תחרות עיצוב לוגו חבר'ה, עדיין לא ראיתי פה דברים שלכם!!!
א אנוכי ואני New member 22/8/07 #1 ../images/Emo41.gifתחרות עיצוב לוגו../images/Emo41.gif חבר'ה, עדיין לא ראיתי פה דברים שלכם!!!
ל לiלי חתiלי New member 22/8/07 #3 אני מתה להכין.. ואני אוהבת אבל.. אין לי טיפת זמן.. ועד שאני בבית אני או ישנה או יוצאת..
S Summer moved on New member 23/8/07 #4 שאלה. הלוגו יכול להיות גם בגודל כזה? או שצריך שהוא יהיה ריבוע?
א אנוכי ואני New member 23/8/07 #5 נראה לי שזה יהיה בסדר. (ואם את כאן עכשיו, נסי עכשיו להכנס לעמוד הראשי ולראות, ניסיתי את זה..) אבל עדיף שיהיה מרובע, בלי סיכונים..
נראה לי שזה יהיה בסדר. (ואם את כאן עכשיו, נסי עכשיו להכנס לעמוד הראשי ולראות, ניסיתי את זה..) אבל עדיף שיהיה מרובע, בלי סיכונים..
V vered151 New member 23/8/07 #6 אם היה לי בבית פריהנד...... הייתי מעצבת לנו לוגו משו משו היה לנו פעם במקום מבחן לעצב מחדש לוגו של חברה מסויימת. ולעשות כרטיס ביקור, נייר מכתבים ומעטפה. קיבלתי 100 *גאה בעצמי*
אם היה לי בבית פריהנד...... הייתי מעצבת לנו לוגו משו משו היה לנו פעם במקום מבחן לעצב מחדש לוגו של חברה מסויימת. ולעשות כרטיס ביקור, נייר מכתבים ומעטפה. קיבלתי 100 *גאה בעצמי*