תחרות חלוקת סינגלים של "רעל"!!!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
../images/Emo41.gifתחרות חלוקת סינגלים של "רעל"!!!../images/Emo41.gif

ביקשתם? קיבלתם. יש ברשותי 4 עותקים של הסינגל "רעל" של בטי. הסינגל השלישי מתוך האלבום השלישי והמיוחד של בטי שבדרך לצאת, מקווה שבקרוב מאוד כבר... רוצים לזכות בעותק של הסינגל? בטי שרה בשיר "רעל" את המשפט - "הייה לי הזיה הכי פרועה בלילות". ספרו על הזייה, חלום רע או סיוט שחלמתם. 4 הסיפורים הטובים ביותר יזכו את כותביהם בעותק מהסינגל. צאו לדרך!

ואוואו איזה כיף!!!../images/Emo13.gif

החלום הכי מפחיד שלי היה שהייתי ביסודי.. ואני זוכרת אותו עד עכשיו כי זה באמת החלום הכי מפחיד שהיה לי היינו בהפסקה ותמיד היינו משחקים מאחורי הבניין של הביצפר... ופתאום אני וחברה ראינו בשדה שמאחורי ביצפר איש עם שיער ארוך בלי חולצה ופנים אדומות שוחט אנשים על אבן גדולה קפאנו במקום והלכנו למנהל של הביצפר.. הוא בא לראות את זה ופשוט שחרר את כולם הביתה.. בלי להודיע לאף אחד.. בלי שיבואו לקחת אותנו הביתה . והביצפר מאוד קרוב אליי לבית.. אז רצתי מהר הביתה .. והשדה גם מאחורי הבית.. וההורים לא האמינו לי שמישהו שוחט שם אנשים.. בסוף הםהלכו להסתכל ולא היה שם אף אחד .. מה שהיה מאוד מוזר. טוב לפחות הגעתי הביתה ולא שחטו אותי.. הם נעלמו ולא חזרו יותר
ממש פחדתי ללכת לשחק שם אח"כ

OMG, גם אני פה../images/Emo3.gif

כשהייתי קטנה היה לי חלום שחזר המון פעמים. חלמתי שאנחנו בחצר של הבית והאיש של מקדונלדס מנסה לחטוף את כל המשפחה שלי או משהו כזה משהו הזוי ומפחיד. ממש פחדתי ממנו
תקשיב, אין עליי בחלומות הזויים אבל אני לא זוכרת כלום

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifרק בגלל שארתור ציווה../images/Emo6.gif

חלמתי שאני בכיתה שלי ואז פתאום מישהו נכנ לכיתה והתחיל לדקור את הילדים. וכל הילדים שנדקרו [בחלום] היו עם חולצות לבנות ואז שהם נדקרו החולצות שלהם נהיו אדומות[מהדם]. ואז למחרת שבאתי לכיתה כמעט כל הילדים שבחלום נדקרו והחולצות שלהם נהיו אדומות מדם לבשו חולצות אדומות

RTur

New member
רגע..

המשפט האחרון עם מה שקרה למחרת - זה חלק מהחלום או שזה מה שקרה באמת?

../images/Emo41.gif../images/Emo100.gifקרה באמת!!!

אבל זה היה סתם צירוף מקרים..זה היה לפני איזה שנה.

החלום הכי מפחיד שהיה לי

אני עושה מסיבה בבית(ואני לא אחת של מסיבות בכלל!) ומשום מה מאיזה מקום מגיע אבא שלי,אני אפילו לא זוכרת מה הוא לבש,אני זוכרת רק את הפנים שלו. ומישהו מאחורי זורק כיסא לאויר וזה נתפס כזה מהחור של הכיסא על אבא שלי. ואבא שלי כזה עמד ולא זז,הפנים שלו כזה היו כמו הלם,וראיתי את הפנים שלו כשהוא כאילו מת. את העיניים והכל.... קמתי בדמעות כמובן ויום אחרי זה סיפרתי את זה לאבא שלי בדמעות. שבוע לאחר מכן חלמתי שוב חלום שאבא שלי כאילו נהרג...אני לא זוכרת מה החלום כבר,אבל שוב...זה היה נורא מפחיד ועצוב... האדם היקר לי מכל... ואם אפשר להוסיף עוד חלום אז חלמתי חלום אבסורדי לגמריי. אני קמה בבוקר עם מין איזה גוש ברגל...כמו בלוט כזה חח.. נבהלתי כזה באתי לאחותי סיפרתי לה את זה ואני מספרת לה את זה שאני רגועה לגמריי!!! "סהר סהר!!יש לי סרטן" והיא מסתכלת על הרגל שלי כזה במבט חסר עניין ועושה לי בשיא בתמימות . -"כן זה גידול" זה היה כל כך חסר אכפתיות
קמתי בבוקר סיפרתי לה את זה והיא כמובן בתור אחת שמאמינה בחלומות אומרת לי:"נראה לי שאת חושבת שלא אכפת לי ממך ,בגלל זה חלמת את זה" טוב..זה באמת היה נראה ככה בחלום

ADVAM4

New member
"הייה לי הזיה הכי פרועה בלילות...."

משהו מוזר שקרה.. כבר ספרתי בעבר אבל עכשיו זה מתאים סיפור שהיה כך היה!!! הייתי בקניון עזיראלי לפני כשנה וחצי.. או יותר.. חפשתי משהו בחניות.. שלפתע ראיתי אישה בלונידית,שיער ארוך(כן.. בתקופה הזאת שלבטי היה עוד שיער ארוך!) היא הייתה עם גבה אליי..הססתי לרגע..והמון אנשים עברו.. והיא נעלמה! חפשתי אותה בעיניים ולא מצאתי.. "את בטח סתם מדמיינת..אני צריכה להפסיק לשמוע את בטי לפני השניה"אמרתי לעצמי.. שהמשכתי ללכת בקניון,שלפתע התחלתי לשמוע את "סיבות אישיות" מתנגן,באותו הזמן זה היה הצילצול שלי.. וחיכיתי לחברים.. אז חשבתי.. הסתכלתי בטלפון.. ושום דבר! "את באמת חייבת להפסיק לשמוע את בטי לפני השינה!!"חייבתי את עצמי! השיר ממשיך להתנגן ספק בראשי ספק ברחבי הקניון.. המשכתי לי... נפגשתי עם חברים,ישבנו,אכלנו.. ועדיין!"סיביות אישיות"מתנגן!! "תגידו אתם שומעים את זה?..."שאלתי "את מה?!" "נו.. את סיבות אישיות.. השיר.. אתם לא שומעים?!!" "לא...אני לא שומע שום דבר..." "אני מדמיינת הצילו!!!!!!" התעלמתי.. שלפתע!!! חלפה לידי שוב האישה עם השיער הבלונדי.. והיא שוב!!! עם מגבה אליי "אני חייבת לעשות לזה סוף" מלמלתי ליד החברים.. ונגשתי.. "סליחה..." היא הסתובבה.. "פאדיחותתתתתת זאת לא היא"(בראש..אמרתי בכל זאת.. יש גבול :) ) "מה.. מה השעה..?" "14:30" "תודה.."חזרתי לחברים.. "אני אומרת לכם.. אני לא שומעת יותר את בטי לפני השינה!" :)זהו.. עד היום אני לא יודעת אם השיר היה בראש שלי או מה.. לא יודעת.. ד"א ארתור,תעשה לי רעל!! תודה:)

RTur

New member
חס וחלילה. עוד יגידו שאנחנו מעודדים התאבדויות

חחחח *אם מי שצריכה להבין את זה תקרא את זה, אז היא תבין*

חיפאית22

New member
הסיוט שלי

חלמתי שהייתי בגן משחקים שליד הבית שלי ופתאום אני רואה מין דינוזאור כזה גדול ( לא זוכרת כבר מזה היה בדיוק דינוזאור או איזה יצור מפלצתי ) שמתחיל ללכת לעברי ולרדוף אחרי ודווקא כשאני מנסה לברוח אז יוצא שאני הולכת ממש לאט כאילו משהו מושך אותי ואני בקושי יכולה לזוז. ממש פחדתי , כי התקדמתי לאט ובקושי והוא מתקדם לעברי , ואני מתקדמת עוד צעד ועוד צעד עולה בקושי את המדרגות בבניין של הבית שלי וכבר מגיעה לדלת של הבית , כשהגעתי ניסיתי לפתוח אותה אבל היא היתה נעולה , דווקא עכשיו!! דפקתי חזק על הדלת כדי שיפתחו לי, הסתובבתי לרגע וראיתי שהוא תכף מגיע אלי ואני דופקת בכל הכוח בדלת ודווקא עכשיו לא פותחים לי .אני זוכרת שבשלב הזה כבר התעוררתי מהפחד כנראה. זה היה ממש סיוט חח. יש לי גם פחד גבהים ובגלל זה גם חלמתי הרבה חלומות שקשורים לזה. למשל שנסעתי ברכב או באוטובוס ונסעתי בכביש שצמוד לתהום . כאשר הכלי רכב הגיע לסיבוב בכביש אז פתאום הגלגלים שלו גלשו מהכביש ויצאו לעבר התהום . הרכב אז התחיל להידרדר בתהום וליפול . תמיד בשלב הזה כשאני נופלת במשך כמה זמן ואמורה להיות בדיוק לפני הנחיתה אז אני מתעוררת ישר מהפחד..לא סובלת את החלומות על פחד גבהים.

nuna19

New member
טוב כל החלומות הרעים פה הבהילו אותי...

אז ננסה לכתוב על חלום טוב שהתגשם. מאז ש"הדביקו" אותי בכיתה י' אני אוהבת מאוד מאוד מאוד את להקת הדורבנים ובמיוחד את הסולן שלהם איתי גלוסקא. לפני ההופעה הראשונה שלי חלמתי בלילה על מה יקרה מאחורי הקלעים,מה הם ילבשו,מה הם ישירו ובעיקר דמיינתי איך אני מבקשת מאיתי חתימה ומה הוא כותב לי. שבועיים אח"כ בהופעה כ"כ התרגשתי ופחדתי להיכנס אל מאחורי הקלעים שבסוף ביקשתי מבנדוד שלי שייכנס ויבקש בשבילי. ראיתי שאיתי מחייך אליו (וכל מי שהיה בהופעות יודע כמה החיוך שלו יפה!) ואח"כ בנדוד שלי יצא החוצה עם הפתק שנתתי לו. הסתכלתי על הפתק וראיתי שהחתימה זהה בדיוק למה שחלמתי! די זינקתי לתקרה וכשסיפרתי את זה לבנדוד שלי הוא לא הפסיק לצחוק עליי שעתיים. (היום אני כבר פחות פריקית מזה... לאור העובדה שאני סוג של "אחותו האבודה". מי שמבין-מבין חחחחחחחחח...)

ADVAM4

New member
../images/Emo11.gifאת משחדת את המנהל?!

כולם יודעים שארתור אוהב את הדורבנים.. תיהיה אובייקטיבי :)

RTur

New member
הכרתי את נועה בפורום של הדורבנים.. חח

ואני זה שגררתי אותה לפורום של בטי ודודו...

למעלה