תפקיד התאילנדים בסידרה

../images/Emo41.gifתפקיד התאילנדים בסידרה../images/Emo41.gif

בשבוע שעבר, במהלך הפרק הראשון, התקשתי להתרכז בחבורת התאילנדים, בעיקר כי הייתי עסוקה בלבכות
השבוע, מצאתי את עצמי מהנהנת בראשי בכל פעם שהם הופיעו וזרקו מילה אחת או שתיים. התפקיד שלהם בעיני הוא פשוט גאוני. הם כמו המחשבות שעוברות לנו בראש במהלך סיטואציה (מכירים בקומיקס את הבועות שיוצאות מהראש עם מחשבה? בדיוק זה). לפעמים מספיקה מילה אחת ולא יותר כדי לסכם סצינה שלמה. מה דעתכם?

lavendula

New member
דעתי היא שאת צודקת

התאילנדים הם ממש שיחוק בסדרה הזאת. הם משמשים כפרשנים, ובמקביל, מכניסים קצת רוח צחוק לסיפור והופכים את הנושא לפחות כבד.

ש י ר ד ן

New member
../images/Emo209.gif הם מזכירים לי את המקהלה

בטרגדיות... כמו אנטיגונה הכוונה... לא יודעת לזה הם התקשרו לי, לא ממש קשורים ישירות לעלילה אבל מפרשנים אותה ומוסיפים לה פן נוסף וזווית נוספת.

מקהלה יוונית, כמובן ../images/Emo141.gif

גם בספר "שליחותו של הממונה על משאבי אנוש" של א. ב. יהושע יש שימוש בכלי הזה. הוא עוזר לתפוס קצת מרחק מהעלילה המאד אינטנסיבית.

התפקיד שלהם גאוני!

מצד אחד יש בהם משהו הומוריסטי כמו הזקנים מהחבובות, ומצד אחר הם בעצם מביאים את החוכמה הזאת שעוטפת את כל הסיפור.

schlomitsmile

Member
מנהל
מסכימה עם כולכם, ועדיין מקוה שתהיה קצת אישיות לכל אחד מהם, לפחות לחלקם. קצת מפריע לי המבט הזה עליהם, הזרים חסרי הפרצוף.

netab02

New member
לדעתי , הרעיון מאחורי התאילנדית היה

להראות עד כמה ליניב לא היה חוש ניהול טוב. הוא רצה לזרוק אותה, אבל מסתבר שהיא דוקא מאוד חרוצה - עובדת כל הזמן בלי להתלונן וחוזרת רק אחרי שהיא סיימה את כל העבודה. נראה לי שזה גם בא להדגיש עד כמה יניב ואילת הם מפוזרים ולא מסוגלים לראות את התמונה הכוללת.

netab02

New member
טוב. אחרי הפרק השלישי שיניתי את דעתי

יש מצב שהתפקיד של התאילנדית זה להראות את היחס של החברה לחלש ואת המצוקה שזהיחס מביא בעקבותיו

פרומית1

New member
הם פשוט מצחיקים בטירוף

ואומרים את מה שחושבים,אבל הסידרה חמודה מאד ריחמתי על יעל כאילו שק החבטות של כל המשפחה,הכבשה השחורה או סוג של לוזרית

Polina EA

New member
אני חושבת שהמשחק של התאילנדים

יוצא מן הכלל. הם לחלוטין מוסיפים פאן מצחיק וקומי לסדרה שהיא כולה טעונה ברגשות ובסיטואציות פסיכולוגיות מורכבות. התאילנדים במקום! בהחלט כאשר אלך ברחוב ואראה תאילנדי, הוא ישתקף בעיניי באור אחר ממה שהיה עד כה.

lavendula

New member
מעניין אם מה שהם אומרים בתאילנדית

בכלל תואם את התרגום בעברית או שהם בכלל מדברים על משהו אחר.

nola18

New member
לא תמיד מתאים

אני אמור מידיעה (מידע פנים) ויתפתח משהו עם התאילנדית המבוגרת בהמשך...אני לא רוצה להרוס

למעלה