תמונות מלייב8

oriane0

New member
כנראה שבאמת חבל שפיספסתי.. ../images/Emo4.gif

איך לא שמעתי על זה כלום??

beyonce3

New member
WTF?!

כן ראו מקפליי!לרגע ממש קצר,אבל עדיין..בעצם טום ודני!ממש התרגשתי כמו ילדה קטנה..הסתכלתי על השעון,ורשמתי כדי לזכור מתי ראיתי מקפליי..ובלי שום קשר למקפליי,זה היה ממש שליטה!לא שמתי לב אפילו איך 12 שע' עברו!כל הופעה,פשוט מקסים!למרות שכולם התלהבו מרובי....איזה חמוד איך שהוא יורד לבמה...אהבתי את ההופעה של גרין דיי,וויל סמית' הגבר!,מדונה עם האותיות בעברית...מה היא אמרה פאקינג לונדון..לא הבנתי...חחחחח...ופיטר קיי!
..לא שזה..אבל הוא הציג את המי,והתחיל לשיר את הדרך לאמרילו...אה..וגם אחינעם,אהבתי את הקטע עם התופים,ואיך כולם ברומא התחילו לקפוץ!חעחעחעחעחעחעחע..מאי...את לא מבינה כלום במוזיקה,אם את אומרת שכל מה שהיה ב-12 שע' האלה לא היה מעניין!כמו ששי ושרור אמרו,כל הכבוד לערוץ 10 ששידרו את זה,ולא תודה רבה לערוץ 2 שלא חשב אפילו על לשדר את זה!*זין על הפקאצות מערוץ 2*

may90

New member
לא אמרתי שלא היה מעניין

היה לי מעניין בהתחלה.. טוב ראיתי מהאמצע.. מהסוף של בלאק אייד פיז עד לאמ.. ט'ה פט שופ בויז וזה כבר התחיל לשעמםםםםםםם אהבתי את ההופעה של מדונה! ושל וויל סמית' וכל אלה שאני מכירה
חח אלה שמתי לב שאפילו לדברים הכי קטנים את מוצאת איך לעשות סיכום! שואלים אותך שאלה של כן\לא את תוציאי עבודה של 48 דפים יש לך עתיד להיות מורה

beyonce3

New member
../images/Emo11.gif

כן...אני מודעת לעובדה שאני כותבת המון.אם היית אומרת סופרת/תסריטאית,זה היה יותר מתאים..אבל מורה?!יאללה יאללה,לכי חפשי מי ייעשה אותך...!ולא ראית אפילו חצי,אם את אומרת שראית מהבלאד הייד פיז,עד לפ שופ בויז...אני ראיתי מהרגע שהתחיל,עד שנגמר,כולל השעה שהראו בערך 5 פעמים את השיר פתיחה של יו-2 ופול מקרטני המתלהב הזה גם כן...איזה מזל שהחדשות היו בזמן שהיה אבודים...אגב מאי,שידרו אתמול את אפקט הפרפ,וכל פעם שהיה פרסומות העברתי...היה נחמד,אבל זה היה מוזר..כל פעם הוא משנה הכל,איך הוא עושה את זה?הוא יירש את זה מאבא שלו או משהו?...............

may90

New member
אני ראיתי לפני כמה ימים חעחע

לא.. פשוט אממ הוא לא זכר כלום והרופא אמר לו לכתוב יומן וכשהוא קרא את הקטעים הוא יכל לחזור בזמן
הוא היה משוגע כמו אבא שלו אבל שלו לא היה כ"כ חמור

bustedit

New member
תמונע יפה../images/Emo13.gif

בד"כ אנלא מתה על טום אבל התמונה הזאת בהחלט מהממת

bustedit

New member
מתי זה היה

בכלל? איפה? איזה ערוץ/מקום? מה????? אנלא מבינה כלום!

L u L i1

New member
אתמול...

שידרו את זה בערוץ 10.. אממ..זה היה בכל מיני מקומות בעולם...היו הופעות עם האמנים\זמרים הכי מוכרים בעולם.. וזה היה בעצם כדי לעזור לאנשים העניים שבאפריקה...

למעלה