אפשר חיבור לא שלי?
זו כתבה שהכנסתי פעם בעיתון שערכתי. כתב אותה מישהו אחר. "הייתי צריך לטוס לוושינגטון. היה לי כרטיס טיסה והגעתי לטרמינל. מסרתי את המטען וקיבלתי כרטיס עליה למטוס. הדיילת האדיבה הראתה לי בכרטיס שהטיסה יוצאת משער 38. השעה עדיין היתה מוקדמת ולא היו לי דברים אחרים לעשות. הגעתי לשער 38 והתחלתי לקרוא עיתון. לאט לאט הגיעו עוד אנשים, והאולם התמלא. צוות הקרקע הגיע והתחיל בסידורי עליה למטוס. אנשים קמו ונעמדו בתור, ואני קמתי איתם. התקדמנו בתור, וכשהגיע תורי - הושטתי לדיילת את כרטיס העליה למטוס. היא תלשה אותו כשהיא מחייכת אלי. נכנסתי למטוס, נוסעים נוספים נכנסו, דלתות המטוס נסגרו והוא המריא. הכל נראה מצויין. הטיסה היתה צריכה להימשך שעה וחצי. אחרי חמישים דקות התחיל המטוס להנמיך. שיערתי שמדובר בחניית ביניים שלא ידעתי עליה. דברים משתנים לפעמים. המטוס נחת, נסע על המסלול ובסופו של דבר עצר. היה חושך בחוץ, ואני חיכיתי במושבי בזמן שכל האחרים קמו. שמתי לב שכולם קמו, ואף אחד חוץ ממני לא נשאר במטוס. זה נראה לי קצת מוזר, והמשכתי להמתין. בסופו של דבר הגיעה הדיילת ושאלה אותי מדוע אינני יוצא. שאלתי אותה אם זאת חניית ביניים, והיא אמרה שלא. זו התחנה הסופית. נבוכתי לגמרי ושאלתי אותה אם המטוס טס יותר מהר מהמתוכנן. היא ענתה שלא. המטוס טס לפי לוח הזמנים. שאלתי אותה איפה אנחנו ואז היא ענתה: "דולות´" אמרתי לה שאני צריך להגיע לוושינגטון, לא לדולות´. הדיילת לא יכלה לעזור לי יותר. השעה כבר היתה מאוחרת למדי, והצוות בשדה התעופה היה מופתע לראות גבר חרש והיסטרי מתרוצץ בשדה התעופה וצורח שהוא צריך להגיע לוושינגטון. בסופו של דבר דאגו לי, שיכנו אותי בבית מלון ואירגנו לי טיסה חליפית לוושינגטון למחרת בבוקר. אני צריך לשים לב יותר לצוות הקרקע ולא להתבייש לשאול אותם מאיזה שער יוצאת הטיסה ליעד שלי, כי אינני שומע כאשר מודיעים ברמקולים על שינוי בשער היציאה לטיסה".