תמונות חדשות

sap sapir

New member
תודה אלושששש

הפעם אני לא ברשימה השחורה נראלי שדני הסתפר..אוי ידעתי שהוא יתחיל לשים את הכובע הזה כל הזמן!

PunK RocK 1o1

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

אבל לפחות זה יפה! הצעיף [!@#$%^&*)] היה מכוער! גם את המעילי עור לא ממש אהבתי.. אבל הם היו בסדר

Hip Hop star

New member
חבל שאתן לא ידועות למה גם../images/Emo3.gif

בין אם זה יפה או לא... כששרים ולא רוצים להתקרר בחורף,צריך ללבוש חם.המעיל עור חימם אותו,וכך גם הצעיף שהיה תמיד ממש על הגרון..כדי שדני לא יתקרר.וכך הוא יכל להמשיך ולשיר לנו יפה
אם הוא היה מתקרר...אז לא היה קול יפה לדני והוא לא היה שר והם לא היו מופיעים..רק ען פלייבק... אז מה עדיף? שיהיה בלי צעיפים ומעילים?

sharon5592

New member
יאאא תודה אלה ../images/Emo99.gif!!תודה רבה ../images/Emo9.gif

דני נראה כ"כ
פשוט דני מושלם כמו שהוא ...
!!! כזה יצור נסגד
!!!

Hip Hop star

New member
../images/Emo41.gif*|עוד../images/Emo41.gif*|

מהחופשת חג מולד של דני ודאגי. ובבקשה עכשיו,בואו לא נכנס למי איתם בתמונות

Hip Hop star

New member
את לא רוצה לדעת../images/Emo11.gif

מה שגם זה לא עניינך
והאמת אני לא בטוחה...אז לכן אני לא נכנסת לזה.... כי אם אגיד אפילו בצחוק דני בהיריון יהיה פה בלאגן.....=|

bar jones

New member
אממממ תסלחו לי אבל...

1. אני לא מקנאה! לא מקנאה! לא מקנאה! ממש לא מקנאה. הרי מה יש לי ללקנא שהילדות הלא מוכרות והלא מזוהות האלה נוגעות לי בחבר בזמן שאני אפילו לא זכיתי לשמוע אותו הוגה בשמי.. אז ברור שאני לא מקנאה כן? 2. מה לעזאזל קורה שם? בסדר, נכון שקיץ.. אבל מישהו הכריז שללכת ערום זה הסטייל החדש? כי לא מספיק שחצי מהחזה שלה בחוץ, היא עוד טרחה לקצר את המיני.. וואי.. את נראת סוף.. או ש-ל-א ! מ-ט-ו-מ-ט-מ-ת ! מה זה ?! ולמה דני מסתובב עם כאלה? שונאת שבנות חשות עצמן יצאניות!

Hip Hop star

New member
את כן מקנאה../images/Emo98.gif

1-את כן! 2-תשלטי על עצמך מור
3-שתהיי מודעת שאני מחכה לשיחה אמיתית,אבל כזאת שנוכל באמת באמת לדבר ולא חצי שיחה חצי ספר,אני צריכה להגיד לך משהו!

bustedit

New member
רררר..

זונע
אני גם שונאת ת'בנות האלההההההההההההה רר יו%$$&$%&#&&# ואנלא מקנאה..
מפתאום..

לא אכפת לי..

לימרות שאני חושבת שאני יודעת מי זאת ליד דאגיי אבל לא כדי שאני יפתח פה... אבל בכל מיקרה מי זאת!? או מי אלה~!?

Hip Hop star

New member
את לא יודעת../images/Emo3.gif

וזה לא משנה ולא אמור להיות איכפת לך. אם הייתי יודעת אולי הייתי אומרת,אבל בלי קשר אני לא יודעת..ואף אחת לא יודעת....כולן רק משערות מי אלה....

למעלה