תחרות פורום לראש השנה

ran refael

New member
../images/Emo41.gifתחרות פורום לראש השנה../images/Emo124.gif

תחרות כרטיס שנה טובה מעוצב כל אחד מוזמן להעלות עד 2 דוגמאות של כרטיס שנה טובה שעיצב בעצמו הכרטיס חייב להכיל תמונה שאותה צילמתם בצירוף מלל לראש השנה. הכרטיס הזוכה, שיהיה המעניין ביותר מבין כולם, יזכה את המשתתף בפרסים שווים ביותר לאחר שסיימתם להכין את הכרטיס העלו אותו לגלרית הפורום (שורה כחולה בראש הדף) סגירת התחרות בתאריך ה 1.10.05 כל מי שיעבור על הכללים יפסל תודה לדנה (D2T2S) על הרעיון הנפלא עדכון לגבי הפרסים וצוות השופטים בהמשך השרשור בהצלחה לכולם

foxy22

New member
אפשר גם ?

בדיוק אני שוברת את הראש מה אפשר לצלם בתור גלוית שנה טובה חדשה... את הקודמת עשיתי (הכול כולל הכול: מקטיפת הרימון מהגינה, ועד הצילום והעיבוד, והוספת הטקסט) לפני שנתיים, ועכשיו הגיע הזמן לחדש. הברכה הקודמת עלתה לתחרות ושנה טובה לכולם

174M4R

New member
סתם הצעה..

לא כדאי שיהיה בברכה גם משהו קצת קשור לפורום? לא יודע איך או מה. פשוט נראה לי כדאי.

ran refael

New member
זו הצעה נהדרת

חשבתי על האפשרות, אך לא רציתי להכביד עליכם. אודה מאוד לכל מי שיוסיף

ran refael

New member
הפרסים והשופטים

הפרס למקום הראשון שיזכה בתחרות: הגדלת תמונה במתנה לגודל 50/70 הכולל קפה למינציה ומסגור מתנת חב´ ישראגראף תודה מיוחדת לקדמוני על ארגון הפרס השווה בהתראה כל כך קצרה ובנוסף.. הגלויה הזוכה תזכה להופיע כתמונה ראשית מייצגת בעמוד הראשון של הפורום במשך כחודש בתאריך ה 1 לחודש תסתיים התחרות ומיד לאחר מכן השיפוט יעבור לצוות השופטים המכובד: אבי קדם (kadmony) - צלם יניב פלדמן (Art Director - (yanivfel רן רפאל - צלם בהצלחה לכל המשתתפים ולצוות השופטים

D2T2S

New member
ומה עם

ומה עם מי שאין לו מצלמה או שהוא לא מצלם?
סתם, כאילו אחלה הצעה אבל לא כולם יכולים לבצע אותה...

ran refael

New member
../images/Emo98.gif תמיד יש איך ומאיפה להשיג

מצלמה אפשר למצוא כמעט אצל כל אחד חברה, משפחה וכו.. יש גם את האפשרות השניה לבקש תמונה במתנה ממשהו קרוב שאת מכירה, משהו שיסכים שתעבדי ותפרסמי את התמונה שלו בתחרות. בהצלחה

tstorm

New member
not for the competition

i gave my digicam for the week so i did this from non copywrited pictures

D2T2S

New member
ברכה שעשיתי ../images/Emo74.gif ../images/Emo76.gif ../images/Emo75.gif

ברכה שעשיתי לחג. לא ברכה לתחרות אלא סתם...

OrdinaryDay

New member
יש אפשרות למצוא איפשהו ברכות?

אני לא כ"כ יודעת מה אמורים לכתוב בכרטיס ברכת שנה טובה :|

tiny dancer

New member
אני לא אספק להכין

אבל תהנו לכם מהעשייה ומהחג נתראה אחרי החגים
הרבה תמונות מובטחות

purple potato

New member
גמאני רוצה =)

שלום לכולם. פעם ראשונה שאני גולשת בפורום הזה, ונתקלתי בשרשור הזה ונזכרתי בברכה שהכנתי היום... אז להצטרף אפשר?

למעלה