תמונות חדשות של אליסה

always be me mc

New member
תמונות חדשות של אליסה והבהרה../images/Emo202.gif

דבר ראשון אני אתחיל עם ההבהרה. שלא תבינו אותי לא נכון זה מעולה שאתם גם מעדכנים את הפורום אבל צריך לזכור שלא מנצלש"ים שירשור פעיל למטרה אחרת לגמרי... זה לא עובד ככה. אם יש תמונות חדשות אז פתחו הודעה חדשה או שתשרשרו לשירשור תמונות קודם(אם הוא לא ארוך וישן מדי) אבל לא לנצל"ש!(וגם לא פינות להודעות של תפוז אם אני כבר בנושא) במיוחד לא לדברים הקשורים לנו כפורום כי זה נראה כאילו זה מפחית מערכם. אני מקווה שהנושא מובן. כעת אפשר להראות לכם תמונות של אליסה ממשחק הדוג'רס לאחרונה(21.07.07)
ותודה מראש לשלי שהסבה את תשומת ליבנו לעניין

always be me mc

New member
ראיון חדש שבו אליסה מדברת על שאנן ופירסומת:

גם הפירסומת חדשה כן?
(הנה אפילו תמונה שלה)
אני אתחיל עם הפירסומת: הפרסומת כנראה לאיפור, אליסה נראית שם מצויין
(כנראה בגלל האיפור כפי שהיא ציינה
), וזה שווה צפייה תאמינו לי: http://youtube.com/watch?v=yFKT2bfBrrw ראיון חדש עם אליסה שבו היא מדברת על שיתוף הפעולה שלה, על ארנולד שווארצנגר, טוני דנזה, רוז וגם שאנן(אשר ההתייחסות אליה תפתיע אתכם): http://youtube.com/watch?v=DqrOPZzdC64 קרדיט לידיעות מגיע לאתר המעולה http://www.alyssamilano.fr/ שגם נמצא בקישורי הפורום

התגובה של אליסה

שאמרת שזה יפתיע חשבתי שהיא תגיד על שאנן דברים רעים אבל ברור שלא אמרה תראי היא אמרה בראיון ישן שהיה שהן לא רבו אז בטח אליסה גם לא שונאת אותה זה לא היה נראה כיאלו היא שונאת אותה כששאלו אותה על שאנן (או כי היא הסתירה תשנאה
)

always be my mc

New member
אם יש משהו שלמדתי בתקשורת..

זה שבזמן ראיונות רשמיים המפורסמים נוטים להגיד את מה שהם רוצים להגיד ולהציג דברים באופן שרוצים שאחרים יתפסו אותם מה שלווא דווקא נכון מה שאני מנסה לומר בראש ובראשונה זה לא להאמין לכל מה שאומרים או לא אומרים וכי נראה לך שבזמן שמכושפות עוד הייתה משודרת אליסה הייתה מודה ומצהירה באופן רשמי על המריבה שלה עם שאנן? לא ולא והיו גם הרבה ראיונות שבהם היא והולי בחרו לא לדבר על זה ולמה את חושבת שהן עשו זו אם באמת לא היה שום דבר?(בקיצור אם אין מה להסתיר אז למה להסתיר אותו ואם אין משהו מכאיב אז למה לכסות אותו?) וזה לא מפתיע אותך בעוד שהעזיבה של שאנן שהייתה יכולה להפיל את הסדרה איתה אז כמה שנים אחרי זה אליסה מדברת טובות עליה?(שלא נשכח את מה ששמענו בתקשורת על אליסה לכאורה מידי שאנן) לדעתי זה מפתיע אבל אם אותך לא אז סבבה. ונטלי מה חשבת על התמונות? והפרסומת? אני מתה לדעת

..

הפירסומת חמודה אבל החלקים שלא הראו את אליסה שיעממו ואתי. והתמונות חמודות

spelling

New member
כרגיל נראית ממש טוב!

למרות שהיא נראית ממש רצינית בתמונות היא פצצה!

julie90

New member
בת כמה היא עכשיו?

היא כבר עברה את 30?? בכל מקרה, היא ניראת מעולה (כרגיל)

spelling

New member
היא בת 34

יש לנו יומולדת באותו יום רק הפרש של 15 שנה חעחעחע

julie90

New member
היא בגיל של אמא שלי ../images/Emo12.gif

היא ניראת מעולה!! (אליסה לא אמא שלי חח...אבל גם אמא שלי לא רעה
)

always be me mc

New member
אליסה שוב בשדה תעופה(24.07.07):

Alyssa Milano travels comfortably in her sneakers as she arrives at Burbank Airport, July 24th, 2007 קרדיט למידע והתמונות לצ'ארמד נט
ותראו למי יש תסרוקת מאוד יפה
אגב אתם יודעים אפשר לעשות כמו שעושים בערוץ E וזה שכל פעם שיש הופעה של שחקן באירוע/ מצב מסויים קובעים אם הוא נראה זוהר או אם הוא נראה רע אז מה דעתכם? זוהרת או לא ? לדעתי היא נראית לא רע בכלל(אני במיוחד אוהבת את מה שהיא עשתה עם השיער
)

spelling

New member
ת'אמת...

היא תמיד יפה אבל הפעם זה לבוש סבתא כזה במיוחד בשיער..אני אוהב אותו עם קוקו או מפוזר...חח נראה לי הבחורה הזאת עברה לגור בשדות תעופה..אם היא מודיעה שהיא באה אני עובר עם שק"ש לנתב"ג! סה"כ נראית אחלה..היו לה פעמים יותר טובות!...תודה עלהתמונות!

למעלה