תמונות מההופעה כנסו לקישור זה הבלוג שלי.
ס סתם אבודה New member 3/3/06 #1 ../images/Emo41.gifתמונות מההופעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif כנסו לקישור זה הבלוג שלי.
../images/Emo41.gifתמונות מההופעה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo9.gif כנסו לקישור זה הבלוג שלי.
B bזוהר New member 3/3/06 #3 ../images/Emo45.gif וזאת שכתוב לידה "מדהימה..". תמונות באמת ממש יפות.. תודה
ש שוודה New member 3/3/06 #4 וואי איזה תמונות יפות!!! היא כזו מקסימה!!! אהבתי את כולן, ובמיוחד את "מדהימה" ואת זאת שהיא מפנה את הראש לצד ועושה פרצוף רונה... (נו זה שהיא עושה כשהיא מנגנת סולואים) בא לי שוב הופעה
וואי איזה תמונות יפות!!! היא כזו מקסימה!!! אהבתי את כולן, ובמיוחד את "מדהימה" ואת זאת שהיא מפנה את הראש לצד ועושה פרצוף רונה... (נו זה שהיא עושה כשהיא מנגנת סולואים) בא לי שוב הופעה
E Elektra Natchios Guest 3/3/06 #8 ../images/Emo99.gifכן זאת התמונה ששהתכוונתי אליה היא עשתה לי חשק לעוד הופעה...( וכמה שיותר מהר)
N noa08128 New member 3/3/06 #7 תמונות מדהימות ואיי נראה כי היה לכם כ"כ כיף... רונה באמת מדהימה.. כמו כל התמונות שלה במיוחד זו עם המיקרופון והטבעת וגם החיוך בסולו באוי נזרוק מטבע לתוך מזרקה
תמונות מדהימות ואיי נראה כי היה לכם כ"כ כיף... רונה באמת מדהימה.. כמו כל התמונות שלה במיוחד זו עם המיקרופון והטבעת וגם החיוך בסולו באוי נזרוק מטבע לתוך מזרקה
ש שוודה New member 4/3/06 #20 אולי נוציא חולצה כזו לכל הפורום? חחח זה יהיה מצחיק! כל הפורום יבוא איתה להופעה!! מממ עכשיו כשאני חושבת על זה זה דיי פטתי. נו מילא.
אולי נוציא חולצה כזו לכל הפורום? חחח זה יהיה מצחיק! כל הפורום יבוא איתה להופעה!! מממ עכשיו כשאני חושבת על זה זה דיי פטתי. נו מילא.
ש שישיץ New member 4/3/06 #22 שקודם אבוא להופעות ../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif רק שקודם אבוא להופעות ורק אח"כ שאבוא להופעות עם חולצות מיוחדות
שקודם אבוא להופעות ../images/Emo7.gif_../images/Emo79.gif רק שקודם אבוא להופעות ורק אח"כ שאבוא להופעות עם חולצות מיוחדות
ח חדוה הל New member 4/3/06 #12 זה אחד הסרטים הכי מטופשים שראיתי בחיי. ורונה כוסית. ממש. אמנם לא במובן הקלאסי של המילה. אבל כן