תוצאות הסקר הקודם והמשך הדיון

../images/Emo41.gifתוצאות הסקר הקודם והמשך הדיון../images/Emo41.gif

וואי, הוא כ"כ ישן
|פשלונרית שכמוני| אז להזכירם - דנו אז בשאלה "האם הייתם רוצים לעבוד בחברת האוס?"
רוב הפורום [38.46% מהקולות ו30 מצביעים], חושבים שכן, ולו רק כדי לשהות קמעה במחיצתו ושתרד עליהם קצת משכינת גאוניותו. אלו שהצביעו לתשובה שזכתה במקום השני גם חושבים שכן, אבל רק כי צ'ייס החתיך כלול בחבילה!!!1 [24 קולות] ולמקום השלישי, בהפרש של הרבה קולות אחריהם, הגיעה התשובה הבאה: "כאילו שיואו מה נראה לכם!?! כן או לא" שנראה לי שפורשה קצת לא נכון בגלל ה"כן או לא" שכתבתי בסוף
הכוונה המקורית הייתה ליצור סוג של תגובה פקאצית, וה"כן או לא" לא היה אמור לייצג שתי תשובות [האחת "שיואו מה נראה לכם!?! כן", והשנייה "שיואו מה נראה לכם!?! לא"], אלא "שיואו מה נראה לכם!?! כן או לא!?!?!?!"
לא נורא
אחריהן, 6 חבר'ה אכזריים הצביעו ל"כן, רק כדי שאני אוכל לעשות למישהו את כל הבדיקות החודרניות-אכזריות האלו שתמיד עושים שם *צחוק מרושע*"
ואז בתיקו של 4 הצבעות:
לא, זה לא לאנשים בעלי לב חלש כשלי, אני כה רגיש/ה לכאבם של אחרים - במקרה הזה של מטופליו
לא, אבי ביטר כבר יהיה יותר נחמד ממנו ואחרון חביב, עם 3 הצבעות: "לא, האוס ראוי לאנשים יותר רמי מעלה ממני" :$ לסיכום בשיכלול, רוב חברי הפורום [60 במספר] החליטו שהם כן ירצו לעבוד בחברתו המהוללת של האוס
אז... לאיזו מהתשובות הצבעתם ולמה
יש סיבה אחרת שבגללה כן / לא הייתם רוצים לעבוד עם האוס
ואם כן הייתם עובדים איתו, איך לדעתכם זה היה
הייתם שורדים
אתם מוזמנים להמשיך לדון בשאלה

Hieros Gamos

New member
אני ממש לא זוכרת למה הצבעתי אבל

אני מניחה של-כן
הממ. כמה סיבות- א. מתי הייתה הפעם האחרונה שהסתכלתם עליו שאתם באמת צריכים לשאול שאלה כזאת?!
ב. הוא גאון ואם הייתי עובדת איתו זה היה אומר שגם אני גאונה ואני אוהבת את הרעיון. ג. הוא סופר מגניב והבנאדם הכי snarky בעולם (כן, זאת לא מילה, deal with it היא אומצה בקרב הפנון
) ד. קרבות snark זה דבר נהדר ואני הייתי עושה איתו המון כאלה ^^' ה. הייתי גונבת לו את הויקודין ומתעללת בו מינית
ו. איפה שיש האוס, יש ווילסון. אני לא חושבת שהייתי צריכה להתעלל בווילסון מינית, הוא לא צריך הרבה דחיפה
ז. ראיתם את העיניים שלו?!?!?!?!?!
אממ אני אצנזר מפה והלאה
איך הייתי שורדת- א. ע"ע ד' ב. ע"ע ה'. ג. הרבה כדורי הרגעה

lovely max

New member
../images/Emo189.gif

כשהתחלתי לראות את הסדרה --טוב, לא צריך לספר לכם. אני מכירה אנשים כמו האוס, אגוצנטריים שקשה לחיות איתם. לראות אותו מרחוק זה אחלה, אבל לא הייתי רוצה להכיר אותו. אם היינו נפגשים והייתי צריכה לעבוד איתו, זה לא היה נגמר בטוב, לאחד משנינו. צריך אופי חזק כדי לסבול אותו מקרוב, ואו שהייתי מתפטרת או שהיו מוצאים אותו בשק בתמזה. מעניין איך שדברים משתנים. עכשיו... אני כמעט חושבת שאולי אולי הייתי יכולה לעמוד בזה בשביל הדברים שאני כן מעריכה בו. ואולי יש לו תקווה. אז הסיבה שלא הייתי עובדת איתו: הזלזול וחוסר הנסבלות הכללית והלא צריכה הסבר שלו. הסיבה שהייתי מנסה לעבוד איתו (רק עכשיו,אחרי שאני מכירה אותו יותר): בתור רופאה, הייתי מנסה להשתפר והדרך הכי טובה זה עם גאונים עם שיטות לא קונבנציונאליות. וגם היה לי מעניין. והצד הילדותי שלו כיפי בעבודה. אבל במציאות,לא ,לא הייתי שורדת.

זה מה שרשמתי

כשהסקר עלה: "התלבטתי בין לא, אבי ביטר כבר יהיה יותר נחמד ממנו
לא, האוס ראוי לאנשים יותר רמי מעלה ממני
ולא, זה לא לאנשים בעלי לב חלש כשלי. בסוף בחרתי באחרון." מה שאומר שאני מבין הארבע שבחרו ב-'לא, זה לא לאנשים בעלי לב חלש כשלי, אני כה רגיש/ה לכאבם של אחרים - במקרה הזה של מטופליו'. ואני לא מאמינה שכ"כ הרבה בחרו בתשובה שנוגעת לצ'ייס. היא כ"כ שטחית. לאהוב את צ'ייס בכלל זה דבר שטחי מאוד.

sweet shir

New member
חחחחחח אני בחרתי בזה של צ'ייס כי זה

היה אחרי פרק 7!
ולי מותר להיות שטחית אני בת 13! חחחחחחחחחחחח
גם מותר לי לראות סרט של האחיות אולסון ולצבוע את הציפורניים בלק ורוד.

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif האחיות אולסון זה בהחלט רשע. ../images/Emo4.gif

אבל אני רואה.. אממממממממממממממממ קומדיות רומנטיות
ורק קומדיות. אבל אני בוכה מכל דבר! חחחחחחחחחחח ראיתי קליק ובכיתי -גם חברות שלי בכו אבל לונורא-

בלי קשר לשטחיות, צ'ייס מעצבן. ../images/Emo3.gif

למרות שנראה לי שהיו גם כאלו שהצביעו לזה רק בגלל ההומור שבניסוח.

למעלה