תחרות ל - 1 לאפריל

scooby4

New member
../images/Emo41.gif תחרות ל - 1 לאפריל ../images/Emo41.gif

::בריף קצרצר:: אם אתם שאלתם את עצמכם אם זאת עוד סתם תחרות, שבטוח תיכשל, אתם טעיתם. היא לא תיכשל. סתם, לא יודע באמת, אבל זאת באמת אחלה תחרות, והיא גם מאוד מקורית. *חשוב לציון: הפעם בניגוד לפעמים האחרות, ההנהלה יודעת על התחרות, ואם אתם תהיו ילדים טובים ותשתפו בתחרות, יהיה סקר חדש! - נכון מלהיב? אז יאללה, לשלב הבא. ::הסבר על התחרות:: 1. אתם בוחרים אגדה או אגדה אורבנית כגון: כיפה אדומה, סינדרלה, שלגיה, עמי ותמי, החתול במגפיים, אגם הברבורים, רפונזל וכו'... (ויש גם אורבניות שאתם יכולים למצוא בקובץ שצירפתי). 2. אחרי שבחרתם אגדה מסויימת, אתם צריכים לעבד אותה בצורה של מתיחה. לדוגמה: כיפה אדומה מתחה את הזאב, או שהזאב מתח אותה (והכל מבלי שהקוראים ידעו, שזה יבוא בהפתעה). או שאתם יכולים למתוח את הקוראים, כמובן שזה קצת יותר מסובך. אבל זה הכל אתם עושים, בחירה שלכם. ::אמצעים אמנותיים:: הפעם, לא כמו בתחרויות קודמות, אתם יכולים לעשות את המתיחה באגדה לא רק בצורת סיפור.
קומיקס - אפשר לעשות איזה 3-5 ריבועי קומיקס (שלא חייבות לכלול את כל האגדה) של המתיחה עצמה.
בדיחה - אפשר לכתוב בדיחה כמו בדיחות שאתם מכירים על כיפה אדומה, רק שזאת תהיה מן מתיחה, וגם מצחיק, הרי זה צריך להיות בדיחה (ולא בהכרח ארוכה). אתם יכולים לחשוב על כל דבר יצירתי אחר, גם ציור אחד של המתיחה (בלי ריבועים כמו בקומיקס), תסריט (אם אין לכם כח להרכיב סיפור), ובקיצור כל דבר שעולה לכם בראש, ושיכול להתאים לתחרות (וכמובן גם לנצח...). ::מועד הגשה:: מועד ההגשה הסופי הוא עד ה16.4.03 - לא לפני ולא אחרי. בתאריך זה או יום אחרי נאסוף את כל העבודות ונערוך סקר. כך תיבחר העבודה המוצלחת ביותר. בצלחה לכולם

Idan91

New member
אוי פתאום אני קולטת משהו ממש מזעזע!

כתבת "אחד לאפריל". מילא, בתאריכים רגילים, שאנשים אומרים "ל" במקום "ב". זה עדיין מגעיל, אבל... "אחד באפריל!" זה הרי בסיסי. טוב, נו, וכל הכבוד על התחרות! כן ירבו.

עוד הפעם את עם זה? ../images/Emo13.gif

את כ"כ קטנונית שזה מפחיד. לא כולם מדייקים בדברים האלה...אם הכוונה מובנת אז לתקן זה סתם פוזה...

Idan91

New member
אם אתה רוצה להכנס לזה, ../images/Emo187.gif

אני אגיד לך שלתקן זה לא בשביל הפוזה, אלא בשביל שאנשים באמת ידעו איך צריך לומר.

EverMan

New member
לי לפחות עוד לא עשית את זה ../images/Emo13.gif

אגב - אני רואה אותך בפסח באיזו פעילות ?

נו, אבל את הנבחרת שאמורה ללמד

את פשוטי העם עברית? כאילו שעכשיו בגלל שתקנת אותו, אז הוא לא יחזור על זה יותר המורה שלנו ללשון הייתה אומרת "טעות לעולם חוזרת"! משפט דיי נכון.. לתקן מישהו זה סתם קטנוני...אם הבנת אותו אז בכלל אין טעם..

SaberTooth

New member
לתקן זה לא קטנוני...

כמו שאמרת, מישהו צריך ללמד את פשוטי העם לדבר עיברית תיקנית.

y s h

New member
אתם לא חושבים שאתם סוטים מהנושא?

שכל הצרפתים ימותו!!!!

סוטים מהנושא....?!

סקובי אני עדיין חיה
אבל אתה...אתה צריך מאוד מאוד להיזהר

Idan91

New member
למה צריך להיות נבחר?! ../images/Emo187.gif

אם אני שומעת טעות ומזהה אותה כטעות, מה טוב אם אעיר וכך גם מי שטעה ידע שטעה. טעות לעולם חוזרת אצל אנשים מסוימים, אגב.

למעלה