תמונות חדשות של ג'יליאן והיא נראית כולה מוכנה ומזומנה לצילומי הסרט...
G Gilliana New member 23/11/07 #1 ../images/Emo41.gif תמונות חדשות של ג'יליאן והיא נראית כולה מוכנה ומזומנה לצילומי הסרט...
S S m e l l y Cat New member 24/11/07 #10 פה זה סתם מפחיד אני יודעת איך היא נראית,אני גם צופה באקספיילס את יודעת... היא הזדקנה וגדל לה המצח מה לעשות
פה זה סתם מפחיד אני יודעת איך היא נראית,אני גם צופה באקספיילס את יודעת... היא הזדקנה וגדל לה המצח מה לעשות
ה האוקינוס השקט New member 24/11/07 #12 נראה לי את צודקת בתמונה הזאת היא לא נראית משהו, בשאר התמונות היא נראית הרבה יותר טוב. סתם תמונה גרועה כנראה.
נראה לי את צודקת בתמונה הזאת היא לא נראית משהו, בשאר התמונות היא נראית הרבה יותר טוב. סתם תמונה גרועה כנראה.
A aerynsun New member 24/11/07 #13 היא רזה מדי בפנים וכנראה הגיל עושה את שלו. היא בת 39 נדמה לי. זה לא קשה מבוגר אבל בתמונה הזאת זה לא מתלבש עליה יפה.
היא רזה מדי בפנים וכנראה הגיל עושה את שלו. היא בת 39 נדמה לי. זה לא קשה מבוגר אבל בתמונה הזאת זה לא מתלבש עליה יפה.
G Gilliana New member 24/11/07 #16 דווקא אני מאד אוהבת את הפנים שלה אני לא רואה שהיא רזה מדי - יש לה מבנה פנים מאורך. היא פשוט לא מאופרת, זה כל הסיפור.
דווקא אני מאד אוהבת את הפנים שלה אני לא רואה שהיא רזה מדי - יש לה מבנה פנים מאורך. היא פשוט לא מאופרת, זה כל הסיפור.
E eve6 New member 25/11/07 #17 גם זוית הצילום לא הכי מחמיאה... חוצמזה, אני בדיעה שהיא הולכת ונהיית אנגליה (גם במראה) מיום ליום.
S S m e l l y Cat New member 23/11/07 #5 יאאא היא ז'ינז'ית !! ידעתי אבל נחמד לראות... תודה רבה גיליאנה
J Julia307 New member 24/11/07 #8 ג'ינג'ית at last!!! ../images/Emo13.gif התגעגעתי לסקאלי..כל כך. מקווה שהסרט הזה יהיה מוצלח. השנים עשויות לעשות לצמד רק טוב
ג'ינג'ית at last!!! ../images/Emo13.gif התגעגעתי לסקאלי..כל כך. מקווה שהסרט הזה יהיה מוצלח. השנים עשויות לעשות לצמד רק טוב
A adiville New member 24/11/07 #9 חזרה להיות סקאלי ../images/Emo6.gif אכן השנים עושות להם רק טוב. במיוחד דיוויד שהסקס אפיל שלו ב"קליפורניקיישן" הורס..........
חזרה להיות סקאלי ../images/Emo6.gif אכן השנים עושות להם רק טוב. במיוחד דיוויד שהסקס אפיל שלו ב"קליפורניקיישן" הורס..........