תמונות ללוח השנה

Mery Kate

New member
../images/Emo41.gif תמונות ללוח השנה ../images/Emo41.gif

כל אחד כשהוא שם תמונה שירשום את המספר בנושא

תמונה מספר אחד של הדר

אפשר גם ככה להגיד תמונה מספר אחד ואת השם של מי ששם אותה ואז את הנושא: תמונה מספר אחד של הדר נושא : חופשה בשמש זה כיף עכשיו יולי אז בואו נשתזף או משהו כזה.....

היי הדר! , תמונה מקסימה!!!!!!!!

באמת תמונה יפה מאוד! איפה מצאת אותה? וחוץ מזה מה שלומך? המון זמן לא דיברנו!!!!!! חבל שאת לא באיי סיי קיו כי יש לי המון דברים לספר לך!!!!! סליחה שזו הודעה אישית!!!!

מצוין

הכל מעולה אבל חשבתי כאילו שכל תמונה נתאים לחודש וצריך גם איזה ג´ינגל לאותו חודש כמו שאני כתבתי זה יהי נחמד ויש גם לוחות שנה שלהן שככה זה יש לכל חודש תמונה מותאמת ואיזה ג´ינגל על התמונה

L oo Li

New member
אני מסכימה - רעיון טוב

בואו נעשה כמו הלוח שנה שלהן שצריך להתאים את התמונה איכשהו לאותו חודש למשל ליוני תמונה מיומהולת שלהן או משהו כזה. זה יכול להיות קשה אבל נחמד.
אני התכוונתי שיהיו רק תמונות מהשנה האחרונה אבל אם אתם רוצים אפשר לעשות מכל החיים שלהן...
מי מוכן לקחת אחריות ולהכין את הלוח עצמו? נכון שצריך קודם לבחור תמונות וג´ינגלים אבל יש מישהו שיודע לעשות וטוב?
ולסיום - חברי פורום יקרים. אתם חייבים לעזור: להוסיף תמונות, לבחו, להעלות רעיונות הרי זאת המטרה של הכנת לוח שנה שנעבוד ביחד אז בבקשה מכולם-תעזרו! (מצטערת אם זה נשמע מתנשא זו לא הייתה הכוונה)
עוד משהו אחרון חביב כדי להוכיח סופית שלא רק ילדות בנות 6 מעריצות את התאומות: באתר הרשמי שלהן היה סקר-בני כמה אתם/ן המעריצים והתוצאות הן כאלה: מתחת לגיל 13 - 36% 13 עד 15 - 35% 16 עד 17 - 12% מעל ל-18 - 17%

למעלה