תמונת
משונן ג'אמפ

JeeChan

New member
../images/Emo41.gif תמונת ../images/Emo58.gif משונן ג'אמפ

של שינג'י

Goggle Girl

New member
ואם בספוילרים עסקנו - המדובב של

אולקיורה הולך להיות משהו בסט. נאמיקאווה דאיסקה, שכל מי שלא מכיר את הקול שלו שירוץ עכשיו במיידי לראות BECK... אבל שקודם יתבייש בעצמו שלא ראה את זה כבר.

cRitiCaL KitTy

New member
Oo../images/Emo113.gif

אם את רוצה להראות שהוא יהיה טוב בתור אולקיורה... לא עדיף לציין שהוא הקול של פיי מטסובאסה?

Goggle Girl

New member
אם הייתי רואה טסובאסה, אולי ם_ם

אבל בתור מישהי שלא רק שלא ראתה טסובאסה, אלא גם טוחנת את השירי סולו שלו מבק כמה פעמים ביום כל שיר, למשך שעות ארוכות, אני לא יכולה להביא את פיי בתור דוגמא XD חוץ מזה לפחות איך שהוא נשמע בתור קויוקי נורא מתאים

cRitiCaL KitTy

New member
אבל איך?../images/Emo113.gif

הקול והמשחק שלו בתור קויוקי... הם נורא קויוקי. כלומר... טוב, אני לא יודעת להסביר... אין להם דמות דומה. זה באמת הוא שר?O:(את לא היחידה שזה מתנגן לה בריפיט.*_*)

Goggle Girl

New member
לא יודעת בקשר למשחק

אבל אולקיורה ניראה דמות נורא שקטה ורגועה כזאת. גם, איך להגיד... אוקאי XD או סמה נורא נורא נורא שלא אכפת לו XD לכן קויוקי מתאים - הכל שלו שקט ורגוע אבל יש לו רגעים של התרגשות.

cRitiCaL KitTy

New member
נראה כבר מה יהיהXD../images/Emo113.gif

בכל אופן, יש למה לצפותD:(ביט קולקשיון^_^)

Goggle Girl

New member
וכן, זה הוא ששר

*מחכה בקוצר רוח לביט קולקשן של אולקיורה* *_*

Goggle Girl

New member
אהבתי את סליפ אאוט לפני הליריקה

יותר XD אבל התרגלתי. אני הכי אוהבת את זה ואת בריינסטורם שפשוט מדהים מבחינת השירה של צ'יבה קון *-*

ואם כבר מדברים על מדובבים...

המדובב של שינג'י הולך להיות מאסאיאה אונוסאקה. זה פשוט אומג!!! הבחירה המושלמת. 3>
וואן פיס 264 בערך (אנימה) זה ספאנדאמ!!!!! אני כ"כ רואה את שינג'י צורח בסטייל ספאנדאמ שנשפך עליו קפה רותח XDDDDD

למעלה