תכנון שבועי אז מה התכנונים שלכן להשבוע ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-
י יעלושלוש2 New member 25/5/08 #1 ../images/Emo41.gifתכנון שבועי../images/Emo41.gif אז מה התכנונים שלכן להשבוע ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-
../images/Emo41.gifתכנון שבועי../images/Emo41.gif אז מה התכנונים שלכן להשבוע ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת-
י ירדנוש היחידה 2 New member 25/5/08 #2 שבוע טוב!!! שבוע סטלני במיוחד!! יש רעיונות איפה אפשר לטייל???
י יעלושלוש2 New member 25/5/08 #3 לטייל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אפשר לקנא בך יש לך זמן לטייל אני בשוק..לי אין זמן לנשום... מתכונת תנך מיד אחרי זה בגרות מחשבת מיד אחרי מתכונת מתמטיקה מיד אחרי מתכונת אנגלית וביולוגיה ואז שבוע מפוצץ בגרויות...ולכן יש זמן לטייל איזה כיף לך!!!! תעשי את נחל יהודיה ממש בא..תעשי אותו פעמיים גם בשבילי...
לטייל../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אפשר לקנא בך יש לך זמן לטייל אני בשוק..לי אין זמן לנשום... מתכונת תנך מיד אחרי זה בגרות מחשבת מיד אחרי מתכונת מתמטיקה מיד אחרי מתכונת אנגלית וביולוגיה ואז שבוע מפוצץ בגרויות...ולכן יש זמן לטייל איזה כיף לך!!!! תעשי את נחל יהודיה ממש בא..תעשי אותו פעמיים גם בשבילי...
י ירדנוש היחידה 2 New member 25/5/08 #4 חחחחח... תזכירי לי, זאת היית את ש"ירדת" עלי שאני לומדת יותר מידי למתכונת בתנ"ך? שישיסטית או לא? חחח... ממ.. יהודייה? אני מפחדת ממנו משום מה..
חחחחח... תזכירי לי, זאת היית את ש"ירדת" עלי שאני לומדת יותר מידי למתכונת בתנ"ך? שישיסטית או לא? חחח... ממ.. יהודייה? אני מפחדת ממנו משום מה..
י יעלושלוש2 New member 25/5/08 #5 יש הבדל בין בקיאות לעיון../images/Emo122.gif בקיאות זה נחמד והכל כתוב בתנך שממילא נמצא איתך בבגרות.. עיון זה פיכס כי זה משעמם ולא מובן עם אלף פרשנויות מעצבנות... אני מתה לגמור עם זה כברררר
יש הבדל בין בקיאות לעיון../images/Emo122.gif בקיאות זה נחמד והכל כתוב בתנך שממילא נמצא איתך בבגרות.. עיון זה פיכס כי זה משעמם ולא מובן עם אלף פרשנויות מעצבנות... אני מתה לגמור עם זה כברררר
י יעלושלוש2 New member 25/5/08 #7 כן אבל בלי פירושים.. זה לא ממש עוזר שצריך לזכור בע"פ את כל הפירושים..
י יעלושלוש2 New member 25/5/08 #9 גם ביא' וגם ביב' יש עיון.. ביא' לא זוכרת כמה ספרים היה..אבל נראלי איזה 8 והשנה ישלי ישעיהו,איוב,תהילים,דברים, שמואל א' שמואל ב' שופטים. (-יהושע ירד במיקוד )
גם ביא' וגם ביב' יש עיון.. ביא' לא זוכרת כמה ספרים היה..אבל נראלי איזה 8 והשנה ישלי ישעיהו,איוב,תהילים,דברים, שמואל א' שמואל ב' שופטים. (-יהושע ירד במיקוד )