תזכורת- מחר "רוק סטאר"

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifתזכורת- מחר "רוק סטאר"../images/Emo70.gif

מי שצופה- נדבר על זה בפורום. מכיוון שאני עובדת עד 8 בערב- אתם מוזמנים לפתוח שרשור על זה, או לשרשר לפה
ואני אכוון וידאו, אצפה אח"כ, ואצטרף לדיון

Fairywitch

New member
בסטאר וורלד כמו בסטאר וורלד...

יש כמה שידורים חוזרים... אני אבדוק במדריך, כי אני צריכה לכוון וידאו...

La NaNiTa

New member
לא הייתי בבית.. אני אראה את השידור

החוזר בעשרה לשתים.. בדיוק אחרי שנגמר מכושפות בערוץ 3.. אז זה מסתדר

whatever4

New member
ראיתי חלקים מסוימים

וממה שראיתי (היום הייתה הפעם הראשונה) העסק לטעמי נראה מאוד מאוד חובבני. אולי זה רק רושם ראשוני וזה עוד ישתפר, אבל לא יודעת....
זו תוכנית נחמדה וקרוב לוודאי שגם שבוע הבא אני אראה (גם כי אין יותר מידי דברים לראות בטלוויזיה לצערי) אבל לא משהו היסטרי. (בינינו- אין כמו איידול
)

MoGanC

New member
כן,היה חלש היום

כולם פתאום נרגעו ושרו בעמידה,לא התפרעו כמו בד"כ.סה"כ בסדר מינוס לכולם.לדעתי הג'ינג'ית ההיא צריכה לעזוב.זה היה פשוט זוועה.

IrishKiss

New member
נכון!

באמת היה דיי מאכזב היום... והג'ינג'ית לגמרי צריכה לעוף! היא היתה נוראייייית אבל באופן כללי דווקא הרוב נראים שם נורא מקצועיים... מיג שולט:)

טוב אני ראיתי בשש בבוקר

וקודם כל אני רוצה להגיד: איזה חוצפה שהעיפו את ניל!
הוא היה הכי שווה שם, שערוריה
טוב אז עכשיו כשאין לי על מי להסתכל, כנראה שנתמקד בהופעות
בכל אופן, הג'יי די הזה כל כך מתלהב מעצמו שלא לומר מניפולטיבי וסמי אלכוהוליסט, הוא הכי מעצבן שם. רוב הבנות ממש גרועות, אבל הכי טובה אתמול היתה ג'ורדיס, זאת שהופיעה ראשונה נראה לי. לא נראה לי שאני מזהה איזה פייבוריט מבחינתי, בניתי על ניל...

כן היום זה התוצאות

בעיקרון מצביעים דרך האינטרנט או SMS וככה נבחרים הבוטום 3, מהם הלהקה בוחרת מי יעוף.

MoGanC

New member
כן. לדעתי היו צריכים לתת עוד הזדמנו

ת לדפנה ההיא.הג'ינג'ית באמת ויתרה מראש.חבל,היא היתה מעולה בשבועות הקודמים.

אני דווקא מרוצה../images/Emo4.gif

מבחינתי אפשר להעיף עוד כמה, לא חסרים שם אנשים לא קשורים. מה שכן, אני מתחילה לסמפט את מרטי

La NaNiTa

New member
ראיתי את זה בסופו של דבר

ואני מסכימה עם INXS- טיי,מיג, ג'ורדיס ומרטי היו הכי טובים!! הופתעתי שהם העיפו את שתי הבנות.. חשבתי שישאירו את דפנה..

Fairywitch

New member
לא אהבתי את הקטע של INXS-

שזה בעצם לא חיפוש כוכב רוק, אלא זמר מלווה ללהקה... קצת אידיוטי, אבל נו, טוב... וגם זה שהם קובעים מי עף
עדיין- תכנית טובה

למעלה