תפריט למיניקות שלנו

magic40

New member
../images/Emo41.gifתפריט למיניקות שלנו../images/Emo41.gif

http://parenthood.red.net.il/Article/?ArticleID=205169&TypeID=1 הדפיסי ותלי על המקרר מומלץ לאכול ירקות טריים ומבושלים אילוסטרציה: מגזין הורים וילדים תפריט לאמא מיניקה תפריט המספק צרכים תזונתיים להנקה מלאה, תוך ירידה הדרגתית ומבוקרת במשקל. יש להקפיד על 12 כוסות שתייה לפחות ארוחת בוקר שתייה, כוס חלב, 1.5 כוס דגני בוקר - רצוי מלאים. ארוחת ביניים שתייה, שתי פרוסות לחם מלא, פרוסת גבינה צהובה רזה. ארוחת צהריים שתייה, ירקות ללא הגבלה (טריים, מבושלים, מרק, סלט), כף שמן זית או קנולה או שתי כפות רוטב לסלט, שני חזה בגריל מהצומח, שני תפוחי אדמה גדולים. ארוחת ביניים שתייה, יוגורט (עד 3 אחוזים), שתי מנות פרי, 6-7 יחידות אגוזים או שקדים. ארוחת ערב שתייה, סלט ירקות, כף שמן זית, שתי פרוסות לחם מלא, חצי קופסה של גבינה לבנה (5 אחוזים), ביצה, כף טחינה או רבע אבוקדו. ארוחת לילה שתייה, פרי, שני בסקוויטים או חטיף גרנולה. תפריט לאמא שאינה מיניקה התפריט ממלא צרכים תזונתיים לאישה ברמת פעילות בינונית, לצורך שמירה על משקל רצוי ארוחת בוקר שתייה, פרוסת לחם מלא, שלוש כפות גבינה (5 אחוזים), ירקות. ארוחת ביניים שתייה, ארבע פריכיות אורז. ארוחת צהריים שתייה, ירקות ללא הגבלה (טריים, מבושלים, מרק, סלט), כף שמן זית או קנולה, או שתי כפות רוטב לסלט, שניצל, כוס תירס, 10 זיתים. ארוחת ביניים שתייה, חטיף עד 150 קלוריות או ארבעה ביסקוויטים פתי בר. ארוחת ערב שתייה, סלט ירקות, כף שמן זית או קנולה, שתי פרוסות לחם מלא, חצי קופסת טונה וביצה ארוחת לילה 1 יוגורט או מעדן (1.5 אחוז שומן), מנת פרי.

ח ב י

New member
הלוואי, מאוד מתאים לי אך אני נאלצת

להמנע ממוצרי חלב, שהופכים את התינוקת שלי לתוססת...(תינוקת סילונית
)

ח ב י

New member
גם סויה עושה גזים....

כשתהיה בת שלושה חודשים ויהיה שיפור אני מתכוונת לנסות להחזיר מוצרי חלב בהדרגה, לפחות יוגורט...

למעלה