תמונות שרצות במייל

../images/Emo41.gifתמונות שרצות במייל../images/Emo30.gif

את התמונות הבאות קיבלתי היום... וזה פשוט עצוב שהגענו למצב כזה בכלל! חשוב לי לציין שאני שמה את התמונות עם כאב גדול, ומשתתפת בצערם של כל תושבי ארץ ישראל שמפונים מבתיהם בגלל תוכנית ההתנתקות! אם המצב הזה לא היה כ"כ עצוב, זה היה מצחיק... איך שמדינת ישראל דואגת לאזרחיה, פשוט זורקת אותם לתחומי הקו הירוק ולא מוצאת שום תחליף מסודר לבתים שלהם, למקורות הפרנסה, למקומות הלימוד של הילדים ולחיי החברה העשירים שהיו לכם עד כה! אני חושבת שהנתונים האלה צריכים להזיז לכל אזרח ישראלי במדינה הזאת, בלי קשר לדעותיו הפוליטיות ולצבע הסרט שעל האוטו שלו... ולכל אדם הומני ואנושי בעולם! שנזכה לישועה במהרה.. ושנצא מהמשבר הזה במהירות ובזהירות!

../images/Emo41.gif עוד אחת ש"גרה" במייל שלי ../images/Emo30.gif

אני לא אספר לכם איזו קונוטציה התמונה הזאת עושה לי... אבל דירה אחת, עשרות נפשות... תעשו את החשבון לבד!

../images/Emo41.gif הפיתרון היצירתי ../images/Emo30.gif

אני לא בטוחה שאם היו מציעים את זה לתושבי רמת אביב וסביון
הם היו מסכימים... אבל מה שבטוח, הרעיון הזה חסין נגד כל ממשלות ישראל הבאות.. ונגד כל קפריזה של ראש ממשלה כזה או אחר שיהיה מוכן לוותר על חלק כזה או אחר... רק דבר אחד חבל.. שמלכתחילה יהודים לא נולדו כמו צבים או
שנושאים את ביתם על גבם.. כי ברור שלפי האג'נדה המוסלמית, ליהודים אין שום מקום בעולם.. ליהודים אין מקום בעולם... נשמע לכם מוכר?!

deanet

New member
be ima shlachem !!!

ze achla tmonot , vecol haanashim po shemesachkim ota mizdahim em hamitnahalim tov meod shemefanim otam , hem garim sham bevilot sheshom ramat aviv lo hya mitbayesh becaele vilot noach lahem sham ,kef lahem shecol hamedina sovevet otam ,she hayalim metim bishvilam , ve achshav ze nigmar vetov meod she kacha !!!!!!!!

dralan

New member
אם הגענו לזה

כנראה שרמות השנאה הולכות וגדלות. מקווה שזה לא יגיע למלחמת אחים...

למעלה