תוצאות הסקר +סקר חדש

lollapalooza

New member
../images/Emo41.gif תוצאות הסקר +סקר חדש ../images/Emo41.gif

אז ככה: הקליפ הכי אהוב מ- By The Way הוא Can't Stop שקיבל 61.29% שהם 19 קולות. אחריו הגיעו By The Way (הפייבוריט שלי) ו- The Zephyr Song בתיקו עם 6 קולות כל אחד (19.36%) הקליפ Universally Speaking לא קיבל ולו קול אחד. סה"כ הצביעו 31 אנשים. כל הכבוד.
הסקר החדש שואל: איזה קליפ מ- Californication אתם הכי אוהבים
אני כבר הצבעתי- עכשיו תורכם. עוד משהו קטן לסיום. בשבוע הבא הסקר יהיה על OHM. חוץ מ- warped, aeroplane ושתי הגרסאות ל- my friends- היה עוד קליפ
אני ממש לא זוכרת. (בושות) שבוע טוב לכולם

the papercut

New member
כן נכון גם "לחנות הקפה" יש קליפ

הקופי שופ זה חנות באמסטרדאם שיש בה "ספייס קוקי"

lollapalooza

New member
ואללה../images/Emo35.gif

מממ... מעניין. לא זוכרת אותו. *הדס הולכת לחפור בארכיון הוידאו* בכל אופן, הוא ייכנס לסקר הבא.

גיל מ

New member
קליפים שאני יודע

מהאלבום הראשון: טרו מן דונט קיל קיוטס מהאלבום השני: לא ידוע לי מהאלבום השלישי: ביהיינד דה סאן מטרס מילק: נק מי דאון הייר גרואנד טסט דה פיין דם סוכר סקס קסם: גיב איט אוואי מתחת לגשר סאק מיי קיס איף יו הב טו אסק ברקינג דה גירל דקה אחת לוהטת: אווירון וורפד מיי פרינדס קופי שופ קליפורנקיישן: מסביב לעולם סקאר טישו אדרסייד קליפורניקיישן רואד טריפין ביי דה ווי: דרך אגב קנט סטופ דה זייפר סונג יונברסלי ספיקינג קליפים ללא אלבום: פורצ'ן פיידד לוב רולרקוסטר סול טו סקויז ואני חושב שזהו-זה

אויש זה כל כך צפוי......

קליפורניה לוקח בענק... שיחקתי אותה חזאי לרגע
מה הקשר?? תהרגו אותי

חשוב

את הקליפ של קליפורניקיישן אהבתי מהרגע שראיתי... מעניין אם יעשו באמת משחק מחשב כזה... כמובן לא יקר מידי כדי שנוכל לקנות אותו...

hellrazor1

New member
otherside ו-cali

הכי מושקעים אבל בחרתי ב-otherside בגלל המסר שהוא מעביר

כנראה שלא ממש הבנת תשיר

otherside הוא יותר ביטוי אישי של הכותב ופחות רצון להעביר מסר.... ככה אני פרשתי את זה לפחות

למעלה