תזכורת לאורחים החדשים, ושרשור

פרשת בלורי,מר א. פרידמן.בצומתהשרון.

של ששי 19.7.02 -מע´ 31. קראתי ונדהמתי - שוב ושוב ועוד פעם. בעיר חלם - זה היה אפשרי. נדהם מפעולות כל המעורבים בעניין, או בכתבה על כך? לא. זה- רק בישראל -טבעי. העובדות בכתבה: 1.עיתון "צומת השרון(חינם לקוראי "ידיעות של שבת")מביא "סיפור שקורה בבית משפט בעיר הוד-השרון ובבימ"ש של שלום בת"א כמו שהוא" ללא נקיטת צד או שאלות לציבור הקורא. העובדות בכתבה: 2. מר א. פרידמן, מבעלי חברת הבניה בלורי,פנה ישירות ובכתב, אל השופטת בדינו- בבימ"ש שלום ת"א - בשם חנה שרון. זאת בפניה ישירה כאשר התיק עדיין בפניה וההחלטה בו עוד לא פורסמה-אף לא לצדדים. 3. מר א. פרידמן - היה וכנראה עדיין מיוצג ע"י עו"ד . 4. הדיון המתנהל בפני כב´ השופטת חנה שרון הוא דיון בו התובעת היא חברת בלורי והנתבעת - עירית הוד השרון. 5. המכתב הגיע לבימ"ש השלום ת"א בשבוע שעבר.באותה עת -רק הוגשו הסיכומים על ידי התביעה וכנראה(לא ברור די מהכתבה. יתכן שעוד לא השיבה הנתבעת בבימ"ש)נותר לשופטת להחליט. 6. התיק היה אמור לקבל את סיכומי הצדדים עוד בתחילת יוני(בחודש שעבר), כך מגיבה לעיתון המזכירות של בימ"ש(של השופטת הנכבדה), תוך הסבר כי כבר ביוני השלימה כבוד השופטת חנה שרון לכתוב את פסק הדין ורק נתנה הוראה להדפיסו. כלומר, מודיעה לכתבה המזכירות, כי כבוד השופטת - כל כך חרוצה(!!!)שבטרם התקבלו אצלה הסיכומים, ובייחוד לא מהתביחעה- כבר סיימה לכתוב את פסק דינה. סביר גם שמזכירות בימ"ש מגיבה לכתב, לא רק בשם הנהלת בתי המשפט אלא גם במקום השופט/ת, שמנוע עפ"י חוק מלהגיב בעניין העומד ותלוי בפניו, מפני שהנהלת בתי המשפט מכירה בעובדה שרק עם מתן גזר הדין לצדדים-מפסיק תיק נדון להיות תלוי ועומד. 7. אפילו בימ"ש לעניינים מקומיים בהרצליה טרח והגיב, ואצטט "משלוח מכתב באופן כזה אינו מקובל וראוי לכל גינוי.מכתב כזה אינו ראוי לגינוי". מוזר ששני בתי משפט מגיבים באופן הפוך, באותו עניין. 8. מזכירות בימ"ש בת"א מזכירה לנו כי הסיכומים של עורך הדין מטעמו של מר א. פרידמן- הוגשו אך ורק בשבוע שעבר(מזכיר הזמן שהגיע אליהם מכתבו של א. פרידמן?). 9. הנושא הנדון הוא ביטול - צו שהוציאה מועצת רמת השרון להפסקת עבודות בפרוייקט על ידי חברת בלורי, כבר בשנה שעברה. לא נאמר בכתבה כלל אם חברת בלורי אכן הפסיקה העבודה בפרויקט, או הסתמכה על הערעור הנדון כדי להמשיך בעבודה- למרות הוצאת הצו. לפחות מכתב שמביא הודעה בעניין כזה, הייתי מצפה לאור ומידע בתחום הביצוע בבניה עצמה, ומשום כך הבאתי עניין זה בסוף, כי לדעתי - בו לב העניין. ומכאן לשאלותי לגולשים כאן: א. האם עו"ד שייצג/מייצג את מר א. פרידמן- לא ידוע חוק שאוסר לפנות ישירות לשופט(ועוד בכתב!)ולהשפיע/לנסות להשפיע עליו? האם במקרה דנן - לא יידע את לקוחו? מדוע? ב.למה לעזאזל - בימ"ש הזלום(מעניין זילות) ת"א/מזכירות בתני משפט- בכלל מגיבים ועונים לעיתונות על פניה כזו? למה לא היתה התיחסות- אם של השופטת /נשיא בימ"ש שלום לעצם הפרת החוק כאן? מדוע עד כה לא הגיש מי מהם - תלונה על עבירה פלילית למשטרה? אין לי מושג. זה-רק בישראל. ג. למה מועצת הוד השרון , לפי הכתוב בכתבה פועלת כך- "ביום רביעי השבועו הגישומהנדס המועצה אבנר גולןעו"ד גל אור(היועץ המשפטי למועצת רמת השרון)ועו"ד גיורא שמיר, בא כוחה של הוועדה הוועדה המחוזית לתכנון ובניה ונציג היועץ המשפטי לממשלה(שאלתי כאן - האם כולם עורכי דין, או כמאמר שירם של הגשש החיוור -"כולם חכמים,כולם..."?)בקשה דחופה לסגנית נשיאבית המשפט, השופטת מיכל שריר,לקביעת התיק למתן החלטה"- מה שאומר להדיוט כמוני,שלמעשה, השוםפטת חנה שרון,שלאחר שכתבה כבר את פסק הדין ביוני ורק הורתה להדפיסו - עדהיום לא קבעה מועד למתן פסק הדין! זה ממש - חלם. ד. לא רק שהמועצה המקומית הוד השרון אינה מתנגדת להגשת מכתבו של א.פרידמן הנכבד, אלא אף מסתמכת עליו לכאורה- "וכעת משכבר הספיק התובע לפנות בכתב לשופטת שרון, אנא בואי השופטת מיכל - ותצוי עליה מתי ליתן פסק הדין! חלם, ממש חלם! למה מועצה כהוד השרון אינה מתריעה לסגנית הנשיא על עבירה פלילית, ואינה מבקשת למשל - פסילת השופטת חנה שרון- או מתן חיזוק לצו איסור המשך העבודה- ע"י סגנית הנשיא- ומיד? במילה אחת - חלם. חלם זה פה.

פורום חדש

שלום רב. נפתח פורום חדש בשם דת ומדינה. הוא יעסוק בשאלת אופיה של מדינת ישראל. האם היא יכולה להיות גם יהודית וגם דמוקרטית? נדון בזכויות אדם ובמצב המצוי מול הרצוי. כולכם מוזמנים. תודה למנהל הפורום על הרשות לפרסם.

../images/Emo41.gif תזכורת לאורחים החדשים, ושרשור

חברים יקרים, אני רוצה להפנות את תשומת לבכם לכך שפורום זה הוא פורום דיון בדיני האינטרנט, המחשבים וההיי טק. הסוגיות העיקריות בהן אנחנו דנים כאן הן: דיני מסחר אלקטרוני וחתימה אלקטרונית לשון הרע באינטרנט הגנת הפרטיות מאגרי מידע ודיוור ישיר זכויות יוצרים באינטרנט, הן לגבי יצירות ספרותיות ואומנותיות והן לגבי תוכנות עוולות מסחריות באינטרנט, עבריינות מחשב ורשת דיני עבודה בהיי טק, עם דגש על הסכמי סודיות ואי התחרות, דיני קניין רוחני בקשר לענייני היי טק, פטנטביליות ויתר הגנות. אני מדגיש, אנחנו לא דנים בכל ענפי המשפט, יש ב
פורומים משפטיים נוספים, יש פורום חוק ומשפט, יש פורום יעוץ משפטי באילת (אל תשאלו אותי למה באילת) יש פורום דיני משפחה יש פורום האזרח והשלטון ואני מבין שכרגע נפתח גם פורום דת ומדינה. הואילו נה לכבד את כללי הפורום ולא להעלות כאן דיונים בשאלות שלו נוגעות לנושאי הפורום. בכך תכבדו גם את זמנם ורוחב פסם של האחרים שקוראים כאן. כדי לא למחוק ביד גסה, אני משרשר לכאן הודעות לא רלוונטיות, אנא תשומת ליבכם בעתיד.

airplane

New member
מהו הגיל החוקי לקיום יחסי מין

אצל קטינות, האם הוא 16? 14 או 18? מה לגבי הפרש הגילאים עם הגבר? האם זה נכון שהפרש מעל 5 שנים שולל את אלמנט גיל 16 והופך את היחסים לבעייתיים? אם אפשר יהיה לכוון אותי למקור מידע, אודה מאוד למבצע

airplane

New member
תודה רבה

אני יודע שפורום זה אינו שייך בצורה טבעית או בכלל לתחום שאלתי, פשוט לא מצאתי פורום אחר והיתה לי הרגשה שאקבל פה תשובה, הרגשה שהוכיחה את אמיתותה תודה על העזרה הרבה

הקפצה

אפשר לדעת באילו מאה מנהלי פורומים מדובר? למיטב זכרוני שלחתי אימייל לנוסעת הסמויה ושאלתי אותה על הנהלת וואלה. כל השאר הוא שמועות, ואין כל קושי להפריך אותן אחת לאחת. לגבי קהילת החרשים, קשה לעמוד על מאפיינים נורמטיביים בקהילת החרשים כאשר יו"ר אגודת החרשים בישראל תוקף מילולית את יו"ר סניף חיפה של אגודת החרשים במעמד האסיפה הכללית. הייתי מעדיף לעסוק בנושא עצמו ולא בספיחיו, כי אין קושי להעלות נושאים שוליים באינטרנט. כך ניתן לתהות האם ניתן לטעון על אי קיום חבויות חוזיות מצד "וואלה" כאשר "וואלה" עצמה מבהירה מעבר לכל ספק שאין לה רצון כי אותו גולש יתבטא במערכת שלה. לגופו של עניין, בשלב ההוכחות שאל אותי כב´ השופט אמיר איך הוא יכול להתבטא באינטרנט "עם החברים שלו" בידיעה ש"אינני שם". כלומר, איך הוא יכול להימנע מכך שאיכנס בשם בדוי ואעקוב אחרי דיוניהם? על כך השבתי שכוחות הבטחון אינם מפרסמים את דיוניהם באינטרנט בידיעה שגורמים עוינים עלולים לעקוב אחרי דבריהם. כב´ השופט טען שתשובתי לא היתה לעניין, ואחר-כך התחיל ב"כ הנתבע קו חקירה חדש (לגבי המעמד האישי שלי, קו חקירה שבא כוחי התנגד לו והושתק ע"י כב´ בית המשפט). אני משוכנע שהעברתי לידי בא-כוחי את התקנון של "דיבורים". הנתבע פעל ללא הפסקה כדי לצמצם את הראיות המוצגות, ואף ביקש בשלב מסויים למחוק תצהיר נוסף שלי שניתן בתגובה לתצהיר נוסף שלו, למרות שכב´ בית המשפט קבע כי יינתן תצהיר כזה מטעמי. אינני חושב שיש צורך באתר "דיבורים", כי בפסק הדין עצמו פורטו האמירות בהרחבה. בכל מקרה מדובר באתר אינטרנט עם פורומים מקוונים, המופעל ע"י חב´ אקטיבטק. מעיון במספרי הטלפון נראה שמדובר במפעיל פרטי.

../images/Emo32.gif חדש! תפוז מחפשים בשבילך! ../images/Emo41.gif

חדש! פורום מס´ 526 - "תפוז מחפשים בשבילך" אתם מוזמנים להצטרף ולשאול שאלות!
מראש על ההודעה, זה פשוט נראה לי המקום הכי מתאים בלי לפתוח הודעה חדשה.

merde

New member
עזרה בניסוח..?

אני רוצה לתת מתנה לחבר שלי לפני הגיוס מעין חוזה חוקי אשר מוכיח שאם הוא מקיים מין זה בהסכמה.. (סיפור ארוך..) כל אופן. איזה דברים בערך (הוא לא חייב להיות מחייב או משהו, רק קווים כלליים) צריכים להיות שם?

השאלה שלך לא נוגעת לדיני אינטרנט

כמו כן היא מאד מאד לא ברורה. אני יודע מה זה חוזה אך איני יודע מה זה מעין חוזה ויש לי הרושם שכוונתך אינה למונך האנגלי quasicontract.

למעלה