תמונות חדשות (ללא ספוילרים)
R RobbiesOfficialBabe New member 3/6/11 #1 ../images/Emo41.gifתמונות חדשות../images/Emo41.gif (ללא ספוילרים../images/Emo3.gif)
כ כשהייתי בת 13 New member 4/6/11 #16 האנגלים האלה משוגעים!!! ממש קר שם!!! אנחנו היינו עם מעילים וצעיפים וווככפפוותתת!! והם עם קצר החרזתי על תושבי ניו קאסל וסאנדרלנד כחולי נפש מנומסים ונחמדים
האנגלים האלה משוגעים!!! ממש קר שם!!! אנחנו היינו עם מעילים וצעיפים וווככפפוותתת!! והם עם קצר החרזתי על תושבי ניו קאסל וסאנדרלנד כחולי נפש מנומסים ונחמדים
O orlyshka1 New member 3/6/11 #13 אתן קלטתן את הפטמה הזו?! הבנאדם בן 43!!!! איך הוא נראה כל כך סקסי?!!?
R RobbiesOfficialBabe New member 3/6/11 #10 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif נראה כאילו שהוא כלוא שם מי זאת שכלאה אותו שם?
O orlyshka1 New member 4/6/11 #20 חשבתי שהתגרשתם, לא?! ../images/Emo8.gif וחוץ מזה, גארי מרשה לי קצת מהצד, בתנאי שזה ג'יי ו/או רובי. LOL!!!
חשבתי שהתגרשתם, לא?! ../images/Emo8.gif וחוץ מזה, גארי מרשה לי קצת מהצד, בתנאי שזה ג'יי ו/או רובי. LOL!!!
M MissPop New member 4/6/11 #21 היה ניסיון גמילה אחד מהשני אבל זה לא הולך האהבה גברה אוף אוף אוף אני לא יכולה לחכות כבר