תחרות רקעים

g tamir

New member
../images/Emo41.gifתחרות רקעים../images/Emo41.gif

אני יודע שכבר היתה הצבעה לזה לפני הפסח והוחלט בקצרה שזה יעשה אחרי הפסח כשלכולם יהיה זמן, הנה אנחנו אחרי הפסח וזה הזמן להצביע מי שרוצה להשתתף, אז כל מי שרוצה להשתתף(להכין רקע) שיסמן סימון זה =>
בכותרת ההודעה שלו בשרשור זה(כתגובה להודעה הזאת).

maoriko14

New member
אני רוצה

= >
אבל מה קורה אם יש לי במחשב ואני לא יכול להכין???

Galadriel 3000

New member
../images/Emo45.gif

זה וולפייפר של שר הטבעות כולו, או שלא חייב, למשל, שזה יכול להיות של הלוקיישנים או השחקנים וכו'?

g tamir

New member
נראה לי שכל מה שקשור ל...

שר הטבעות זה טוב כל עוד אין לאף אחד אחר התנגדות.

aniviel

New member
בקשר לתאריך התחרות וחוקים... ../images/Emo26.gif

התחרות תתחיל ביום ראשון הקרוב (ה18/04) ותמשך עד ה29/04 (יום חמישי שבוע אחר כך). בזמן הזה כל אחד מוזמן לשים כאן עד (לא יותר) שני רקעים שהוא הכין בעצמו (אל תקחו רקעים מאתרים, זה רמאות
) אני אאסוף את הרקעים וב30/04 אני אשים את כולם בגלריית רקעים מיוחדת לתחרות וגם אעשה סקר מיוחד לתחרות. הסקר יימשך שבועיים ולא שבוע כמו בדרך כלל. (עד ה14 במאי) א. אתם יכולים לעשות רקעים של כל מה שקשור לשר הטבעות. שחקן/ים מסויימים, דמות/יות, מקומות, סצינות... מה שבא לכם
רק כמובן המלצה, תנסו שכל פרט שיש ברקע יתאים אחד לשני בצורה מסויימת... לדוגמא, אל תעשו תמונה של שון אוסטין השחקן במקום אחד ותמונה של לגולאס במקום אחר, זה טפשי
(no offence) ב. כמו שכבר אמרתי, כל אחד יכול לשים עד 2 רקעים שהוא הכין (בקיצור, או רקע אחד או שניים, לא יותר, אלא אם כן הוא אומר בפירוש שהוא רוצה להוציא רקע מסויים מהתחרות ולשים במקום זה רקע אחר). ג. כשהגלריה תפתח והכנת הרקעים תגמר (ב30/04), כל מי שיוסיף תמונה/רקע/לא משנה מה לגלריה זה יימחק משם. אלא אם כן הוא מבקש ממני אישית (במסר) ואומר שהוא לא יכול מסיבה מסויימת להכין את הרקע עד ה29/04 אבל עדיין מעוניין להשתתף לתחרות ואז אני אתן לו להוסיף את הרקע מאוחר יותר, כבר בזמן ההצבעה (כמובן שבשבילו זה פחות עדיף כי ההצבעה כבר תתחיל) כמובן שאני מקווה שכמה שיותר ישתתפו בתחרות. זה לא משנה אם אתם מעולים בPhoto/Paint Shop או שאתם בכלל לא יודעים להשתמש בזה, אני אישית יותר מכבדת רעיונות מקוריים לרקעים מאשר איך שהם יוצאים בסוף, ובסופו של דבר לכולם יש אפשרות שווה לנצחון בתחרות

Galadriel 3000

New member
טחח

אין לי פוטו שופ ולא פיינט שופ אז כנראה שהרקע שלי יצא מזעזע... אבל אני מקווה שזה כן חוקי לעשות בתוכנה אחרת (לא פיינט, למשל מיקרוסופט פוטו אדיטור...)

aniviel

New member
בטח ../images/Emo70.gif רק נתתי דוגמאות לתוכנות ../images/Emo13.gif

למעלה