תחנת להבים

fireman

New member
../images/Emo41.gifתחנת להבים../images/Emo41.gif

לפני שבועיים עוזי התקיל אותי עם תמונת לילה שלא הצלחתי לזהות.... אז אחרי שפתחו את התחנה החדשה נסעתי לביקור קצר והבאתי כמה תמונות. תהנו.

fireman

New member
תמונה 5 - עד כאן

תמונות נוספות ניתן למצוא בשרשור של דניאל בוכמן פורום תח"צ

עוזי ק

New member
תודה על העידכון

למרות שזה בטווח הליכה בשבילי, טרם הספיקותי להשתמש.

fireman

New member
עוזי, אני לא מצליח להבין את ההיגיון

שבדרכי הגישה אל התחנה. מי שרוצה להשתמש בתחנה ומגיע מחוץ ללהבים צריך לעשות טיול לא קטן בתוך להבים בכדי להגיע לתחנה. היום ראיתי שמתבצעות עבודות פיתוח כלשהן באזור אבל זכור לי שעד לפני שנה למי שהיה נכנס ללהבים ופונה ימינה היה כביש שמקיף את בתי הישוב ומגיע מאוד קרוב לתחנת הרכבת בקו אוירי.... האם האופציה הזו תמומש עם סיום אותן עבודות שנעשות שם או שהגישה לתחנה תישאר כמו שהיא (טיולים בתוך להבים) האם קיימת תוכנית כלשהי לפתוח דרך גישה מכביש 40 ישירות אל התחנה ללא הצורך להכנס ללהבים?

עוזי ק

New member
היגיון?? תזכיר לי מה זה

כאשר השכנים מרהט הפגינו השבוע, אמרתי שאני לא מבין למה הם מפגינים על שטות כמו שם התחנה ולא על חיבור נורמאלי מכיוון הצומת. שלא לדבר על איזה חניון קטן בצומת שיאפשר גישה נוחה בלי הטיול בלהבים. יתרה מכך אם הגעת לצומת באוטובוס מכיוון צפון, וחשקה נפשך להגיע רגלית לכיוון התחנה. יש צרוך לקחת בחשבון 10 זקות רק על מנת לחצות את כביש 40 מאחר ואין מעבר חציה בדרום הצומת וצריך לחצות 6 נתיבים כל אחד עם רמזור בתיזמון הפוך מתיזמון ההליכה. במגירות הרכבת יש תוכנית לחיבור ישיר מכביש 40 לתחנה דרך מנהרה??? אבל אלו ימומשו רק עם הקמת איזור התעשיה\בית החולים\מרכז הקונגרסים (מחק את המיותר) המתוכננים לקום ביום מן הימים ממערב לכביש 40, סמוך לצומת. העבודות בתוך להבים הם תשתית לשכונה חדשה. בגמר העבודות ייוצר קשר מקוצר לתחנה דרך רחוב שחוזר מהכיכר במקביל לכביש 31 ויתחבר לכניסה לתחנה, לא לגמרי בטוח שזו כוונת המתכננים.

fireman

New member
אין ספק שאני מסכים איתך

בנוגע לעניין טענות תושבי רהט. במקום השם (שהבנתי שבסופו של דבר ישונה) שילחמו על גישה נוחה יותר לתחנה. אגב, בדרכי ללהבים באותו יום, עברתי דרך העוקף ונראה שבאמת נעשות עבודות להקמת מחלף, לא הייתה לי אפשרות לעצור באותו רגע לצלם שם אבל הצלחתי להבחין בשלט חיבור כביש 4 לכביש 40 אני מניח שמדובר בכביש 4 עירוני (של ב"ש) איזה רחוב מתוך באר שבע אמור להתחבר למחלף הזה? או במילים אחרות, מה זה כביש 4? אני מכיר רק 1 - רגר 2 - טוביהו משם והלאה אני כבר לא מכיר את המספור.

למעלה