תחרות מכתב מאב לאב-הזוכים

../images/Emo41.gif תחרות מכתב מאב לאב-הזוכים ../images/Emo41.gif

אנו מתנצלים על העיכוב בפרסום הזוכים, מדובר בטעות שלנו. תחרות מכתב מאב לאב הגיעה לסיומה ואנו שמחים להכריז על תוצאותיה: שלושת הזוכים בתחרות, אשר יקבלו פרס מתנת שילב, הנם: דום5, לולי789 וzvibalas מסרים ישלחו לזוכים בתחרות. תודה רבה לכל המשתתפים ושתהיה לכם- שנה טובה

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gifלזוכים../images/Emo48.gif ושאלה למנהלים: היו שם עוד כמה מכתבים שיהיה נחמד לשוב ולקרוא מדי פעם. מה דעתכם, אולי שווה להעלות לטאגליינס../images/Emo13.gif? ובהזדמנות זאת- שנה טובה ושמחה לכל באי הפורום../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

shno

New member
מזל טוב לזוכים! ../images/Emo65.gif

ותודה לכל המשתתפים על שהשתתפו וחלקו איתנו את המחשבות, התחושות והרגשות. הקריאה נעמה לי מאוד, גם אם לא תמיד המכתבים היו קלים ותוכנם לא היה נעים. המכתבים יועלו למערכת המאמרים של הפורום ושם יהיה ניתן לשוב ולקרוא אותם. אני מניח שאגיע לעשות זאת במהלך החג - אעלה לינק לקטגוריה במאמרים כשאסיים לערוך אותם שם. שוב תודה וברכות!

hag70

New member
מזל טוב לזוכים ../images/Emo48.gif

וסליחה על העלמותי באמצע התחרות בלי שום הודעה מוקדמת. עוד לא הספקתי לקרוא את כל המכתבים, אבל אשתדל להשלים את הפערים במהלך החג. ושוב - שנה טובה.

דום5

New member
תודה רבה!!!!!!

אפשר לדעת מי זה בפרס הראשון השני והשלישי?

zvibalas

New member
תודה רבה

תודה רבה על הזכייה, מצטער שלא הייתי זמין, הייתי בחופשה בחו"ל בחודש וחצי האחרונים

למעלה