תוצאות Morning View השיר שהכי אהבתם

itzikch

New member
../images/Emo41.gifתוצאות Morning View השיר שהכי אהבתם../images/Emo41.gif

כדי לא ייחשבו שאני מרמה או משהו : o pie - הצביע ל Just A Phase noynav - הצביעה ל Warning Aerofan - הצביע ל Just A Phase ברררר - הצביעה ל Warning fuckinGAL הצביעה ל Just A Phase ליידיבאג - הצביעה ל Just A Phase noGz - הצביעה ל Warning אורון הצביע ל Just A Phase Incubus Creep - הצביע ל Just A Phase GD ROCKS - הצביע ל Warning אני הצבעתי ל Warning !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 והמנצח : JUST A PHASE שאלון קצר לשיר נעשה לזה מין lyrics to send us off (גנבתי למישהי את הפינה !!)
מתי שמעת את השיר לראשונה?
מהו המשפט האהוב עליך בשיר?
ציון לשיר מאחד עד עשר?
רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה בהופעה או שזה לא היה משהו הכרחי בשבילך?
לינק למילים של השיר: http://artists.letssingit.com/incubus-lyrics-just-a-phase-xzgdhb5

AeroFan

New member
Nice!

מתי שמעת את השיר לראשונה? מתי שקניתי את Morning View לראשונה... תחילת 2001. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? "they'll be throwing quarters at you on the stage" ציון לשיר מאחד עד עשר? 9.5 רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה בהופעה או שזה לא היה משהו הכרחי בשבילך? ידעתי בהתחלה שה סיכוי של 50\50 שהם יופיעו איתו כי בסיבוב של האלבום- הופעה אחת הם ביצעו אותו (ועוד כשיר פתיחה) והופעה שניה הם פתחו עם Quicksand+ A Kiss To Send Us Off... כתור פתיחה אני מעדיף את Quicksand אבל רציתי מאוד שהם יבצעו אותו בהמשך...

o pie

New member
לא הצבעת להעיף את ג'סט א פייז לפני 2 סיבובים?

:-O

AeroFan

New member
הצבעתי אבל....

כשיש לך את Wish You Were Here ו- Nice To Know You בסיבוב... אז זה שונה

o pie

New member
לפחות עכשיו עשית את הבחירה הנכונה. ../images/Emo13.gif

o pie

New member
הו כן.

מתי שמעת את השיר לראשונה? כשהורדתי את כל האלבומים כמה חודשים לפני המופע. שונא את השאלה הזאת
אף פעם אין לי איזה סיפור מגניב. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? I am bottled, fizzy water, and you are shaking me up You are a fingernail, running down the chalkboard I thought I left in third grade Now my only, consolation, is that this could not last forever Even though you're singing and thinking How well you've got it made Who are you? When will you be through? Yeah, it's just a phase... It will be over soon Yeah, it's just a phase Yeah, it's just a phase Call it 'women's, intuition', but I think I'm on to something here Temporaryism has been the black plague And the Jesus of our age I know that I sound opinionated, maybe biased And quite possibly jaded But sooner than later They'll be throwing quarters at you on stage Who are you? When will you be through? Yeah, it's just a phase... it will be over soon Yeah, it's just a PHASE, and I'm waiting for it to be over TOO, yeah אין מה לעשות ברנדון כותב מדהים. יודע לתאר סיטואציות או רגש מסויים, עם דימויים כל כך יפים ומפורטים. ציון לשיר מאחד עד עשר? אורגזמה מוזיקלית... זה מעל ל-10 אני משער[?] רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה בהופעה או שזה לא היה משהו הכרחי בשבילך? לא הכרתי אותם מספיק בשביל לגבש שירים שאני רוצה שיופיעו איתם...

noGz

New member
(יושבת על הרצפה עם המקלדת)

מתי שמעת את השיר לראשונה? האמת שיחסית באופן מאוחר, כבר אחרי ההופעה. מהו המשפט האהוב עליך בשיר? זה לא הכי מקורי, ואף על פי כן- "Yeah, it's just a phase, it will be over soon" ציון לשיר מאחד עד עשר? 10. אחד האהובים בהחלט. היה לי ממש קשה לבחור בינו לבין warning. רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה בהופעה או שזה לא היה משהו הכרחי בשבילך? לא ממש, היות ולא הכרתי כל כך.

L A D Y B U G 2

New member
שמי אורטל!!! ועונה...

מתי שמעת את השיר לראשונה?
כששמעתי את כל הדיסק Morning view... לפני 6-5 שנים?
מהו המשפט האהוב עליך בשיר?
Call it 'women's intuition' but I think I'm on to something here. Temporaryism has been the 'Black Plague' and the 'Jesus' of our age. I know that I sound opinionated, maybe biased and quite possibly jaded. But sooner than later they'll be throwing quarters at you on the stage
ציון לשיר מאחד עד עשר?
אם בחרתי אותו לשיר הטוב ביותר באלבום אז זה לא אומר משהו???
רצית שאינקיובס יופיעו עם השיר הזה בהופעה או שזה לא היה משהו הכרחי בשבילך?
כמובן שכן!!!

למעלה