תוצאות + המחזור הבא

שלי:

)מכבי חיפה-הפועל תל אביב-1 2)הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב-x 3)מכבי פתח תקוה-בני יהודה ת"א-2 4)הפועל כפר סבא-מ.ס. אשדוד-x 5)הפועל נצרת עילית-מכבי נתניה-2 6)מכבי הרצליה-הפועל באר שבע-2 7)מכבי באר שבע-הכח עמידר רמת גן-1 8)עירוני ניר רמת השרון-הפועל קרית שמונה-1 9)הפועל אשקלון-הפועל חיפה-x 10)הפועל ירושלים-הפועל עכו-x 11)הפועל רעננה-עירוני ראשון לציון-2 12)מכבי אחי נצרת-הפועל בני לוד-2 13)צפרירים חולון-בית"ר/שמשון ת"א-1 14)מכבי צור שלום-מכבי עירוני קרית אתא-x 15)הפועל רמת גן-הפועל מרמורק-1 16)פורטסמות-מנצ'סטר סיטי-1 התוצאה שלע במשחק מול הרצליה: 2-0 לב"ש

RED OR DEAD BS

New member
../images/Emo41.gifתוצאות + המחזור הבא ../images/Emo41.gif../images/Emo124.gif

תוצאות 9 מוצארט 9 Lior Sarosi 9 henry987 9 RED OR DEAD BS 8 eranpes4 8 אוהד באר שבע בנשמה 6 HBSFC1 4 האוהד האדום2 ---------------------------- מחזור ההימורים 1)מכבי חיפה-הפועל תל אביב 2)הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב 3)מכבי פתח תקוה-בני יהודה ת"א 4)הפועל כפר סבא-מ.ס. אשדוד 5)הפועל נצרת עילית-מכבי נתניה 6)מכבי הרצליה-הפועל באר שבע 7)מכבי באר שבע-הכח עמידר רמת גן 8)עירוני ניר רמת השרון-הפועל קרית שמונה 9)הפועל אשקלון-הפועל חיפה 10)הפועל ירושלים-הפועל עכו 11)הפועל רעננה-עירוני ראשון לציון 12)מכבי אחי נצרת-הפועל בני לוד 13)צפרירים חולון-בית"ר/שמשון ת"א 14)מכבי צור שלום-מכבי עירוני קרית אתא 15)הפועל רמת גן-הפועל מרמורק 16)פורטסמות-מנצ'סטר סיטי
המשחק בו תצטרכו לנחש את התוצאה הנכונה הוא של הפועל מול הרצליה, כזור ניחוש נכון יזכה אתכם ב 3 נק'. יאללה הפועל
איציק, אם תוכל ארגן את התוצאות האלה ושל שבוע שעבר בטבלה, תודה.

שלי

1)מכבי חיפה-הפועל תל אביב-X 2)הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב-1 3)מכבי פתח תקוה-בני יהודה ת"א-2 4)הפועל כפר סבא-מ.ס. אשדוד-X 5)הפועל נצרת עילית-מכבי נתניה-2 6)מכבי הרצליה-הפועל באר שבע-X 7)מכבי באר שבע-הכח עמידר רמת גן-X 8)עירוני ניר רמת השרון-הפועל קרית שמונה-2 9)הפועל אשקלון-הפועל חיפה-X 10)הפועל ירושלים-הפועל עכו-2 11)הפועל רעננה-עירוני ראשון לציון-X 12)מכבי אחי נצרת-הפועל בני לוד-1 13)צפרירים חולון-בית"ר/שמשון ת"א-2 14)מכבי צור שלום-מכבי עירוני קרית אתא-1 15)הפועל רמת גן-הפועל מרמורק-X 16)פורטסמות-מנצ'סטר סיטי-1 התוצאה של ב"ש זה 1-1

HBSFC1

New member
הטבלה במחזור ה-2

טבלת משחק ההימורים- מחזור מס' 2 1. מוצארט----------------------18 נק' 2. הנרי 978----------------------17 נק' 3. ליאור סרוסי-------------------14 נק' 4. רד אור דד ב"ש(אלי)------------14 נק' 5. האוהד האדום2------------------13 נק' 6. ערן---------------------------13 נק' 7. אוהד באר שבע בנשמה------------12 נק' 8. איציק-------------------------12 נק' בהצלחה לכולם במחזור מס' 3!!!

מוצארט

New member
ההימור שלי

בתקווה להצלחה דומה מהשבועות האחרונים 1)מכבי חיפה-הפועל תל אביב - 1 2)הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב - 2 3)מכבי פתח תקוה-בני יהודה ת"א - 1 4)הפועל כפר סבא-מ.ס. אשדוד - X 5)הפועל נצרת עילית-מכבי נתניה - 2 6)מכבי הרצליה-הפועל באר שבע - X תיקו 1 7)מכבי באר שבע-הכח עמידר רמת גן - 2 8)עירוני ניר רמת השרון-הפועל קרית שמונה - 1 9)הפועל אשקלון-הפועל חיפה - 2 10)הפועל ירושלים-הפועל עכו - X 11)הפועל רעננה-עירוני ראשון לציון - 1 12)מכבי אחי נצרת-הפועל בני לוד - 1 13)צפרירים חולון-בית"ר/שמשון ת"א - 2 14)מכבי צור שלום-מכבי עירוני קרית אתא - 1 15)הפועל רמת גן-הפועל מרמורק - 2 16)פורטסמות-מנצ'סטר סיטי - X

eranpes4

New member
חייב להציל ת'מצב שלי

1)מכבי חיפה-הפועל תל אביב-1 2)הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב-X 3)מכבי פתח תקוה-בני יהודה ת"א-1 4)הפועל כפר סבא-מ.ס. אשדוד-X 5)הפועל נצרת עילית-מכבי נתניה-X 6)מכבי הרצליה-הפועל באר שבע-X (תיקו0 משעמם) 7)מכבי באר שבע-הכח עמידר רמת גן-1 8)עירוני ניר רמת השרון-הפועל קרית שמונה-X 9)הפועל אשקלון-הפועל חיפה-2 10)הפועל ירושלים-הפועל עכו-1 11)הפועל רעננה-עירוני ראשון לציון-2 12)מכבי אחי נצרת-הפועל בני לוד-2 13)צפרירים חולון-בית"ר/שמשון ת"א-1 14)מכבי צור שלום-מכבי עירוני קרית אתא-X 15)הפועל רמת גן-הפועל מרמורק-1 16)פורטסמות-מנצ'סטר סיטי-1

zuli4

New member
כי אתה לא משרשר נכון...

תגיב להודעה הנכונה..

eranpes4

New member
מוצארט עד כמה שזכור לי...

אתה כבר לא המנהל שזה אמור להטריד אותך אבל גם שהיית המנהל חיפשת תמיד לתקן אנשים על נקודה או על איזה פסיק. תשמור את "הפוזה" של הפרופסור לעצמך תעשה טובה .(אני גם לא היחיד שלא משרשר נכון תיראו את מנהל הפורום) אבל מה זה משנה לעזאזל!? אם היינו בפורום של אוהדי כפר שמריהו הייתי מבין אבל בחייך? שירשור נכון???

eranpes4

New member
חפיף..

בהתחלה לא התעצבנתי אבל כשראיתי שזה עורר עוד תגובות זה עיצבן..

zuli4

New member
בהתחלה גם אני לא ידעתי לשרשר נכון,

עד שמוצארט לימד אותי

RED OR DEAD BS

New member
ההימור שלי

1)מכבי חיפה-הפועל תל אביב = 1 2)הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב = X 3)מכבי פתח תקוה-בני יהודה ת"א = 2 4)הפועל כפר סבא-מ.ס. אשדוד = 2 5)הפועל נצרת עילית-מכבי נתניה = X 6)מכבי הרצליה-הפועל באר שבע = 2 (2-0 אי אפשר אחרת) 7)מכבי באר שבע-הכח עמידר רמת גן = 2 8)עירוני ניר רמת השרון-הפועל קרית שמונה = 1 9)הפועל אשקלון-הפועל חיפה = X 10)הפועל ירושלים-הפועל עכו = 1 11)הפועל רעננה-עירוני ראשון לציון = X 12)מכבי אחי נצרת-הפועל בני לוד = 2 13)צפרירים חולון-בית"ר/שמשון ת"א = 1 14)מכבי צור שלום-מכבי עירוני קרית אתא = 1 15)הפועל רמת גן-הפועל מרמורק = 2 16)פורטסמות-מנצ'סטר סיטי = X

HBSFC1

New member
ההימור שלי

1)מכבי חיפה-הפועל תל אביב = 1 2)הפועל פתח תקוה-מכבי תל אביב = 2 3)מכבי פתח תקוה-בני יהודה ת"א = 1 4)הפועל כפר סבא-מ.ס. אשדוד = 2 5)הפועל נצרת עילית-מכבי נתניה = X 6)מכבי הרצליה-הפועל באר שבע = X 7)מכבי באר שבע-הכח עמידר רמת גן = 2 8)עירוני ניר רמת השרון-הפועל קרית שמונה = 2 9)הפועל אשקלון-הפועל חיפה = 2 10)הפועל ירושלים-הפועל עכו = X 11)הפועל רעננה-עירוני ראשון לציון = 2 12)מכבי אחי נצרת-הפועל בני לוד = 1 13)צפרירים חולון-בית"ר/שמשון ת"א = 1 14)מכבי צור שלום-מכבי עירוני קרית אתא = 1 15)הפועל רמת גן-הפועל מרמורק = 1 16)פורטסמות-מנצ'סטר סיטי = X הפועל ב"ש-הרצליה- 0-0

למעלה