תחרות נושאת פרסים!

GGOODD

New member
../images/Emo41.gif תחרות נושאת פרסים! ../images/Emo41.gif

שימו לב, אני גאה להציג בפניכם את התחרות הבאה: "הפרסומת הטובה ביותר לפורום הפקת וידאו" ומה זה אומר בעצם? זה אומר שמתחילה תחרות חדשה בתקווה שתהיה מוצלחת לפרסומת וידאו לפורום הקט שלנו. כל אחד יכול להשתתף ולהגיש פרסומת אחת לתחרות. התחרות חלה החל מרגע פרסום ההודעה הנוכחית ועד לתאריך ה25.5.03 כל הגשות הפרסומות ישורשרו להודעה זאת! מספר כללים לתחרות:
כל חבר פורום רשאי להגיש פרסומת אחת לתחרות.
הפרסומות יהיו בפורמט וידאו, זה לא משנה איזה (avi, mpeg, wmv...).
הפרסומת לא תעלה על דקה.
כל הפרסומות יוגשו לא יאוחר מהתאריך הנ"ל (25.5) וישורשרו להודעה הזאת.
אין מגבלה לתכנים של הפרסומת, חוץ מתכנים פרובוקטיביים למיניהם או כל תוכן הנוגד את כללי "תפוז" או ביטחון המדינה (לא! אסור למסור איפה נפלו טילים!) .
ישנה אפשרות שמספר חברי פורום יגישו פרסומת אחת, רק יש לציין זאת עם ההגשה.
אין להגיש פרסומות אשר אינן מאושרות על פי חוק זכויות יוצרים.
לתחרות יהיו 3 זוכים, אשר יזכו בפרסים שהנהלת "תפוז קהילות" יימצאו לנכון להעניק ויפורטו בהמשך התחרות...
משתתף אשר יעבור על אחד או יותר מהכללים הנ"ל ייפסל ומועמדותו תוסר!
התחרות תישפט ע"י הנהלת הפורום והנהלת תפוז קהילות והזוכה יוכרז בתאריך ה1.6.03 בעמוד הראשי של הפורום! * הנהלת הפורום שומרת לעצמה את הזכות לשנות כללים, להוסיף ולהוריד לפי רצונה בכל שלבי התחרות. אז זהו פחות או יותר, אני מקווה שהחברה כאן ייקחו זאת ברצינות! וישקיעו בסרטי הפרסומת... התחרות היא מעין פתיח לפורום שלנו, מין הצגתץ יכולת לכל "תפוז קהילות" תייצגו אותנו בכבוד! בהצלחה!

GGOODD

New member
הפרסומת יכולה להיות גם 10 שניות,

רק שלא תעלה על דקה...

הממ... אם יהיה לי כוח וזמן ../images/Emo16.gif

אני אכניס למחשב את הכרטיס וידאו ואכין משהו... זכויות יוצרים= אי אפשר להשתמש במוסיקה מוגנת בכך?
ניר

טרוּ

New member
פרטים טכניים

קודם כל באיזה גודל? (פאל מלא? חצי?) כמה הקובץ צריך לשקול? (לדווקס אותו בשביל צפייה מקוונת?) ועוד פרטים בקשר לחוק האמורפי :"אין להגיש פרסומות אשר אינן מאושרות על פי חוק זכויות יוצרים"

GGOODD

New member
זה לא משנה!

אתה יכול שהקובץ יהיה ענק או קטן... רק שיהיה זמין לכל ואפשרי לצפייה. ולגבי החוק, הכוונה הייתה, אין להגיש חומרים שאינם שייכים לך מבחינת זכויות, כלומר לפרסם חומר שאסור לך לפרסם ולהציג אותו כשלך...

במידה ואני משתמש במוסיקה../images/Emo16.gif

(כמובן עם קרדיט של השיר המקורי) זה אפשרי? ואם אני משתמש בג'ינגל (רק בלחן או גם במילים) של פרסומות כלשהי?
ניר

למעלה