תמונות חדשות מתוך ראיון חדש

Berliner star

New member
../images/Emo41.gifתמונות חדשות מתוך ראיון חדש../images/Emo70.gif

הינה לכן כמה תמונות חדשות מה30 בספטמבר מתוך הכתבה המעולה הזאת. זאת אומנם כתבה ארוכה אבל כתבה מומלצת, מעניינת ומיוחדת במינה. כתב אמריקאי נישלח לבלות יומיים עם רובי והכתבה משקפת את רובי וויליאמס האמיתי, או שנגיד- רוברט וויליאמס. בכתבה הזאת שמים לב עד כמה רובי כנה ואמיתי, רואים איזה בן אדם מדהים הוא
(מישהו חשב אחרת?
). לא כל כך מדברים על קריירת המוזיקה, ניראה לי שהדבר היחיד שמוזכר שם זה שהוא נשאל על הסיבוב הקודם ואמר שהוא לא יעשה סיבוב הופעות שהוא יותר מחודש (זה אומר עוד הופעות
) כי הוא פשוט לא יכול לדעת אם הוא יעמוד בזה (ראיתם, הסיבוב הקודם ניגמר במכון גמילה
). הוא מדבר שם על כל מיני דברים שמפריעים לו ובמיוחד אי צדק, הוא שונא אי צדק. הוא מסביר שהוא לא יכול לסבול כשאנשים מבוגרים רבים וכשאי צדק נעשה, ובגלל זה הוא גם לא אוהב את הקהל של הכדורגל. רואים עד כמה החברים שלו והקבוצת כדורגל חשובה לו וכך גם החברים שלו כלפיו, רואים שהם אוהבים את רוברט עצמו ולא בגלל שהוא גם רובי. כתבה מעולה. כל מה שכתוב שם כתוב ברוח טובה, יש שם קטעים מצחיקים מאוד (בכתבה אפשר לראות שרובי מאוד מצחיק), ובאמת שווה קריאה, במיוחד אחרי שנה שעברה שכמעט כל מה שניכתב על רובי היו דברים רעים.
באמת באמת כתבה טובה. אם אין לכם כח ליקרוא את כל זה באנגלית אין לי בעיה לתרגם לכם (רק ייקח לי קצת זמן
) ואולי קצת לקצר קטעים שהכתב אמר שהם לא כל כך חשובים (בכל מיקרה, אין הרבה כאלה.
) טוב, התמונה הראשונה היא תמונת השער של הכתבה, איזו תמונה מהממת, האא?

Berliner star

New member
../images/Emo66.gif

פשוט יפה
ומצטערת אם התמונות קטנות מידי... אם תלחצו הן יהיו ברורות יותר

a Warming Sign

New member
אם זאת הייתה תמונה רק של רובי

בדיוק כמו שהוא,הייתי שוקלת למסגר ולתלות

Berliner star

New member
../images/Emo122.gif

עדיין לא למדת שלא מתווכחים עם שופטים
רובי מתווכח עם השופט שהוא עושה טעות בזה שהוא נותן כרטיס צהוב לקבוצה שלו ואחר הוויכוח הוא נתן עוד אחד

Berliner star

New member
../images/Emo69.gif

נחים בבית וויליאמס אחרי המשחק
איזה כיף לזהות את הבית האא?
רובי לא היה רגוע אחרי המשחק כי, למרות שהם ניצחו במשחק, הוא אמר שהשופט לא היה הוגן כלפי הקבוצה. אז אולי בגלל זה הפרצוץ(
)

למעלה