תמונה של ג'וני בראש 1

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo41.gif תמונה של ג'וני בראש 1 ../images/Emo41.gif

בתמונה מופיעה גם וונסה המאמית בטקס פרסי המבקרים שהתקיים בלוס אנג'לס. דרך אגב ג'וני נראה ממש מאושר כשהוא איתה... הם כל כך חמודים ביחד!!!

Runaway Train

New member
כן והעולם כל כך יפה וורוד

מאמית? מאושר כשהוא איתה?הם כל כך חמודים ביחד???? אוח ניקול,מסרי לי את הממחטה ג'וני לא _באמת_ מאושר עם ונסה זו הכל אשליה אחת גדולה הוא היה שיכור מידי כשהכיר אותה,או שמה-מסטול

adi depp

New member
אנשים כנסו רגע

היום ב-18:29 שזה שש וחצי ביס 1 יש נער שוליים לכל מי שהפסידה בפעם שעברה ולכל מי שרוצה לראות עוד פעם. ועוד סתם המלצה ביס 4 ב עשר ורבע יש טייגרלנד שמעתי שזה סרט יפה.

adi11111

New member
וואאי תודה !

נ.ב גם אני שמעתי שטייגרלנד זה סרט טוב אבל
זה עם קולין פארל ויש אנשות בפורום שלא כל כך אוהבות אותו ............. חבל על הטלויזיה...........:)

*מוסרת לך ממחטה*

אני חושבת שהוא מאושר רק בגלל הילדים אם לא היו לו את הילדים בטוח היה זורק אותך אחרי שלושה שנים... חודשים הייתה צריכה להשתמש בגלולות ביטץ' פאקינג שיט היא יצאה עם לני קרביץ? את מבינהה את כמות הגועל פה? מאמית? חחחחחחחחחח *מקיאה על המסך* סורי

Vivi Sparrow

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo35.gif

מה הבעיות שלכם עם וונסה? היא חמודה! חשבתי שאתן נחמדות אבל כנראה שטעיתי.
*בורחת מהפורום*

Deppaholic

New member
אבל..אבל...

הוא אוהב אותה לא?.. זתומרת לפי מה שקראתי הוא כן... אנחנו לא אמורות לשמוח בשבילו...? זתומרת כן, עד כמה שהיא ברת מזל ויש לה ילדים ממנו, ויש לה רווח בשיניים ומצח ענקי... הוא אוהב אותה והיא אותו... או שהוא לא רוצה לזרוק אותה בגלל לילי רוז וג'ק?!...

Runaway Train

New member
לשמוח בשבילו?

אולי שפשוט נשמח בשבילה? הא???????ביזיון!קנוניה!!!! ניקול,זאת קונספרציה נגדנו

Deppaholic

New member
קונספרמה?!

היי היי אל תצאי נגדי.. רק חשבתי בקול... אהה ואני מזכירה... ביום שבת..ביום שבת.. בערוץ E!!!!!!!!!!!

Deppaholic

New member
הייי היי תירגעי

לכל אחד יש זכות להביע את חוות דעתו וכל אחד שונה מהשני, אז תקבלי את זה.

למעלה