תקציר פרק 12 - 13/10/05
+ ס

RoieL

New member
../images/Emo41.gif תקציר פרק 12 - 13/10/05 ../images/Emo41.gif + ס

עמית, התקצירים שלי לפרק 10 + 11 לא בטאגליינס
בסוף התקציר אני שם השערות שלי, יתכנו
פוילרים. לתשומת
כם
סדר האירועים אינו מסודר עפ"י סדר כרונולוגי. נתחיל? [URL='http://']ע[/URL]ומר חוזר, עם רטיה על העין. פגע בה דג חרב. אסתי מנסה להכחיש את הקשר שיש לה עם גבי, אבל גבי מודה שיש ביניהם יותר מקשרי עבודה. עומר עצבני, יוצא מן החדר. מולטי נכנס לחדרו של שליין, עם חבילה גדולה שעליה נכתב "ממתקי מצליח". שליין בודק את החבילה, ומגלה בה סנאים. מולטי מספר לשליין (בתמורה לירוקים
) שאלביס קיבל אותם מגבי, וששניהם בקשר כל יום. הוא גם מספר לשליין שאלביס חושד במסך המחשב. הוא מסביר שאלביס מתכנן לפרוץ איתו למשרדו של שליין. מיד לאחר שמולטי יוצא מן החדר, שליין מקיש קוד סודי, ו.. מסגרת המסך נפתחת, מתוך המסך יוצאים אורות כחולים וירוקים, ועשן לבן וסמיך. עידית מזמינה את חני לישון אצלה, חני מסרבת. עידית מספרת לחני שהיא מנסה להשכיר חדר אצלה בדירה. למחרת חני שומעת שהתקשר לעידית בחור בשם תומר, שחושב לשכור את הדירה. חני משתקת את תומר, ויוני מתחזה אליו, ומבטל את העסקה. אסתי מספרת לאיקה על המאורעות האחרונים עם עומר. לאה מגיעה לביתה של אסתי ומכירה את איקה. איקה לא מבינה שלאה היא ה"מחזרת" של אלביס, למרות שהיא שמה
לבוסם "מונרו 2005". אלביס מסביר לצבי שגם לקוקסינל שמתחזה לחני יש קשר לאשתו הראשונה, וכמעט מספר לו את שמה, אבל אז עומר נכנס, ומבין שצבי ואלביס יודעים על הקשר של גבי ואסתי. חני מנסה לגלות לעידית את זהותה האמיתית, אבל טלפון מדוב מפסיק את השיחה, רגע לפני שחני הורידה את הפאה. אלביס ומולטי פורצים למשרדו של שליין. מולטי מגלה את הקוד של שליין, פותח את המסך, ו.. לפניהם נגלה מקרר, ובתוכו שינים טוטבות ורימון. אלביס מבין ששליין ידע על הביקור. לפני - כן, אלביס סיפר לצבי שהוא נפרד מלאה כי זו נכנסה להריון מויקטור מארק. לאה שומעת שאלביס תפז את ויקטור לפני שנתיים. עומר קובע פגישה עם גבי, רגע לפני שעומר נכנס למשרדו, גבי נרצח והקלטת ממצלמת הביטחון נלקחת. עומר נכנס, ומגלה את גבי זרוק בתוך מערבל השוקולד. מרים אותו וידיו מתלכלכות בשוקולד, מראה שמזכיר דם. אסתי נכנסת ונדהמת שעומר רצח את גבי. סוף העונה הראשונה. שמתם
ש..
איפה אסתי גרה? כי היא לא הרגישה בנוח להכנס לביתה של איקה. משה פרסטר ומיטל דוהן לא הופיעו אתמול
זהות הרוצח? שמתי
לשיער ארוך של הרוצח. אני מניח שזו האישה שאיתה דיבר שליין לפני כמה פרקים, זו שאירגנה את המוות של פוחליצר. זו גם היתה יד של בחורה. מקווה שנהניתם, רועי

RoieL

New member
טעות שלי.. עמית..

כן הכניסה את התקצירים 10 + 11 לטאגליינס. מצטער על עוגמת הנפש

R O O L Y

New member
אולי מי שמשתפת פעולה עם שליין...

(ייתכן)... היא בעצם לאה אבשלום בכבודה ובעצמה?

uroren

New member
למה לעזעזאל את חושבת ככה?

שהיא תנסה להרוג את הבן שלה?! חוץ מזה הרוצח של מצליח הייתה עם שיער ארוך...

רינת19

New member
נראה לי שזו האישה הזאת שדיברה...

עם דב שליין בפרקים הקודמים-על איך הם רצחו את פוחליצר ושהם מתכננים לרצוח את יוני

לא רק משה פרסטר ומיטל דוהן

גם עומר ברנע ואביטל דיקר נעדרו מהפרק. האמת, הכי התגעגעתי למיטל.

Double U

New member
אסתי גרה עם עומר.

ולהפך, אסתי מרגישה מאוד נוח להיכנס לבית של איקה, כי זה גם הבית שבו היא גדלה. אגב רועי, שוב ראיתך הייתה לקויה, כי מה שהיה בתוך המקרר הייתה עגבניה

למעלה