תיזכורת- תחרות השיר החירשת!

0ne Man

New member
../images/Emo41.gif תיזכורת- תחרות השיר החירשת! ../images/Emo41.gif

אתם מוזמנים להשתתף בתחרות השירה החירשת, ואולי תיזכו בפרס יקר ערך - טלפון משוכלל לכבדי שמיעה תרומת חברת מהלב! לפרטים לחצו כאן

0ne Man

New member
הבהרה

אין להעתיק שירים של שפורסמו באתרים אחרים, גם אם ביצעתם בשיר שינויים, כי הדבר מהווה פגיעה בזכויות היוצרים של המחברים, ונוגד את תקנון תחרות כתיבת השירים. מחקתי שיר, שהועתק מאתר אחר, בכדי להמנע מפגיעה בזכויות היוצרים של מחבר השיר, לפי המלצת הנהלת הפורומים. בעקבות מחיקת השיר, נמחק באופן אוטומטי כל השירשור שהתלווה אליו. איתכם הסליחה. תודה

מ ה ל ב

New member
כל הכבוד!

כל הכבוד על השירים המקסימים ובהצלחה לכל המתמודדים. נשמח לתלות את השיר הזוכה במשרדנו ולפרסמו באתר מהלב (באישור המשורר).

0ne Man

New member
תודה רבה!

אני מודה לכם בשם כולנו על שהואלתם לתת חסות לתחרות השירה החירשת המתקיימת בפורום, וכמובן על שנעניתם להתארח בפורום ולענות על שאלות של גולשים בנושאים שונים. תודה רבה!

מ ה ל ב

New member
תודה על האירוח

תודה רבה על שאירחת אותנו בפורום. נשמח לענות לשאלות נוספות בטל' 03-5710794 פקס' 03-5710680 כתובת: דרך השלום 32 תל אביב e-mail: [email protected] www.mehalev.com

0ne Man

New member
תודה לכם על שהתארחתם אצלנו!

התשובות שלכם היו מאד מיקצועיות ומעניינות ולמדתי הרבה! אני מודה לכם על עזרתכם לפורום שלנו! לילה טוב!

0ne Man

New member
מתי יגיע משתתף מס' 12? ../images/Emo13.gif

לאחר ה"בום" הגדול של השבוע הראשון של התחרות, שבו פורסמו לא פחות מ-11 שירים, העניינים קצת "נרגעו"... אז כדי להצית שוב את האש של היצירתיות בפורום, כתבתי איזה שיר קצר משלי - השיר אינו משתתף בתחרות השירה! אשמח לשמוע תגובות על השיר - אבל, תעשו טובה, אל תצחקו עלי יותר מדי.. הוא כל כך אדיש אף פעם לא מתקשר אף פעם לא מקשיב גם אם אני את לבי שופכת בפניו היא כל כך קצרת רוח היא לא מבינה שאני לא מסוגל להתקשר? היא לא יודעת שלא כל דבר שהיא אומרת אני שומע? הוא כל כך מתנשא לא מוכן לשבת עם החברים שלי לא עונה שלום לאף אחד כולם אומרים לי שהחבר שלי מרים את האף היא כל כך קצרת רוח היא לא מבינה שאני בקבוצה, לא מסוגל לנהל שיחה? היא לא יודעת שלא כל אחד שאומר לי שלום אני שומע? הוא כל כך רגיש כל מילה שאני אומרת הוא נפגע כל מצב שאני צוחקת הוא חושב שאני צוחקת עליו. היא כל כך קצרת רוח פוגעת בי בדבורים בלי מחשבה מצחקקת עם חברות בלי סיבה וכשאני שואל על מה צחקה "לא חשוב" לי עונה הוא כל כך מרובע מתלבש כמו אהבל מי לובש עכשיו בימינו בגדים כאלה? וכשאני מעירה לו, אז הוא מתעצבן! הייתם מאמינים? היא כל כך קצרת רוח היא לא מבינה שאני לא מבין בענייני אופנה? וכשאני מנסה להסביר לה אז היא מתעצבנת! הייתם מאמינים? הוא כל כך מתבודד לא אוהב לבלות אפילו להופעה של הזמר הכי נחשב אין אצלו מצב היא כל כך קצרת רוח היא לא מבינה שאיני יכול ללכת להופעות? רעש המוסיקה את מכשירי השמיעה הורס. הוא כל כך אדיש אף פעם לא מתקשר אף פעם לא מקשיב אבל בכל זאת אני אוהבת אותו. היא כל כך קצרת רוח אף פעם לא מבינה אותי תמיד מנסה להכריח אותי לעשות דברים שאני לא רוצה אבל בכל זאת אני אוהב אותה...

A40

New member
לאישי

שלום לך, אהבתי את הצורה בה בחרת לתאר את הדילמה של זוג שומעת וכבד שמיעה בדרך של דיאלוג. רק הסוף לא כל כך ברור לי אם יש כל כך הרבה דברים ששני הצדדים לא מבינים את הצד השני.. איך בכל זאת הצליחו לגשר על הפער ביניהם ולמצוא קשר רומנטי?

K u d z u

New member
אני מצטרפת למחמאות

זה שיר מקסים, גם מפני שהוא בוחר לגשת לנושא השמיעה מזוית אחרת (הקשר בין בני הזוג ולא קטע של "עולם הדממה") - זה הופך אותו לא רק ליפה, אלא גם למקורי! לדעתי, דווקא יש סוף ברור - היא והוא שניהם אומרים - "בכל זאת אני אוהב/ת אותו/ה" - כלומר, עם כל הבעיות, החסרונות, המכשולים, יש אהבה וכל השאר הופך למשני בחשיבותו לנקודה האחת הזו. אין שום צורך בהבהרה נוספת.

0ne Man

New member
המממ....שאלה טובה

לפעמים אי אפשר להבין, כיצד נוצר קשר רומנטי, למרות כל ההבדלים והקשיים. אולי לפעמים הלב גובר על כל הקשיים והבעיות? הרי ידוע לנו, שיש זוגות מעורבים רבים של לקש"ים/שומעים....

צלף

New member
מה יש להבין כאן ../images/Emo12.gif

בוא נגיד אישי, כתבת שיר על מצב בלתי מציאותי, כי אינני מאמין שיתכן קשר רומנטי בלי שום הבנה הדדית (ואם היתה התאהבות היא תיגמר מהר)... זה שיר נחמד, מביע את המצוקות שלך, ובזה הוא ערכו, אבל כמו כל שירים הם לא בהכרח חיבים להיות ריאלים... אני גם כופר בהנחות שעליהן השיר מיתבסס, אני סבור שקודם כל אנחנו בני אדם וצריך לחפש איך אנחנו מיצגים ומציגים את עצמנו ולא לעשות מבעיות שלנו פיל... אם אנחנו נדע להציג את עצמנו לפני שומעים נדע להציג את עצמנו גם לפני בני זוג שומעים...

צלף

New member
שכחתי להוסיף לגבי הריסת מכשיר שמיעה

רעש הורס אוזנים אבל לא מכשיר שמיעה, לכל התקן אלקטרוני יש סף מסוים של הגברה שהוא אינו יכול לעבור אותו (כדי להבין את זה צריך לדעת אלקטרוניקה). וחוץ מזה תמיד יש את כיוון עוצמת הקול או כיבוי המכשיר...

0ne Man

New member
אני זוכר שקראתי פעם

שרעש חזק פתאומי עלול להזיק למיקרופונים של מכשירי השמיעה העדינים, (לפני שהספקת לסגור או לכוון מחדש את המכשירים), ולכן צריך להיזהר מאד לא להיות במקומות רועשים מדי עם מכשירי שמיעה דלוקים. ולגבי השיר - השיר הוא בחלקו דימיוני ובחלקו אמיתי. אני מכיר לקוי שמיעה שהיתה לו חברה שומעת, והיו ביניהם כל פעם ויכוחים בנושאים שאני הצגתי בשיר, ובכל זאת הם אהבו זה את זו, והיו יחד הרבה זמן וגם כשהם נפרדו - זה לא היה בגלל בעיית השמיעה...

שיר מדהים!

מתאר היטב סיטואציות שהייתי בהן הרבה פעמים. כל פעם אני נכנס מחדש לסיטואציה כזו כאילו לא למדתי דבר מהסיטואציה הקודמת (פרט לנושא הלבוש, שאצלי אינו בעייתי). באמת כל הכבוד על כתיבת השיר, והייתי מציע לשים אותו בעמוד הפתיחה של הפורום (למרות שאינו מועמד לתחרות).

0ne Man

New member
תודה על המחמאה ! ../images/Emo9.gif

ובקשר להצעתך, אני חושב שזה לא ראוי שמנהל פורום ישים את השיר שלו בעמוד הפתיחה. זה לא הוגן ונוגד כללי אתיקה בסיסיים. אבל נתת לי עכשיו רעיון נהדר - השיר שיזכה בתחרות כתיבת השירים, יופיע גם בעמוד הפתיחה של הפורום! (בנוסף לקיר במשרד של חברת מהלב
) אז הנה לכם עוד תמריץ להשתתף בתחרות השירה החירשת ולחבר שיר מהלב, אל הלב של כולנו!

כיסוף

New member
שעת ליטוף וחנפנות

צלף לא מנהל ועכשיו משהו קורה כאן ..... מעניין לא?
פיתוםםםםם נזכרתי במילה רחמים ואני מזמזמת את השיר שעולה לי בראש עטוף ברחמים ביצוע: ריטה מילים: אהוד בנאי לחן: רמי קלינשטיין אור כחול כהה זה עוטף אותך ברחמים צף אתה הוזה מרחף בעולמות גבוהים אתה אולי יודע הכל ורואה את הסודות גלויים אתה ודאי רגוע מאוד זה עוטף אותך ברחמים צלף תאמין לי על הגדולה שלך ועל הכבוד העצמי שלך אין עוררין ועל העקרונות שלך קבל ח"ח אתה מלך

כיסוף

New member
אתה יודע מה?

עדיף לי שבעיניך ההודעה שלי תעורר רחמים ובעיני כולם כל הקהילה של החרשים והליקוי שמיעה אין לי בעיה. אבל אני חבר גולש איש שתרם למען הקהילה ועדיין תורם למען הקהילה מחוץ לקלעים של הפורום - על צלף כמובן אני מדברת מעדיפה שאני אצא ברחמים והוא שלם עם ההחלטה שלו ובכבוד. כי ככה זה שאנשים חברים

One man יודע היטב

שאני אומר את דברי בכל דרך. כשאני רואה משהו טוב, אני אומר גם אותו - והשיר אכן היה מצויין. השיר מדגים מצב שאני מודע לו היטב. לעומת זאת, בפורום בוואלה מישהו ניסה להסביר משהו בקשר לבדיקת שמיעה והמוסד לביטוח לאומי - וטעה במילים. יכולת הכתיבה היא הקובעת בפורומים.

למעלה