תזכורת - מפגש פורום ביום חמישי הזה

פוֹלי

New member
../images/Emo41.gifתזכורת - מפגש פורום ביום חמישי הזה ../images/Emo124.gif

אז ככה, יום חמישי הזה מפגש פורום. בין השעות 18:00 ל 22:00 לערך. נא שרשרו מי מגיע. מי שמגיע - נא להביא 10₪לווג' לצורך כיבוד בסיסי, בכל זאת הבן אדם שם אצלו כמות אנשים נאה ולא נצפה שהאירוח יהיה על חשבונו
אני יוצאת בסביבות 18 עם סטייה של חצי שעה לכאן או לשם מרכבת מרכז. כרגע נראה שיש כבר 2 טרמפיסטים כך שיש מקום לעוד אחד/אחת (אין אפליות
) תבואו, אתם יודעים לבכות תמיד כשאין מפגש, אז נגמרו התירוצים. מי שלא מגיע - ראשו ייערף בפומבי. פולי.

kittycatbone

New member
../images/Emo45.gifאגיע!

אהבתי את העונש למי שלא בא! off with his head off with his head man! וטוף, פולי כבר יודעת D: אבל ישמצב שאאחר. אולי המון
אולי מעט.X: אגב, אני מניחה שזה המקום- לאלה שבאים מהתחנה המרכזית. למרות שאני כנראה לא אהיה כלולה ביניכם. אני חושבת שלמען הסדר שתוכלו להפגש, צריך לקבוע שעה ומקום שבו כולם ייפגשו (אני מניחה שליד הקו שצריך). ושכל מי שבא לשם, יכתוב. כדי שתדעו את מי וכמה אמורים לפגוש ואז לצאת ככה ביחד .
ודבר אחרון- אולי אפשר עכשיו רשמית לתאם משהו בקשר ל"רפרטואר"? כלומר, שכל אחד יכתוב הצעות למה הוא יודע לנגן, כדי שאחרים יוכלו להצטרף/להתנדב/ללמוד (אהמ אני
) וכאלה וכאלה. עד כמה שאנחנו לא הולכים לנגן קונצרט חס וחלילה (מה זה מלחיץ
) אלא סתם לנגן ככה לכיף. עם קצת ארגון זה יכול לצאת נחמד אפילו יותר=]

e-shfiyut

New member
אוי, ורק אני לא אוכל לבוא...

*תוהה כבר כמה זמן אני קוראת כמעט בלי להגיב* אני חוזרת למרכז רק בשישי.

אני אגיע!! רק בבקשה בבקשה לא רוצה להגיע לשם

לבד, וממחר בבוקר אני לא אהיה בבית (מחר אני אשן אצל חבר שלי במרכז...) ולאחר מכן כל יום חמישי אני אהיה באיזהיום שאני מאבטח בו. אני מאמין שאני אשתחרר, כך שאוכל להיות בת"א תחנה מרכזית/ ת"א מרכז (יענו הרכבת) אז בבקשה שמישהו יצור איתי קשר, ופולי אם הטרמפ עדיין תופס אז אני ממש בפנים!!! מקווה שיהיה לי איכשהו מחר לכתוב פה בפורום או לראות תגובות. בכל אופן, בבקשה אם מישהו מגיע גם דרך תחנה מרכזית בת"א או שיש לו טרמפ לקחת אותי אז זה הזמן!!! מס פלאפון שלי: 0545240874 קוראים לי תומר:)! תודה רבה!

Knives Out

New member
מגיע מגיע מגיע

תתחילו לאשר, אנשים שלא נעשה מפגש של חמישה איש,אז בטח יתבטל :(

פוֹלי

New member
יש עוד מקום אחד פנוי אצלי

כרגע מצטרפים אליי קיטי, סכין בחוץ ותומי... נשאר מקום אחד פנוי בהסעות ועד העובדים של פולי...

kittycatbone

New member
בקשה-

מישהו [שבא למפגש כמובן
] יכול ללמוד בשבילי את faust arp על הגיטרה? ^^ (ולשיר אני מניחה
)

V e g

New member
הערה

מי שצריך עזרה לגבי איך להגיע, יכול להתקשר אלי - המסר ששלחתי לכם יש את המייל שלי, תכתבו לי ואחזיר לכם מייל עם הנייד שלי. למישהו יש DVD שהוא מעוניין להביא? הערות? בקשות? עניינים אחרונים? פולי - תודה על התזכורת, כתבת כל מה שרציתי לכתוב!
אני כותב לך גם מסר עכשיו זהו. מקווה לראות את כולכם, גם חובבי רדיוהד שפחות מגיבים או בכלל לא מגיבים מוזמנים הולך להיות ממש ממש כיף :)

kittycatbone

New member
אההה

[וואי אני חופרתD:] הציעו שרשור שעבר שמי שבא אולי יעלה לכאן תמונה שלו, כדי שנוכל לזהות אחדתשני?? אני חושבת שזה יהיה יעיל
!

Knives Out

New member
יש לי קלטת וידאו של Meeting people אבל..

גם זה כבר כמעט בלתי אפשרי לצפות בקלטת וידאו בימים אלו חעחע וגם אני בספק אם כולנו נשב לראות את זה :p

פוֹלי

New member
פעם הבאה כשהמפגש יערך אצלי...

תוכלו לראות 28 שעות מכל העולם של רדיוהד. כרגע אני עובדת על המרה של הכל ל- DVD...

WICKED CHILD

New member
!!!!

אני מגיע עם עוד שני חברים שכולנו נכנסנו יחד חזק לרדיוהד...אני מקווה שזה בסדר.. אני יכול להביא סורק אפלה אם מישהו מעוניין.....

V e g

New member
ועוד משהו

מי מביא מצלמה, שנתעד את הרגעים סוחטי הדמעות?

kittycatbone

New member
../images/Emo10.gif

הייתי מביאה מצלמה! כי אני תמיד עם מצלמה, ותמיד מצלמת הכל
אבל המצלמה שלי נשברה בחנוכה
אה ו-ווג'!! שאלה חשובה!!! לך יש איך להגיע?
(חחחח
)

dresner

New member
מקווה לבוא

כרגע זה תלוי בין אם הצבא יזדקק בי לפתע, או לאו. ווג' קבל מסר ממני...

למעלה