תזכורת
היום בערב "תחלמי בגדול"

actress

New member
../images/Emo41.gifתזכורת../images/Emo41.gifהיום בערב "תחלמי בגדול"

בשעה 21:20 ערוץ 1 לא לפספס

איזה מתוקה סי....

איזה מקסימה סי במופע! כמה אהבה לקצינה החרשת! אני אמנם לא מעריץ אבל המופע עד עכשיו היה ממש יפה!

actress

New member
היה באמת מדהים וקרתה טעות זה התחיל

מוקדם מידי כמו שסי כתבה כאן ואני הסתכלתי בעיתון ושם היה כתוב 21:20 והוידיאו הקליט חצי דואט עם ג´וזי, עד הסוף.

אהוד_

New member
היה אחלה וסי פשוט ענקית

ראיתי את המופע עם חבר שהלכתי איתו להופעה ב"ענב מרכז לתרבות" ואנחנו פשוט מאוהבים בך!!! על האהבה והאנרגיות ושנינו חושבים שאת נשית בטירוף ואת יפה כלכך, ועם תומר ידיד מאוד טוב שלי אומר שאת יפה ונשית אז הוא לא סתם אומר זאת.

ט י נ ה

New member
וואו אהוד אני מסמי../images/Emo66.gifקה

קודם כל להגיד שאני סופר ביקורתיתי בדרך כלל ובכלל משתדלת לא לראות תוכניות שהן אני השתתפתי ... תמיד נראת לעצמי או שמנה או או השיער או האיפור וכאלו ... הפעם חלייבלת לציין שלמרות המיגרעות ישבנו בבית כמה חברים מהל מהלהקה וכאלו ופשוט התרוממנו למעלה יחד עם המופע ,האמן לי אהוד עבודת העריכה של ערוץ 1 היתה מלאכת מחשבת כי הם היו צריכים לוותר על כל כך הרבה שירים כמו מאז שנסעת ובא אלי הלילה וגיבור גדול ועוד ועוד ובכל זאת יצאה שעה משהימה בעיני. לגבי שאר החומר אולי בקרוב הם יערכו את האנגלית ויעשו לי ספיישל רק של מוסיקת בלוז ונשמה ... כדאי להם זה כבר מוקלט. ואם אנו דנים באתמול תרשו לי לתת מליון חיבוקים לאלינור אבו חברתי החיפאית החרשת שנתנה אתמול אות ודוגמא לכל ציבור החרשים בארץ קומו וצאו לרחובות אין לכם במה להתבייש להיפך אתם מדהימים והלוואי שאגודת החרשים תרחם את הכפפה ותשים את היבצוע הזה של אתמול בפילר ליופ ההתרמה השנתי וכל חרש בארץ ילך זקוף קומה.. שנה טובה וזקופה סי

actress

New member
אולי תזמיני את אלינור לפורום ../images/Emo13.gif

היא תתקבל פה בשמחה רבה
אחרי הכל זה פורום שכולו אהבה

ט י נ ה

New member
תודה לארנב האדום

המון תודה דווקא אלו שאינם מעריצים התגובה שלהם הכי חזקה כי זה לא בא על עיוור אלא הבחלטה ממש של אוהב או לא באותו רגע ואחלה .זה חשוב לי מאוד. היו כאלו שהתנגדו לקטע של אלינור אבו הקצינה החרשת כמו שקראת לה כי פחדו שזה " לא יקח מסך " כמו שאומרים ... אני ממאינה שהם אוכלים את הכובע ברגעים אלו ממש ... כי אם זה לא קלח מסך אז מה כן לוקח ? תודה סי

צחי24

New member
סי היית ענקית !

אני אישית במיוחד אהבתי את הדואט עם אריק סיני...בכלל אם היית שרה עם ניק קייב מתישהו בשבילי זה היה השילוב המושלם כי שניכם שני אנשים שאני מאוד מאוד מעריץ. חג שמח לך ולכל חברי הפורום!

AlanisJunkie

New member
גם אני ראיתי!

השירים היו נהדרים, סי היית מ-ה-מ-מ-ת! הופעה סופר מושקעת, אהבתי את זמרי הליווי המדהימים שלך! הם נהדרים!
וסי, את נראית כמו בת 25 מקסימום! כל כך יפה ואנרגטית, מקסימה ומדהימה. האמת שביטלתי יציאה בשביל לראות את ההופעה, ואני בכלל לא מתחרט על זה. היה שווה!

למעלה