תחרות תחפושות של הפורום

nunimon

New member
../images/Emo41.gifתחרות תחפושות של הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

לקראת פורים הממשמש ובא - אתם מוזמנים להעלות רעיון לתחפושת, הגיונית ומקורית. בין המוכשרים שגם יצליחו להתחפש להצטלם ולהעלות לפורום - תתבצע התחרות- והזוכה במקום הראשון יזכה לשתי מתנות יקרות ערך: גם בקבוק אלכוהול מפנק במפגש הפורום הראשון וגם תחפושת חדשה לשורות הפורום...
אז קדימה, עוד לא העלתם...
בהצלחה לכולם

מטופש

New member
רעיון שלא קשור לאלכוהול...

לרעיון אין שום קשר לאלכוהול, אבל הוא משעשע... מתנצל מראש למי שעלול להפגע... להתחפש כמה אנשים לאתיופים, ומישהו (רצוי GMC או אוטו בסגנון) מחפש את האוטו לקראוון... ואני שוב מתנצל- אבל אם כבר בגזענות עסקינן, ובאלכוהול מדובר... לרוסים שכאן שיש להם הומור עצמי מפותח- להגיד לאנשים בבר בפורים "שלום. אני התחפשתי לרוסי לבן..." עכשיו שכתבתי את זה זה נראה מטופש, אבל אני ישאיר...

אין לי רעיון לתחפושת

אבל אני מזה רוצה לבוא למפגש בפורום... נהרסו לי כל החיים שם הצבא, גם לא סיימתי את הקורס, וגם קורעים אותי שם..... בבקשה מכם אנשים יקרים, אל תתכננו את המפגש לפני ה16.3 כי אני לא יוכל לבוא

nunimon

New member
הנה לדעתי...

שימי שלט גדול של SMIRNOFF אדום על הראש , ורצוי שיהיה עגול כמו פקק. תתלבשי כולך בלבן עם גרביונים סקסיים וכאלה, ותעצבי על הבגדים את הלוגו של הסמירנוף. את יכולה להסתובב עם שתי קוביות קרח עשויות קל קר.... בהצלחה

spider woman

New member
חחח כן... שישלח כמה הביתה :)

אבל הקטע שהפרסומת תהיה באוסטריה... ולא בארץ

למעלה