנשפך..מעכשיו מתקדמים הלאה
אנחנו בתור המעריצים של דנה צריכים לבוא ולחזק אותה
.. אוקי אז אדון יואב קוטנר ליכלך על דנה ? שיהיה לו בכיף,עזבו אתכם קללות ועזבו אתכם החרמות..לא צריך לרדת לרמה שלו
זהו הוא עוזב את הערוץ תודה לאלוהים
וכמובן שלצערנו עדיין יהיה לו השפעה כי הוא עובר לרדיו אבל תראו את הצד השני .. דנה חתומה בהד ארצי וכנ"ל עידן יניב , זה שערוץ 24 החרים את דנה אם תחשבו על זה טוב הוא גם החרים בחלקית את עידן יניב הרי עידן משתתף עם דנה בקליפ סרט הודי והרי החרימו אותו..הד ארצי לא ייתנו שככה יחרימו את האמנים שלהם,עכשיו הם ייפתחו איתם במגעים אני בטוחה שיכול לרדת לנו אבן מהלב .. ולא יעזור לנו אם נריב ככה בינינו בפורום כפי שראיתי כמה תגובות כאן,אז יאללה אנחנו אמורים להתגבש עכשיו כולם ביחד גם אם אנחנו בדעות מנוגדות . דנה עכשיו צריכה אותנו
.. דנה הוכיחה את עצמה גם בלי הטקס הזה ששנת 2007 הייתה שלה פשוט ככה , הוציאה 3 קליפים מושקעים ומדהימים איזה עוד זמרת הוציאה ככה השנה ? א-ף א-ח- ת , ורק על זה מגיע לה לזכות בקליפ השנה. אבל מה לעשות שלא כולם (ערוץ 24) חושבים כמונו ? אז הם מפסידים את דנה , ובחלקית דנה מפסידה אותם כי גם לערוץ הזה צריך להודות יש השפעה. אבל ערוץ 24 לא התקשורת היחידה בארץ,יש עוד המון תקשורת. אני אישית עכשיו מחכה לתגובה מדנה על הכל,מוזר לי שככה היא שותקת..מקווה שהיא תפתח את הפה כמו שצריך ותכניס להם ותראה לתעשייה מאיפה משתין הדג ובראש מורם.
שמעו , יש פה הרבה דעות מנוגדות אחת לשניה בסדר סבבה כל אחד ודעתו אבל חבר'ה להוריד פרופיל יאללה די למה להתרחקש ולמה לריב ? טוב אז דנה לא זכתה בזמרת השנה בטקס פרסי העמ"יי נקודה , לא צריך לבכות על חלב שנשפך..מעכשיו מתקדמים הלאה