נו באמת, יש אנשים בפורום?
2 2ירוש New member 28/7/05 #7 לכולם, משהו שהכנתי אם אתם רוצים שאני יכתוב לכם על תמונות, ( אני יכולה לעשות דברים הרבה יותר יפים) תשימו לי תמונה ומה שאתם רוצים לכתוב עליה...
לכולם, משהו שהכנתי אם אתם רוצים שאני יכתוב לכם על תמונות, ( אני יכולה לעשות דברים הרבה יותר יפים) תשימו לי תמונה ומה שאתם רוצים לכתוב עליה...
J J e s s e New member 28/7/05 #2 כן אני לא ממש חברה פה בפורום חח אבל אני אשים לכם תמונות של מקס שצילמתי מהפרקים ואם אתם רוצים של מישהו מסוים תבקשו..
כן אני לא ממש חברה פה בפורום חח אבל אני אשים לכם תמונות של מקס שצילמתי מהפרקים ואם אתם רוצים של מישהו מסוים תבקשו..
M Miss Taubenfeld New member 28/7/05 #8 וואי איזה תמונות הורסות!!! מקס!! עוד שלו!! והרבההההה!! אה וגם מהפרק האחרון שלו.. בים..
J J e s s e New member 28/7/05 #13 ../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif אוכל...
J J e s s e New member 28/7/05 #14 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif *לא להתעלף* חח
M Miss Taubenfeld New member 28/7/05 #19 אגב, יש עליו כתבה ב"מעריב לנוער" השבוע -אז למי שיש במקרה בבקשה שיסרוק לפורום!!!!!!