תקציר השבוע בארץ

I n n u e n d o

New member
../images/Emo41.gifתקציר השבוע בארץ../images/Emo41.gif

יום ראשון - פרק 765 - טוטו הכלב מציל את טימי וג`וליאן מהכלוב בו היו כלואים וטימי מוצא את קרני השדים שחיפש כדי להציל את צ`ריטי; תרזה משוכנעת עד הרגע האחרון שמישהו יתערב להצילה, אך כשההוצאה להורג מתחילה והיא רואה שלא קרה דבר, היא זועקת לעזרה.
יום שני - פרק 766 - שרידן לוקחת את מכונית המירוץ של בריאן לנסיעת מבחן. היא מאיצה למהירות גבוהה ובריאן שוקל כיצד לעצור אותה; תרזה ממתינה שאיתן יודה בהריגת ג`וליאן ויציל אותה ברגע האחרון.
יום שלישי - פרק 767 - הליך ההוצאה להורג של תרזה הסתיים ואליסטר מחליט לקבור אותה באחוזת קריין ולערוך לה טקס כבת המשפחה. לואיס מתנגד בתוקף, אך בעצת איתן מבין שאין לו ברירה. ג`וליאן וטימי שבים להרמוני.
יום רביעי - פרק 768 - איתן ממשיך להתייסר במחשבה שהיה יכול להתאמץ יותר כדי להציל את תרזה, וסבלנותה של גוון מתחילה לפקוע; לואיס משוכנע שמישהו תמרן את תרזה להודות באשמה והוא נחוש לגלות במי מדובר.
יום חמישי - פרק 769 - גוון מעמידה בפני איתן אולטימטום - להעמיד אותה בראש סדרי העדיפויות או להיפרד; לואיס מבקש את ידה של בת`, אך אימה מתנגדת בתוקף; פילאר חושדת שרבקה ואייבי קשורות למותה של תרזה.

../images/Emo16.gif לתרזה שעושה את עצמה מתה

אוף אוף אוף למה לא ראיתי שבועיים?? כן כן בגלל העבודה..

תודה דורין

אמממ כתבתי למטה ולא שמתי לב לתאריך אז זה לא קפץ.... אין לי מחשב, אני אצל חברה, מקווה שיחזור לי בקרוב המחשב. מתגעגעת :)

ShAhAr CbSm

New member
אאבל אבל אבל אבל../images/Emo192.gif../images/Emo214.gif

אמרתם שהיא לא תמותתתתת!!

Charmed Or

New member
תרזה מפגרת.../images/Emo112.gif

"אני לא אמות! מישהו יציל אותי! אית'ן וקריינים" בלע בלע בלע. מותי כבר י'זונע.

Charmed Or

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo112.gif

אבל תודי שהיא מעצבנת. את לא יכולה להכחיש, "אית'ן יציל אותי! עוד 8 דקות [8 חודשים] אני הולכת למות אבל אית'ן יציל אותי!" זה מפגר ומעצבן.

Charmed Or

New member
אורטי../images/Emo99.gif../images/Emo112.gif

נו איפה המסנג'ר;[ אני צריכה להתחבר!

איפה הימים

שתרזה היתה שופכת על איתן כל מיני דברים מגעילים כמו דגים סרוחים...

למעלה