תוצאות ה-UFC פנטזי: UFC 82

favor

New member
../images/Emo41.gifתוצאות ה-UFC פנטזי: UFC 82../images/Emo41.gif

קרבות מוקדמים: לייטווייט: ג'ורג' גורז'ל מנצח את ג'ון הלברסון בהחלטה וולטרווייט: דייגו סאנצ'ז (AmericanDragon) מנצח את דיוויד בילקהדן בהכנעה (4 נק') וולטרווייט: לואיג'י פיוראבנטי מנצח את לוק קומו בהחלטה וולטרווייט: ג'וש קושצ'ק (Talhorm) מנצח את דאסטין האזלט בנוק אאוט טכני (4 נק') הביווייט: אנדריי ארלובסקי (Alon316) מנצח את ג'ייק אובריאן (Talhorm) בנוק אאוט טכני (4 נק') הקרבות המרכזיים: מידלווייט: כריס ליבן מנצח את אלסיו סקארה בנוק אאוט טכני. מידלווייט: יושין אוקמי (Talhorm) מנצח את אוון טאנר בנוק אאוט (5 נק') וולטרווייט: ג'ון פיץ' (Favor) מנצח את כריס ווילסון בהחלטה (4 נק') הביווייט: הית' הרינג (How Longs It Been) מנצח את צ'ייק קונגו (t-man) בהחלטה (4 נק') תואר המידלווייט: אנדרסון סילבה (JayneCobb) מנצח את דן הנדרסון (favor) בהכנעה (6 נק') הטבלה: 1. talhorm עם 15 נקודות 2. Alon316 ו-favor עם 14 נק' 4. AmericanDragon עם 13 נק' 5. t-man ו-How Longs It Been עם 9 נק' 7. JayneCobb עם 6 נק' 8. dandan125 ללא נקודות טלאור לראשונה עולה למקום הראשון בזכות הנצחונות של קושצ'ק ואוקמי. האירוע הבא: UFC Fight Night 13 2/4/2008 קרבות מקדימים: וולטרווייט: תומי ספיר נגד אנתוני ג'ונסון וולטרווייט: רומן מיטיצ'יאן נגד ג'ורג' סוטירופולוס (Alon316) וולטרווייט: ג'וש ניר נגד דין תומאס לייטווייט: קליי גווידה (talhorm) נגד סמי שיאבו לייטווייט: מרקוס אאורליו נגד ספנסר פישר (How Longs It Been) לייטווייט: מני גמבוריאן (Alon316) נגד ג'ף קוקס לייטווייט: פרנקי אדגר (t-man) נגד גריי מיינארד הקרבות המרכזיים: לייט הביווייט: יוסטון אלכסנדר (t-man) נגד ג'יימס אירווין לייטווייט: נייט דיאז (t-man) נגד קורט פלגרינו לייט הביווייט: מאט האמיל (JayneCobb) נגד טים בוץ' וולטרווייט: טיאגו אלבס (How Longs It Been) נגד קארו פריסיאן (t-man) לייטווייט: קני פלוריאן (JayneCobb) נגד ג'ו לוזון

favor

New member
בעייתי מאוד

בתחילת השנה כל המשתתפים בחרו 10 לוחמים שע"פ הישיגיהם יזכו לנקודות. נכון לעכשיו אי אפשר להצטרף במהלך השנה. מצטער.

talhorm

New member
pound for pound the best guy - talhorm ../images/Emo3.gif

יש לי דווקא כמה בחירות לא משו חח עכשיו אני בהחלט מקווה שאוקאמי לא יקבל טייטל שוט מול אנדרסון סילבה... אין לו סיכוי ואני סתם יפסיד נקודות

t-man

New member
תודה צחי-אני בונה על הפייט נייט שתחזיר אותי

לפסגה...בתקווה שאלכסנדר עשה שיעורי בית.

למעלה