תוצאות משחק הטובים

../images/Emo41.gifתוצאות משחק הטובים../images/Emo41.gif

אני מאמין שלא משנה מה נעשה תמיד האנשים לא ישנו את הדירוג שלהם. אלה ששונאים את לגולאס וחושבים שאורלנדו שחקן גרוע ימשיכו לתת לו נקודה אחת ואלה שאוהבים אותו (לצורך העניין אוהבות) יתנו לו 9 ולכן אני חושב שרצוי שיהיה עוד סיבוב אחד שיסיים את המשחק! ולכן אני עושה שינוי קיצוני תוצאות השלב הראשון: מי שלמען האמת עף הוא בורומיר שקיבל רק 81 נקודות. הגמד הקטן והאהוב (או שלא), גימלי, קיבל 102 קולות ולגולאס אהוב הבנות (לא בפורום הזה) קיבל 103 קולות (אני מסיק מכך שלולה המעריצות של לגי הוא היה עף מהמשחק יותר מהר משתוכלו להגיד את המילה איציק!) מרי ההוביט החביב קיבל 112 נקודות פרודו (שרציתם לעשות עליו פורום) קיבל 120 פיפין קיבל 133 ארגורן (הלו הוא ויגו מורטנסן) קיבל 167 סאם הגיבור הגדול של הסיפור והסרט קיבל 169 נקודות והמנצח הגדול הוא הקוסם הדגול הודיני!! חחחחחחחחחחח אני כמובן מדבר על גנדאלף האפור\לבן עם 187 נקודות. אני מחליט לעשות משהו שונה: בשלב האחרון של המשחק לכל חבר בפורום שמחליט להשתתף במשחק יש 30 נקודות! את ה- 30 האלה הוא מחליט לתת ל- 4 דמויות שעלו לשלב האחרון (כל השאר הביתה!). הנקודות מתחלקות לכל דמות ככה: 15 - למי שאתם הכי רוצים שינצח 10 - מקום שני 5 - מקום שלישי 0 - מקום אחרון כל הנקודות הקודמות נעלמו ועכשיו אנחנו כאילו מתחילים מההתחלה. הדמויות: גנדאלף ארגורן סאם פרודו תתחילו להצביע ממחר!!! (מתחילת יום חמישי) נ.ב. הסיבה שבחרתי בפרודו ולא בפיפין (שקיבל יותר נקודות) היא משום שלדעתי יותר אנשים אוהבים אותו. אז אוהבי פרודו תגידו תודה!

adva g

New member
חחחחח ולא נראה לי שלירון

תאהב את זה שהוצאת את פיפין............

go girl1

New member
לאאאאאאאאאא

מה זה?! הפליות לפרודו?! אני לא מסכימה! לא! להחזיר את פיפין ומיד!

naring

New member
לאאאאאאאא

הרגתם את בורומיר! לא פייייייר!
זבלים!

Eowyn of Rohan

New member
מה זה?!

החלפת את פרודו המתבכיין בפיפין?? בושה. להחזיר מיד את פיפין.

maglor

New member
איפה גימלי?!

מעניין, פה לגולאס קיבל נקודה אחת יותר מגימלי, ההפך מהסיפור.

טוב בסדר...

אני רואה שאתם כבר לא מעוניינים בפורום על אלייז'ה ווד אז פיפין חזר לתמונה!!!! במקום פרודו. ומה לעשות שהרבה לא אוהבים את גימלי. גם אני הייתי מאוכזב מהתוצאות...

adva g

New member
פיפין חזר ../images/Emo99.gif

אני אישית באמת מעדיפה את פיפין מאשר את פרודו. לפחות בסרטים, בספרים זה כבר משתנה... פיפין כל כך חמוד ופרודו בסרטים יותר מדי מתבכיין ומעצבן, אבל גם הוא חמוד

aniviel

New member
../images/Emo46.gif

זה ממש לא בסדר שהוצאת את פיפין ולא את פרודו כשלפיפין היו יותר נקודות!! מחרימה!

קודם כל...

אפשר לראות שהחזרתי אותו דבר שני אתם לא צריכים להטעות אנשים כשאתם "נלחמים" על פתיחת פורום לאלייז'ה ווד (פרודו) ובעצם שונאים אותו! פיפין חזר!!! ובפעם הבאה תנסו לשלוט באישיות המפוצלת שלכם..

aniviel

New member
אהההה...

זה שאני מעדיפה את פיפין על פרודו לא אומר שאני שונאת את פרודו u know...
חוץ מזה יש בפורום עוד אנשים חוץ ממני ומדנה שבוודאי מעדיפים את פרודו על פיפין אבל מה זה משנה? עם פיפין קיבל יותר נקודות אז הוא צריך להשאר, אתה לא אמור לעשות חשבון לאף אחד וללכת לפי החוקים שאתה הצבת

נכון...

אבל לפי הרושם שקיבלתי בפורום יש סיכוי יותר גדול שיותר אנשים יצביעו לפרודו למרות תוצאות ההצבעה.

moe777

New member
בושו לכם!

לא רק שאין פורום, ,עתיד הקומונה לא ברור, וגם מריצים קטעים חופשים מאחורי גבו של האומלל. אם קיימת עוד הגינות כלשהי בעולם זה, כנסו לקומונה והביעו תמיכתכם. http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=1018 די להפליה! כל הוביט וכבודו מונח במקומו.
המלצה- חפשו את הספר "הכל מואר" בשבוע הספר. זה, בנוסף לכל הירחונים ועלוני המרכז לקבלה שתקבלו בחינם.

זה משחק הטובים../images/Emo185.gif

וכנראה שפרודו היא לא הדמות הכי טובה מבין הדמויות שנתת! זה לא קשור לאלייז'ה ווד! שהוא שחקן מעולה ומגיע לו פורום (לא קומונה - פורום!), בלי קשר לזה שיש דמויות יותר טובות מפרודו. אני ממש לא מבינה איך אתה מקשר בין שני הדברים.

למעלה