תחרות התסרוקותהגמר סיבוב 4 יאללה תצביעו לתסרוקת שאתם הכי פחות אהבתם
M M o T a K New member 4/1/06 #1 ../images/Emo41.gifתחרות התסרוקות../images/Emo41.gifהגמר סיבוב 4 יאללה תצביעו לתסרוקת שאתם הכי פחות אהבתם
../images/Emo41.gifתחרות התסרוקות../images/Emo41.gifהגמר סיבוב 4 יאללה תצביעו לתסרוקת שאתם הכי פחות אהבתם
A ApharseMon New member 4/1/06 #12 ../images/Emo28.gif../images/Emo128.gifצבע לא פרקטי ופוני מעצבן. יפה , התלבטתי הרבה ,אבל לדעתי של לופיטה דווקא סטנדרטי כזה ויפה.:]
../images/Emo28.gif../images/Emo128.gifצבע לא פרקטי ופוני מעצבן. יפה , התלבטתי הרבה ,אבל לדעתי של לופיטה דווקא סטנדרטי כזה ויפה.:]
T TuTyBoP15 New member 4/1/06 #16 לא אהבת../images/Emo35.gif../images/Emo183.gif אני דווקא כן.. מאודד אבל יותר את התלתלים האדומים
A ApharseMon New member 4/1/06 #19 ../images/Emo28.gifלא כל כך חח .. כי אני לא מתארת לעצמי מישהי הולכת עם זה. זה יפה לפרסומת ותו לא, יותר מדייזוהר. פעם אהבתי.
../images/Emo28.gifלא כל כך חח .. כי אני לא מתארת לעצמי מישהי הולכת עם זה. זה יפה לפרסומת ותו לא, יותר מדייזוהר. פעם אהבתי.
T TuTyBoP15 New member 4/1/06 #22 אדום לא יפה../images/Emo35.gif../images/Emo183.gif זה מהמם ואם הייתי יכולה לצבוע ת'שיער הייתי צובעת לצבע הזה
אדום לא יפה../images/Emo35.gif../images/Emo183.gif זה מהמם ואם הייתי יכולה לצבוע ת'שיער הייתי צובעת לצבע הזה
מ מלכת הוילה New member 4/1/06 #29 אני מתה לעשות ככה!!!! אתם מדברים ככה כי אנחנו בישראל וקשה להיות פה שונה כי הכל פה צריך להיות נורמלי אבל היא מעלפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ככה זה מושלםםםם
אני מתה לעשות ככה!!!! אתם מדברים ככה כי אנחנו בישראל וקשה להיות פה שונה כי הכל פה צריך להיות נורמלי אבל היא מעלפתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ככה זה מושלםםםם
T TuTyBoP15 New member 4/1/06 #26 גאד אנשים אין לכם טעם../images/Emo70.gif../images/Emo183.gif הצבע שלה בשיער כל כך פצצצצההה שזה מהמם
R rotemsror New member 4/1/06 #28 זה באמת ממש יפה לה אדום הכי יפה לה אבל באמת חבל שהמדורג קצר יצא זה היה ממש יפה וגם התלתלים!