תזכורות
תזכורות

רותי ע

New member
../images/Emo41.gif תזכורות ../images/Emo41.gif תזכורות ../images/Emo41.gif

מחר מתארחת דיאטנית קלינית בפורום בשעה 21:00.
לסקר על הרגלי הגלישה ענו רק 34 גולשים מתוך עשרות. הסקר הזה מאוד חשוב לפורום. לכן אני מבקשת מכם להצביע. גם מאלו שלא משתתפים אבל נהנים לקרוא..

מלכת הגמדים

ההכנה דורשת הרבה זמן (ליתר דיוק האיסוף של הגביעים). אנחנו התחלנו לאסוף משנה שעברה גביעים של גמדים בכל הצבעים. לפני שמתחילים להשחיל מודדים את אורך החצאית על הילדה. אח"כ לוקחים חוטים (עדיף חבל דייגים - לא נקרע) ומשחילים את הגמדים אחד אחרי השני וביניהם אפשר לשים חרוזים צבעוניים. אחרי שיש בערך איזה 40-50 חבלים כאלה עושים חגורה מהחבל בקליעה פשוטה (אפשר צמה, אפשר קשרי סבתא - כיד הדמיון הטובה). לוקחים כל שרשרת ועושים לה לולאה בקצה מהחבל ומשחילים על החגורה. בסוף נוצרת חצאית. בתור חולצה אפשר לשים חולצה צבעונית (סווצר שמתאים לגמדים: כתום, ורוד מזעזע, ירוק, צהוב, בורדו). אם יש לכם צבע שולט בין הגביעים אולי כדאי שהחולצה תהיה בצבע שלו גם. על הראש אפשר להכין קובע מקרטון שהודבקו אליו גביעי גמדים. ביד נותנים שרביט (מקל פלסטיק פשוט שמודבק עליו גביע גמדים). והתחפושת מוכנה.

יש לי יש לי... תחפושת לפורים!!!

מלכת פופקורן... יש לי חברה שמכינה עכשיו את התחפושת לבת שלה בת ה - 4. בגד גוף שחור + טייץ או גרביון שחור , מכינים הרבה פופקורן משחילים לחוטים מכינים חצאית (סגנון רקדניות HAWAI ) כתר על הראש גם מחוטי מושחל פופקורן צמידים לידיים וכמובן שרביט שמודבק עליו הרבה פופקורן ויש תחפושת. בהצלחה.

לאה_מ

New member
אריה

לוקחים סווטשירט עם קפושון בצבע חרדל ומכנסי טרנינג בצבע חרדל (טוב, לא אמרתי שהחומרים מאד זמינים, אבל לנו יש תחפושת כזו, אז זה קיים...). קונים בחנויות של אביזרים פרווה באורך שמספיק להיקף של הקפושון ולהיקפים של השרוולים. גוזרים את הפרווה ותופרים סביב הפתח של הקפושון (כלומר, מסביב לפנים), סביב פרקי הידים, ואם רוצים גם סביב הקרסוליים. מכינים זנב מחבל עבה או מספר חבלים פחות עבים קלועים יחד, ופורמים את הקצה, כך שיווצרו מעין שערות בקצה. תופרים לאחורי המכנסים. תחפושת מאד נוחה לקטנים!

vered4

New member
אפשר לצבוע

הבן שלי רצה להתחפש לעכבר מטום וג´רי (זה התחיל מהמסכה שמצאנו בחנות). אז לקחנו טרנינג לבן, וקנינו צבע לבגדים (צבע גוף), הצביעה פשוטה וקלה ויצא נהדר.

למעלה