תוצאות מוקדמות התעמלות מכשירים נשים

מקבילים

1) יאנג יילין- סין 2) קסניה סמנובה- רוסיה 3) אנסטסיה קובל- אוקראינה 4) סטליאנה ניסטור- רומניה 5) נסטיה ליוקין- ארה"ב 6) קשין הה- סין 7) דריה זגובה- אוקראינה 8) בת' טוואדל- בריטניה

I Angel

New member
איך יכול להיות ששון לא עלתה על המקבילים?

היא עלתה על כל המכשירים, הכוונה בין ה 8 הכי טובות

זה יכול להיות

היא לא עלתה לגמר על המקבילים. היא מקום 11 במקבילים, עם ציון של 15.325. הציון ההתחלתי שלה היה 6.3 (לעומת 7.7 של נסטיה ליוקין, רק לשם השוואה) וציון הביצוע- 9.025. שניהם לא ציונים טובים. גם לא מספיק דרגות קושי וגם ביצוע לא מעולה.

קורה

1) לי שנשן- סין 2) נסטיה ליוקין- ארה"ב 3) שון ג'ונסון- ארה"ב אליסיה סקרמן- ארה"ב (לא עולה לגמר כי מותר עד 2 מתעמלות מכל מדינה) 4) שנג פיי- סין 5) אנה פבלובה- רוסיה 6) קסניה אפנסייבה- רוסיה קסניה סמנובה- רוסיה. לא עולה לגמר כי מותר עד 2 מכל מדינה לילין דנג- סין. לא עולה לגמר כי מותר עד 2 מכל מדינה 7) גבריאלה דרגוי- רומניה 8) קוקו צורומי- יפן

קרקע

1) שנג פיי- סין 2) סנדרה איזבסה- רומניה 3) שון ג'ונסון- ארה"ב 4) נסטיה ליוקין- ארה"ב 5) דיאן סנטוס- ברזיל 6) יקטרינה קרמרנקו- רוסיה 7) אנה םבלובה- רוסיה 8) יויואן ג'יאנג- סין

קפיצות

1) שנג פיי- סין 2) יונג און הונג- צפון קוריאה 3) אליסיה סקרמון- ארה"ב 4) אוקסנה צ'וסוביטינה- גרמניה 5) אנה פבלובה- רוסיה 6) קרלוטה ג'יאובניני- איטליה 7) ג'ייד ברברוסה- ברזיל 8) אריאלה קסלין- שוודיה

היא עשתה רק קפיצה אחת

מי שרוצה להעפיל לגמר בקפיצות צריכה לבצע 2 קפיצות (שונות). שון ג'ונסון אכן ביצעה קפיצה טובה, אבל רק קפיצה אחת, היא לא התכוונה להתחרות בגמר מכשירים קפיצות.

I Angel

New member
אז..

אם היא לא עלתה על המקבילים ולא על הקפיצות היא תוכל להתחרות בקרב רב, כמובן האישי לא הקבוצתי?

N B I

New member
כן, זה מה שנקרא

תחרות "אישית". יום שלישי אם אני לא מתבלבלת. היא לא עלתה לגמרים של מקבילים וקפיצות, כלומר שהיא לא תופיע בגמר מכשירים בודדים-אין לה סיכוי למדליה בקפיצות או מקבילים. אבל היא תידרש לעשות שוב את כל ארבעת המכשירים כדי להתחרות בתחרות האישי (כאמור-יום שלישי אאל"ט)

N B I

New member
../images/Emo6.gif מישהו מחפש מחליף לשפן של אנרג'ייזר?

אני מציעה את צ'וסוביטינה. המתעמלת שפשוט ממשיכה וממשיכה וממשיכה וממשיכה וממשיכה...

איילת Oo

New member
איזו תחרות!! תענוג =)

טוב קצת התעצלתי להירשם לפה אבל בסוף עשיתי את זה.. בכל מקרה.... אני חייבת להגיד שממש אהבתי את התרגיל של שון על הקורה! אחח היא פשוט מדהימה אותי מתרגיל לתרגיל.. זה רק אני או שהרגליים שלה רק נהיות שריריות יותר ויותר מתחרות לתחרות?!! וכמו שהבנתי פה כבר מאחרים שאני לא לבד בדעתי - ממש מעצבן שהבמאי לא הראה את התרגילים של צ'וסוביטינה, במיוחד על הקרקע שממש חיכיתי לזה, ובמקום זה הראה את אחת הבנות מרוסיה במקבילים. לא שאני מזלזלת כי גם היא מתעמלת טובה, אבל לצ'וסוביטינה מגיע הכבוד שלה ^^

I Angel

New member
בנות בנות

אל תתעצבנו לכל מי שלא ראתה את התרגיל של אוקסנה, בשידורים החוזרים מראים, אני ראיתי אותו וגם את הקפיצות שלה, היא קפצה פעמיים

אמא לה3

New member
בסוף

גם אני ראיתי בשידור החוזר את התרגיל של צ'וסוביטינה בקפיצות, אפילו ניסיתי לתאר אותו לנועה בטלפון... שווה לחכות לשידורים החוזרים ביורוספורט...

קבוצתי

המדינות שעלו לגמר (לפי סדר יורד של התוצאות): סין ארה"ב רוסיה רומניה אוסטרליה צרפת ברזיל יפן

MayTheBee

New member
מעפילות לגמר קרב רב:

JOHNSON Shawn United States 1 2 LIUKIN Nastia United States 3 YANG Yilin China 4 SEMENOVA Ksenia Russian Fed. 5 PAVLOVA Anna Russian Fed 6 JIANG Yuyuan China 7 NISTOR Steliana Romania 8 BARBOSA Jade Brazil 9 IZBASA Sandra Romania 10 CHUSOVITINA Oksana Germany 11 MORGAN Shona Australia 12 TSURUMI Koko Japan 13 BONORA Georgia Australia 14 HOPFNER-HIBBS Elyse Canada 15 PETIT Marine France 16 FERRARI Vanessa Italy 17 DUGAIN Laetitia France 18 PAROLARI Lia Italy 19 DOWNIE Becky Great Britain 20 KASLIN Ariella Switzerland 21 PALESOVA Kristyna Czech Republic 22 OSHIMA Kyoko Japan 23 SILVA Ana Brazil 24 MYS Gaelle Belgium

למעלה