../images/Emo41.gif תזכורת לתחרות! ../images/Emo41.gif
אני מזכיר לחברי הפורום כי תחרות "הפרסומת הטובה ביותר לפורום הפקת וידאו" ממשיכה ושבהחלט כדאי לעבוד על זה, יהיו פרסים... אני אחזור על כללי התחרות... כל אחד יכול להשתתף ולהגיש פרסומת אחת לתחרות. התחרות חלה החל מרגע פרסום ההודעה הנוכחית ועד לתאריך ה25.5.03 כל הגשות הפרסומות ישורשרו להודעה זאת! מספר כללים לתחרות:
כל חבר פורום רשאי להגיש פרסומת אחת לתחרות.
הפרסומות יהיו בפורמט וידאו, זה לא משנה איזה (avi, mpeg, wmv...)
הפרסומת לא תעלה על דקה.
כל הפרסומות יוגשו לא יאוחר מהתאריך הנ"ל (25.5) וישורשרו להודעה הזאת.
אין מגבלה לתכנים של הפרסומת, חוץ מתכנים פרובוקטיביים למיניהם או כל תוכן הנוגד את כללי "תפוז" או ביטחון המדינה (לא! אסור למסור איפה נפלו טילים!) .
ישנה אפשרות שמספר חברי פורום יגישו פרסומת אחת, רק יש לציין זאת עם ההגשה.
אין להגיש פרסומות אשר אינן מאושרות על פי חוק זכויות יוצרים.
לתחרות יהיו 3 זוכים, אשר יזכו בפרסים שהנהלת "תפוז קהילות" יימצאו לנכון להעניק ויפורטו בהמשך התחרות...
משתתף אשר יעבור על אחד או יותר מהכללים הנ"ל ייפסל ומועמדותו תוסר! התחרות תישפט ע"י הנהלת הפורום והנהלת תפוז קהילות והזוכה יוכרז בתאריך ה1.6.03 בעמוד הראשי של הפורום! * הנהלת הפורום שומרת לעצמה את הזכות לשנות כללים, להוסיף ולהוריד לפי רצונה בכל שלבי התחרות.
אני מזכיר לחברי הפורום כי תחרות "הפרסומת הטובה ביותר לפורום הפקת וידאו" ממשיכה ושבהחלט כדאי לעבוד על זה, יהיו פרסים... אני אחזור על כללי התחרות... כל אחד יכול להשתתף ולהגיש פרסומת אחת לתחרות. התחרות חלה החל מרגע פרסום ההודעה הנוכחית ועד לתאריך ה25.5.03 כל הגשות הפרסומות ישורשרו להודעה זאת! מספר כללים לתחרות: