תקופת הציפיה מתחילה היום

1ysrat

New member
../images/Emo41.gif תקופת הציפיה מתחילה היום../images/Emo70.gif

ארבעה השבועות לפני חג המולד מכונים "תקופת הצפייה" במסורת הנוצרית. מצפים לביאתו של האדון ומתכוננים לקבלו בשמחה גדולה בחג המולד

1ysrat

New member
../images/Emo24.gifנכוונן לקבל את ישוע בלבינו../images/Emo70.gif

כלי תפיללה שהפעם הזאות כאשר הוא מגיע יהיה לו מקום כבוד ונקבל אותו בלבינו ניזכור איפה הוא נלד ואיפה קיבלנו אותו פעם הקודמת

lion 7

New member
מענין מאוד שהחג נחוג

באזורים עניים , כך בעיני מתצית החג, העושר במדינות עשירות (כמו ארה"ב ) לא מלהיב אותי במיוחד , כבר שם איבדו את הפשטות של האהבה לנולד, וננול אני אוהב את החג בקסיקו העניה וגם ברזיל האמת וגם בעולם הערבי נוצרי ששם יש טעם לחג שנחוג מתוך הלב , אבל כמובן זה בכללי הנה עוד נר אושרת יקרה :

lion 7

New member
צ"ל תמצית החג

ועוד דבר עד שאנו האורטודוקסים כאן חוגגים את המולד ב6-7 בינואר זה כבר לא חוויה כמו של הלטינים והקתולים ,, אין אין על החג שלכם אנחנו מרגישים את זה באוויר

1ysrat

New member
נכון אני גדלתי אם הרגושים האלה לפני חג

חודש של ציפיה גם כילדים בחודש הזה הינו כותבים מכתבים לסנטה קלאוס ו כל אחד היה מתארגן לחג ואז המיסה הגדולה ב24 בלילה זה היה שיא הריגושים אבל כל שנה הריגוש הזה חוזר אמן

הילמאר

New member
לכבוד תקופת הציפיה

הפכתי את דף הבית במחשב שלי לזה של הפורום. התקשרה אלי אחות מהקהילה לנחם אותי באסון הגדול שקרה לי שאימי אחותי ושני אחיניותיי נפצעו בתאונת האוטובוס בירדן בדרך לפטרה. דברנו אולי 20 דקות היה מושלם מהאדון.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifנשמע שיצאו מזה פצועות אך בריאות../images/Emo201.gif

תודה לישוע שמלאכיו תמיד על המשמר ושמרו על משפחתך

1ysrat

New member
ארגון באוסטריה דורש לסלק את סנטה קלאוס

כמה עצוב!!!!!!!!!!!!!!

למעלה