תזכורות
תזכורות
תזכורות

../images/Emo41.gif תזכורות../images/Emo41.gifתזכורות../images/Emo41.gifתזכורות../images/Emo41.gif

היום 26/11 שעה 21:00 בערב דנה אינטרנשיונל בראיון קצר לרגל צאת אוסף הסינגלים המיוחד, כולם לשמוע לא להחמיץ!
5/12 ספיישל דנה אינטרנשיונל בתכנית הרדיו "כוכב נוגה" רדיו ירושלים. את התכנית ניתן לקלוט באתר האינטרנר של התחנה www.101fm.tapuz.co.il תכנית מומלצת במיוחד, המגזין "כוכב נוגה" חוגג עשור לקרירה של דנה אינטרנשיונל, גרסאות מיוחדות ללהיטים גדולים, ראיון ען הדיוה עצמה ועוד הפתעות...
20/12 דנה אינטרנשיונל בהופעה ייחודית וחד פעמית עם הרכב הדאנס המצליח מאירופה "לאסג'ו", האנגר 11 ת"א. (על המסיה הזו יגיעו עוד פרטים בהמשך).
שיוויון בסקר שלנו בין , "לא יכולה בלעדיך" , "צינקוומילה 2003" ו "ניצחתי" בגרסה השקטה בסקר מהו החידוש הכי יפה שדנה ביצעה ללהיט שלה מהעבר, המשיכו להצביע ולהכריע מהחו החידוש הקלאסי שאותו אהבתם יותר מהמקור! עכשיו!!! ערב מקסים

nerod 72

New member
מי שמע?

היה נחמד אבל קצר מאוד כולה 4 דקות! הבנתי ראיון קצר אבל יכלו למשוך עוד איזה 5-10 דקות איתה.. תמיד מה יש לדבר עם דנה... הראיון הזה בולט כמול ראיון בן ה-3 שעות שדנה התראיינה בתכניתו של שמוליק טיאר... זה היה ממש גן עדן..סחטיין לשמוליק...

אני לא שמעתי!

את האמת לא יצא לי בכלל כי הייתי מסיבת גיוס של חבר טוב שלי ואיזה עצבים שלא שמעתי אווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!! ממני, דני אינטרנשיונל

ראיון קצר ומוצלח!

דנה אכן התראיינה ליל אמש לגלי צהל, הראיון היה קצר אך מוצלח, דנה נשאלה איך ההרגשה לסגור מעגל של עשר שנות קרירה, והשיבה שההרגשה היא די הלם, והיא לפמעמים המומה מההישג, לא האמנתי שתיהיה שנה והנה כבר עשר שנים אני בתחום, וזה ללא ספק תפיחת שכם על הכתף, אני מרגישה שזה האמצע ויש עוד הרבה מה לעשות.... המראיינת שאלה: עשר שנים להיות בתחום הפופ פה במדינת ישראל שזה תחום בעייתי זה לא קל, זה די נדיר שאומן מחזיק מעמד 10 שנים: דנה עונה: עולם השאו זה גו'נגל מאוד אכזרי וצריך ממש לישרוד ולהישרד, אני נלחמת המון ולפעמים שולפת ציפורניים, אבל תמיד מסתכלת על חצי הכוס המלאה , אני מופיע המון ומקבלת המון אהבה מהקהל, ההרגשה לעלות על במה מול אלפי איש זו הרגשה נהדרת ובסופו של דבר אני גאה שהצלחתי לנגוע בפלחי אוכלסיה שונים במדינה זה הישג! לגבי המארז השיבה דנה שזה מתנה למעריצים, לקהל הנאמן שתמיד איתה ואוהב לעקוב זו מזכרת, זה פעם ראשונה שדבר כזה נעשה בארץ וללא ספק דאגנו שהמארז יוגש בצורה הכי מקצועית ומכובדת שיש כמו הדברים שיש בח"ול, וכמובן לא יזיק להרוויח עוד קצת
. דנה איחה אחלה ערב למראיינת ומכת חום הושמע! תכנית הרדיו הבאה שבה תתראיין דנה והפעם מעט יותר ארוך ויפה, היא כוכב נוגה 5/12 ברדיו ירולשים יום שישי 20:00-22:00 שניתן להאזין לתחנה באתר הרשמי של הרדיו! יום מוצלח

nana23

New member
חחח קצר ומוצלח

קצרצר ועם זאת מוצלח.. קצר וקולע... מהמם ומרנין.. מלרלר ועליז

למעלה