תכנ"ש

עדיב4

New member
../images/Emo41.gifתכנ"ש../images/Emo41.gif

תכנ"ש - תכנון שבועי, תוכניות לשבוע וכאלו..
ראיתי את זה בעוד כמה פורומים ונראה לי נחמד אם תהיה פינה שבועית כזאתי גם אצלינו. אני מוכנה לפתוח אותה כל שבוע:] (אושרת אני מקווה שזה בסדר
) אז יאללה, ספרו מה התוכניות שלכם לשבוע!

עדיב4

New member
השבוע שלי:)

שני - ביה"ס + מבחן בצרפתית + להקה + כנראה שאני יוצאת עם חברות בערב, עדיין לא ידוע
שלישי - ביה"ס + אימון + ללמוד למבחנים רביעי - ביה"ס + ללמוד למדעים חמישי - ביה"ס + חזרה שכנראה תתבטל ויחליפו לנו את זה לאיזו סדנה
שישי - ביה"ס + יל"י + שיעור פרטי באנגלית + סבא וסבתא + אולי חברים שבת - ביה"ס + שיעורי בית + אולי חברים שיהיה שבוע טוב!

idanoosh17

New member
אני....

טוב אני בגימלים אחרי ניתוח אז האמת שאני כל היום שוכב במיטה
אבל ביום חמישי יש לי ביקורת בבית חולים וזה יהיה הפעם הראשונה שאני יוצא מהבית ורואה אור יום (אוי זה נשמע נוראי) מאז הניתוח! נקווה שיוסיפו לי גימלים ואני ישאר פה עוד הרבה....

BRANGELINA

New member
אממ...

בייביסיטר היום....מבחן בספרות יום חמישי וישיבות חשובת...ועוד כל מיני דברים לא צפויים..

בכריתוש

New member
לא ממש מעניין אבל בכל זאת..

בצפר כרגיל
חיסון טטנוס ימי עבוגה בצופים טיול בצופים! אכן חיי רדודים ומשעממים!

שלי:

היום:ללמוד למבחן בהיסטוריה עם חברה שלי ולהכין שיעורי בית באנגלית אחרת המורה הפסיכופט שלי יהרוג אותי מחר. מחר: ביה"ס, משצי"ם,ליצנות רפואית. חמישי: ביה"ס ואחרי זה אני כנראה בהרצליה עם בת דודה שלי . שישי: יש לי עבודת הגשה בתיאטרון ואז המסיבת יומולדת שלי. וזה כנראה גם יגלוש לשבת זהו שיהיה שבוע טוב..

למעלה