תזכורת - פסטיבל "אייקון"

Gilliana

New member
../images/Emo41.gif תזכורת - פסטיבל "אייקון"

ביום ג' השבוע, ה-10 בחודש, בשעה 18:00, תתקיים הרצאתנו "מפגשים מהסוג הרביעי - יופולוגיה או פסיכולוגיה" במסגרת פסטיבל "אייקון".

שעוד עלולים להגמר הכרטיסים

ושאני רוצה להגיע להרצאה שלך אני הייתי לוקח את זה כמחמאה...

Gilliana

New member
אופס, אם כך קבל את התנצלותי ../images/Emo140.gif

היתה לי תחושה אחרת - סליחה. וכמובן - מאד אשמח לראותך!

Gilliana

New member
תודה! ../images/Emo140.gif

שמחתי שבאת והיה כיף להכיר סוף סוף.

היית באייקון?????!

איך זה שלא ראיתי אותך??? יש לי פוסט חדש שבו כתובים כל האירועים שבהם הייתי, איך לא נפגשנו?? הכל בגלל שאת לא קוראת בבלוג שלי! :/

0Pandemonium0

New member
כן גם אני לא קניתי כרטיסים לכלום../images/Emo6.gif

אני בא מחר בתקווה שכולם חיכו ל"הוד מלכותי" והשאירו לי כרטיסים לגיימן ולעוד דברים. בסוף אני לא אכנס לכלום.

Master Boo

New member
ואם מישהו באייקון

דברו איתי- אני עובד 3 דקות משם ואני כנראה ארבוץ שם בסדנת הקומיקס (תודה לפנתרה) ב17:00. מומלץ!!!11!1

miss mcmillan

New member
טוב, את זה ראיתי מאוחר מדי

וחבל שכך. אוי, היה גרוע מאד, מאד גרוע אפילו. הרגשתי זקנה כמו שלא הרגשתי מימי, ולמעט מספר היילייטס (איפרו אותי בשריגים אדומים, השלמתי אט לאסט את ספרי דאגלס אדאמס שלי ב"שעת התה הארוכה והאפלה של הנפש", פגשתי את בן ואת פנדמוניום החנונים לקצת, צפיתי בחבר שלי מאתגר מספר פריקי-על לריקודי-עם איריים) לא היה מעניין. אפילו הסרט שציפיתי לו נורא- Jesus christ vampire hunter בסוף לא היה מרהיב. כאילו, סרט נורא עצמאי ומגוחך, מלא הומור שחרחר ומעוות ואף כחלחל, אבל בתור עורכת הייתי מקצצת ממנו כ-60 דקות של שעמום מיותר. לא נורא, תמיד יש עוד אייקון. והעיקר שבסלון החדש יהיה פוסטר חתום עם ציור של מקטרת, מידי האשף גיימן.

0Pandemonium0

New member
חנונים?! מי, אני?!../images/Emo46.gif

תודי שבן ואני שולטים. וזה עוד בלי שראית אותו עובד על ילדים שהוא מידיעות אחרונות כדי שנוכל לצחוק על התמונות שלהם אחר-כך, בורח מאיש עם שיער כחול לקומה הראשונה בעזריאלי ומחכה לנו בחוץ, חוטף מכות מענת והאו ומטריד מינית בלון במשך עשר דקות תמימות, הכל כדי לא לשלם שישה שקלים מסכנים לאישה שמכרה לו אותו. אגב, לבלון, יחזקאל לה שמפיניון, שלום. אבל אני בסדר, אני. נכון?

Master Boo

New member
בוב נראה לי שראיתי אותך.

אבל לא בטוח. ראיתי מישהו גדול עם תלתלים- הנחתי שזה אתה.

למעלה