תמונות חדשות+סרטון
תתכוננו.....

Berliner star

New member
../images/Emo41.gifתמונות חדשות+סרטון../images/Emo70.gif תתכוננו.....

טוב, אני עוד קצת מתרגשת אבל אני אעשה את זה.... אלו תמונות חדשות של רובי ואעידה חופשה באמסטרדם. הם היו באמסטרדם 4 ימים. מיום שבת ועזבו היום. מקור מהעיתונות ההולנדית אמר, שרובי עשה איתם דיל (אחרי שהם זיהו אותו עם הזקן הזה
) שהוא יסכים שהם יצלמו אותו בתנאי שהם לא יעקבו אחריו. גם אם זה נכון, שהוא אמר להם את זה, וגם אם לא, אני בטוחה! בטוחה! שכשהוא ואעידה יצאו החוצה מחזיקים ידיים, הוא ידע שיש מצלמות אז... אפשר להגיד עכשיו שהם זוג רישמי, לא?
אתם לא מבינים עד כמה אני מאושרת
לא ידעתי שאני אהיה כל כך מאושרת כשהוא יימצא משיהי
חיכיתי לזה כל כך הרבה זמן, והנה, זה הגיע!! (שירי, אולי החלום שלנו מתגשם סוף סוף! אולי רוביים קטנים מתקרבים!
)
הם ניראים מעולה ביחד! כל כך חמודים
והסרטון-http://www.veoh.com/videos/v1538546phhBKKwr&source=embedVideo

Berliner star

New member
../images/Emo12.gif התעוורתי../images/Emo70.gif

חח רובי.. תגיד.. מזה המעיל הזה
טוב, האמת מתאים לו
ומאוד אהבתי מה שאעידה לבשה
לגבי הזקן.. לי הוא לא מפריע. ברור שעדיף בלי אבל, עם זקן או בלי זקן, זה אותו רובי
לכו תדעו, יכול להיות שהוא לא רצה שזהו אותו בחופשה. ועובדה, לא זיהו אותו במשך יומיים
(או שאעידה אוהבת את הזקן.. גם אופציה
) אגב, רובי אמר פעם שכשתהייה לו מישהי, הוא יירצה לקחת אותה לטיול ואעידה אמרה שהיא אוהבת את אירופה אז.. אולי זה לא סוף הטיול
מקווה שנהנתם
אני נהנתי
ומזל טוב להם
הלוואי וטוב להם וימשיך להיות להם טוב ביחד

Nattie

New member
באמת guess whos got a beard

מעניין אם יפה לו ככה בלי כל ההסתתרות מתחת למשקפיים והכובע ומעניין ממתי הוא מגדל אותו כי הוא מתחיל להראות פרוע

ליקושש1

New member
היי שלום לכולם...

סורי שלא הגבתי כאן לאחרונה אבל ברור שעדין מתעדכנת וקוראת על רובוש... רק לא מובן לי מי זאת האעידה הזאת ומה הם ביחד וכמה זמן?? תודה רבה למי שיסביר לי...

Berliner star

New member
שלום שלום../images/Emo9.gif

אעידה היא ככל הניראה חברה של רובי. (מזה ככל הניראה?! בטוח! הם מחזיקים ידיים! בחופשה באמסטרדם! מתי רובי עשה את כל זה בפעם האחרונה עם בחורה?! בטח עם הניקול אפלטון ההיא...
) בפעם הראשונה שהם ניראו ביחד זה היה בערך לפני 6 חודים בג'אקוזי. דיברו באותה כתבה גם על זה שרובי הלך איתה לכל מיני צילומים שהיו לה. (היא שחקנית אמריקאית
) מאז התמונה ההיא לא ראו אותם ביחד עד לפני חודשיים בערך, קצת פחות, בהופעה של רובי אצל מארק רונסון ובמשחקי כדורגל. אז.. אני לא יודעת אם הם היו ביחד כל הזמן הזה, שלא היו תמונות שלהם, אבל הם מכירים ממזמן. בכל אופן.. עכשיו הם ביחד וזה פשוט מעולה
אני עדיין מתרגשת

Lilush93

New member
../images/Emo69.gifהזקן הזה מבגר אותו ב20 שנה../images/Emo46.gif

תורידדדדדדדדדדדדדדד אותו

../images/Emo6.gif אלו יהיו רובים קטנים עם זקנים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ד"א השם אעידה הוא לא ערבי?? (אולי זה מסביר את הזקן הפראי של רובי?
).

Berliner star

New member
../images/Emo6.gif האמת

שאני לא יודעת אם אנחנו מבטאים את זה נכון אבל זה משהו בסגנון
אבל זה ספרדי.. לא? שמעתי אותו פעם בקטע ספרדי.. בכל אופן! היא אמריקאית

תודה על הארה../images/Emo62.gif../images/Emo8.gif

ועדיין אני מחכה כבר לרובים קטנים- תתארי לך ילדים קטנים וחמודים- עם זקנים וחשופי ישבנים (כמו אבא רובי כמובן
)
אני מאוד מקווה שסוף סוף הוא מצא את האחת שלו, הגיע הזמן שיהיה כבר מאושר

may0rw

New member
חחחחחחחחח חזקה את! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

ויש לי חברה ארגנטינאית ששמה אאידה חח אז אין לי מושג כבר

למעלה